Bebek Beslenmesi bir akıl veriniz napam ben

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

papatyam_83

civciv
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2007
1.272
421
323
42
hanımlar benim kızım (4aylık tam bugün) öğlenleri ayata sallanmayla uyuyo hatta bacaklarımı yavaş yavaş çekeyim uykuya devam etsin desem de asla uyumuyo ayaklarımı çektikten sonra,,hemen uyuanıo saniyesinde sanki bacaklarımı çetiğimi hissedio yaaa,,ney farklı olan anlamadım sadece bacakları biraz aşağı iniyo onu mu hissediıo anlamadım illa bacaklarımın üstünde olacak uyurken ço özeniyorum öyle uyutup da beşiğine taşınan ve uykusuna devam edenlere,,,ofof derdim şu 10 aylık olana kadar yanındayım bebemin sonra inşallah bakıcı olcak ya bakıcı illa yere bırakcam kendi uyusun ben de rahat edeyim die düşünür ve bebeğimi uyutmassa ben şimdi bebeğim uyanana kadar bekliorum kendim de arkaya doğru yatıorum o bacaklarımda ikimiz de uyuyoruz öyle ama ya baıkıcı dayanamassa bırakırsa yere ki bebeğimin uyukus hep yarım kalırsa ,,öyle olursa uyusuzluktan dikkatini veremezki byeni hep uyuşuk olur haksızmıyım ninniler bile uyusun da büyüsün demiş ,,napcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ozamana değişir mi şimdi 4 aylı 10.aydan bahsediorum değişir mi sizce uyku şekli?
katı bişiler yemeye başlıcak daha çok yorulcak falan avutuyomuyum sadece yoksa kendimi

canım inşallahhh öyle olurrr gerçekten aklıma çok takılmaya başladı ,,,,,,ALLAH,BAKICIYA MUHTAÇ OLAN OLACAK TÜM ANNELERE HAYIRLI VİCDANLI İYİ BİRİN NASİP ETSİN

Benim kızımda bir süredir ayakta sallanarak uyumaya alıştı,sallamazsam mızmızlanıyor derin uyumuyor.Korkma ama bence senin bebiş bakıcının koşullarınada alışır.Çünkü çocuklar çok kısa zamandada olsa koşulları kavrayıp alışabiliyorlar...

onceleri aynen dedıgın gıbı ayagımdan indirdiğim anda uyanıyordu cozumu buldum kendi yatagına alıştırdım rahat rahat uyuyor enazından uyku bolunmuyor dene istersen canım

cnm elvin'de ayakta sallanmaya alışık.ben de uzun süre sallayıp ayaklarımın ucuna doğru itiyorum yastığı önce baş kısmı geliyo yattığı yere yastıkla sonra ellerimle yastığı sallayarak ayaklarının tarafını alıyorum yastıkla.bazen uyanıyo zilli bazen de uyumaya devam ediyo.merak etme 10. aya kadar değişir,her an değişiyorlar.mesela elvin önceden gündüz uyumazdı,1 aydır ara ara kısa süreli de olsa gündüzleri de uyuyor cnm,bakıcı zamanına kadar yeni düzen kurar kendine üzülme

Inşallah dedğiniz gibi olur :) yoksa bakıcının elinde ağlaması içimi mahveder,,hanie biz anneyiz ağlasa bile karşısındaki anne o da bilir ,,ama karşısındaki yabancı bi de salarsa kızımı çok kötü olur ooffof daha 5 ay var bakalım hayırlııs olsun ,,

bende ayakta sallıyorum iyice daldığından emin olduktan sonra bırakıyorum çok yavaşça yastığını sallamaya devam ediyorum.anlamıyor o sırada zaten. artık zaten gündüzleri çok kısa kısa uyuyor aksam ancak 10-11 arası gece uykusuna yatırabılıyorum.

arkadaşlar n kadar zor olduğunu biliyorum ama ayakta sallamak bebekler için çok zararlı..dr.un söylediğine göre bu aylarda yatağında uyutmaya alıştırmamız ilerisi için çok önemliymiş. bende emzirirken uyutuyordum. şimdi emzirdikten sonra gözleri kapanınca hemen yatırıyorum. gözünü açarsa da konuşmadan okşuyorum..zor ama onların iyiliği için alıştırmamız lazım..Allah kolaylık versin..bebeklerede mışıl mışıl uykular versin..

