Bir akıl verin

Betullll0101

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2025
10
2
1
26
Üniversiteyi bitirdim iş bulamadım evlendim başka şehire yerleştim sıfır çevre akşama kadar evdeyim duvarlar üzerime geliyor kimsem yok kocam akşama kadar işte, aynı durum da olanlar var mı nasıl zaman geçiyor evde

Ona uğraşıyorum aslında KOSGEBten sertifika aldım bakalım inşallah olur

Öğrencilik yıllarımda çok aktiftim asla boş duramayan biri şuan hiçbir şeyden tat alamayan biri oldu yanii kısmen zaman ayırıyor sürekli olmasa bile sizin ve birçok kişinin dediğini yapıp bir kursa kayıt olacağım

Aşko evlenince böyle oluyor insan birden bam başka düzene düşüyor ama zamanla düzelecek düzen oturcak bu senin elinde gerçekten kendine bak, resim kursu mesela tam kafa dağıtmalık kız aç arka fonda bir mozart miss nasıl başlarsa öyle gider yoğun calışan çiftlerde böyle duygular normal tat alamıyosun yoğunluk ve yalnızlık olunca çok normal iyi olunda

Güzel yorumun için teşekkür ederim evlenip evde duran o kadar çok kadın var ki bende onlardan biri oldum Kayseri de kurs aramaya başladım bulur bulmaz hemen kayıt oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…