- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
hanımlar benim kızım (4aylık tam bugün) öğlenleri ayata sallanmayla uyuyo hatta bacaklarımı yavaş yavaş çekeyim uykuya devam etsin desem de asla uyumuyo ayaklarımı çektikten sonra,,hemen uyuanıo saniyesinde sanki bacaklarımı çetiğimi hissedio yaaa,,ney farklı olan anlamadım sadece bacakları biraz aşağı iniyo onu mu hissediıo anlamadım illa bacaklarımın üstünde olacak uyurken ço özeniyorum öyle uyutup da beşiğine taşınan ve uykusuna devam edenlere,,,ofof derdim şu 10 aylık olana kadar yanındayım bebemin sonra inşallah bakıcı olcak ya bakıcı illa yere bırakcam kendi uyusun ben de rahat edeyim die düşünür ve bebeğimi uyutmassa ben şimdi bebeğim uyanana kadar bekliorum kendim de arkaya doğru yatıorum o bacaklarımda ikimiz de uyuyoruz öyle ama ya baıkıcı dayanamassa bırakırsa yere ki bebeğimin uyukus hep yarım kalırsa ,,öyle olursa uyusuzluktan dikkatini veremezki byeni hep uyuşuk olur haksızmıyım ninniler bile uyusun da büyüsün demiş ,,napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ozamana değişir mi şimdi 4 aylı 10.aydan bahsediorum değişir mi sizce uyku şekli?
katı bişiler yemeye başlıcak daha çok yorulcak falan avutuyomuyum sadece yoksa kendimi
ozamana değişir mi şimdi 4 aylı 10.aydan bahsediorum değişir mi sizce uyku şekli?
katı bişiler yemeye başlıcak daha çok yorulcak falan avutuyomuyum sadece yoksa kendimi