degısır ama degısmeyebılırdedaha baya vaktın o yuzden sen sımdıden alıstırmaya basla cnm bılıyorumkı cok zor bende sımdıye kadar hıc sallamadım hep kendı kendıne uyuyordu 3 gun hastaoldu mecbur salladık sımdı sallanmadan uyumuor ama cok sukur yatagına koyunca uyuyorumarım tez zamanda cozum bulursun

Arkadaşlar ben doğurmadan önce şunu yapmam bunu yapmam diyordum birçok şeye buna ayakta sallamakda dahil valla bu bebişler tükürdüklerimizi bize bir bir yalattırıyorlar:)))Bügün anladım bizim zilli sallanmadan uyumuyor.Şuan bile babasının ayağında sallanıyor tam ayağımızı çekerken fırlıyor uykudan.En kısa zamanda kendi başına uyumaya alıştırmayı deneyeceğim bakalım inşallah alışır...

ahhhhahh
ben de bugün başlıcam kendikendine uyutmaya çalışcam dıorum hep ama bi başlayamadım
insan kıyamıyoki uykusuz hallerine

onceleri aynen dedıgın gıbı ayagımdan indirdiğim anda uyanıyordu cozumu buldum kendi yatagına alıştırdım rahat rahat uyuyor enazından uyku bolunmuyor dene istersen canım

CANIM YATAĞINA NASIL ALIŞTIRDIN.
ABLAMINDA 6 AYLIK Bİ BEBEĞİ VAR VE SÜREKLİ AYAKTA UYUYOR.BİDE 5 YAŞINDA Bİ OĞLU DAHA VAR. ÇOK ZORLANIYO EVDE 2 ÇOCUKLA.ELİ KOLU BAĞLANIYO.
NASIL YAPTINDA YATAĞA ALIŞTIRDIN.

TAVSİYELERİNİ BEKLİYRZ:CüvCüv:

benim kızımda ayakta sallanınca ancak uykuya dalıyordu fakat bi kaç gündür geceleri beşiğine yatırıp ışık saçan ve hafif melodiler çalan bir oyuncak var onu açıp koyuyorum o renkli ışıklara dikkatini verip müziği dinlerken ben hafifçe beşiğini salladım ve uyudu inanamadım umarım devam eder

benim kızım kucaktan başka yerde uyumuyo.bide kucaktayken oturmıycan ayakta gezerek sallıycan.ne yaptıysam bırakmıyo.artık kilo aldıkca ben maf oluyorum.hafif daldımı oturıyım diyorum gözü kapalı ağlamaya başlıyo anlıyo oturduğumu.allah yardımcımız olsun

ya kızlar ayakta sallamaya alıştırmasanız çok ii olur arkadaşımın oglu 1,5 yaşında ve sürekli ayakta uyuyo kızcaz satlerce ayagında uyutuyo bu bebekler minnacık ama akılları kocaman benimkide gecen annem bi kaçkez ben dışardayken ayagında uyutmuş o günden beri hep ya kucaka yada ayakta uyumak istiyo yatırdıgım anda uyanıyo çok zorrrrr

enc
Valla ben ne dönenceler ne müzik kutuları denedim olmuyor,uyuyup kalmıyor.Dinliyor benim cimcime bir süre eyleniyor onlarla ama sonra yine beni görmek istiyor.Ciddi uykusu gelmişse zaten hiçbirşeye gerek kalmıyor uyuyor ama ara uykularda hiçbirşey onu kandıramıyor valla sadece ayakta sallanmaktan başka...:çok üzgünüm:

ayyy benim kızıma uyku demeyin. kendini büyük sanıyor uyumamak için direniyor. uyutmak için amuda kalkmadığım kalıyor :))) -tatlicadiarzu-gaz döneminde kucağa bi güzel alıştı şimdi onu kullanıyor. valla bebek deyip geçmeyin işlerine gelmedimi insanı öyle bir kullanıyorlarki. ayağımda sallıyorum beşiğinde sallıyorum kucağımda sallıyorum uyumak istemiyorsa sonuna kadar direniyor.

Canım benim kızda aynı senin bebişin gibi kucakta gezinerek uyucak oturunca ağlıyor...off offff bütüngün bebişi taşımaktan belim sırtım ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…