bunun icin ayrilmasin kiskancliktan yapmistir o onu valla beni hic tinlamazdi bu durum
benim icin düsündüklerinizi aynen iade ediyorum der sustururdum sonrada ahahhah saka saka derdim
görümce olacak çokta küçük sayılmaz ama cahillik yapmış bunun için 4 yıllık ilişki bitirilirmi yalmaz:
kuzenin duymamış gibi yapsaymış keşke. hadi onu yapmadı hiç olayı büyütüp sevgılısıne yansıtmasaymış....
ben olsam sadece sevgılımle ılışkıme bakar gerısını önemsemezdım...
sevgilisine ayrılmak için anlatmış. zaten kardeşi beni sevmek zorunda degil sevmeyebilir diyor ama herkesin içinde böyle laf eden arkamdan neler konuşur diyor o yüzden sevgilisine yansıtmış..
birde dikkatimi çekti herkes sadece sevgilisine baksın filan diyor evlilikte ya da erkek arkadasınızın ailesi önemli degil mi :S
tabiki önemli axicim. arasının iyi olmasını herkes ister.
ama örnek verecek olursammmm.. sevgılımın annesi 2 sene önce çok büyük haksızlık yaptı bana mesela. istemedi beni daha ortada bişey yokken, henüz benimle tanışmadan ! aileme benim hakkımda onları üzecek şeyler söyledi.vs. vs.
ben de sırtımı döndüm. sevgılıme hiç bi zaman annesi hakkında kötü bişey demedim ama o zaten yapılması gerekeni yapıp tavrını koymuştu.
o zamandan beri ailesiyle ilgılı iyi ya da kötü bişey demiyorum. susuyorum. ve asla iletişim kurmuyorum..
ailesi yüzünden sevgılıme sırtımı dönmem çünkü. onu bir seçim yapmak ya da taraf olmak zorunda da bırakmam... benim sevgılısıne baksın başkasını takmasın dememdeki sebebim budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?