ana baba atılmaz , annenin sana gelip barışmak istemesi büyüklüktür sende evlat olarak görevini yap ve kin gütme
Sırf kayınvalidene sahipsiz olmadığını kanıtlamak için değil onlar senin ailen olğu için kucak aç
Ayrıca kaçarak evlenmişsin buna rağmen ailen kapına geliyorsa şanlısın, nice kızlar var yıllara aileleri küs kalıyor.
Eşinin destekçin olması büyük avantaj ama bunu sakın kötüye kullanma
ay cnm ya kıyamam sana zordur şimdi senin durumun çok ama eşini ikna et ve annenle çok sıkı fıkı olmasanda barış cnm benim ne kadar kötü olsada anne annedir işte bir gün sende ane olacaksın anlayacaksın.. kayınvalidenede gelince yaptıkları yenilir yutulur cinsten değil ama kayınvalidelerin çoğu böyle inan bu bahsettiğinden beterleride var gülüm en yakın zamanda onlardan uzak küçükde olsa bir ev tutun taşının eşyanın az olsun yemeğiniz hergece makarna olsun ama inanın başınız rahat olsun..
eşine sımsıkı sarıl bak ne güzel ailesine karşı sizi savunabilmiş afferim ona çok şanslısın tatlım
iyide ben senin hayatının her detayını bilemem değil mi?ben burada hıkayemın küçük bir kısmını yazdım,detaylı olmadığı için haksızmısım gıbı anlamışsın,üniversite dönemimde bile her tartışmada evden kovdu,kovulmalarıda bı yere kadar hazmediyor insan.. annem geldi ama hersey olduktan sonra ondan önce defalarca gıttık kaldı ki beım evden çıkısım kaçma şeklinde olmadı! evden cıkarken kimse bana ne yapıyon nereye gıdıyon demedi,evden ayrıldım saatlerce dolaştık arasınlarda detaylı görüşelim eve dönerim diye ama beni 3 gün sonra aradılar!!!!! annem benım 5 yıllık ilişkimi onaylarken kesinlikle istemediğini söyledi! ben evden keyfimden gitmedim,21 yaşımdayım 20 yasıma kadar abimden şiddet gordum ve buna annem ses cıkarmadı taki duruma kocam müdahele edene kadar,sen dayak yedın mi acaba hiç,karakollara savcılıklara gittin mi hiç!!! oradan bakınca sevdi de kaçtı olarak algılama 21 yasındayım ve kalp ritmm stresten dolayı bozuk,psikolojim zaten bozuk...
böyle bir cümle kurduysanız eğer aynı fikirdeyiz demektir , sadece gittiğimiz yol farklıtşk ederim,benım korkum daha yeni evliyken böyle davranıyosa sonrası???? annem eşime en son yaptığı şey onu patronlarına şikayet edip bu adam dolandırıcı,üç kağatçı..vs diye anlatması daha önceden bir sürü olay yaşandı ve hepsinde de ailem tutarsız davrandı,eşim affetmese bile haklı ama benim için en kötü aile bile bi insanın sahipsiz olmasından iyidir.
iyide ben senin hayatının her detayını bilemem değil mi?
anlattığın kadarı ile naçizane yorumumu yaptım , her ne yaşdıysan bunu senden daha iyi bilen kimse olamaz.
O sebeple ki burada gelebilecek her türlü yorumu makul karşılamak durumundasın, hakaret ve aşağılayıcı boyutta olmadığı sürece.
Ben seni hangi cümlemde, hangi kelimemde suçlu göstermişim acaba anlamadım
zor zamanlar yaşamış olabilirsin destek görmemiş olabilirsin ama ben yinede barışmak için evladının ayağına giden bir annenin geri çevirilmemesi taraftarıyım.
canım zor günler yaşamışsın. ama eşin sana destek ve ailesine ezdirmiyor. bu yönden şanslısın. imkanınız varsa taşının kayınvaldenden uzak bir yere. hep sorun çıkaracak belli. annen belki yaptığından pişman oldu ve geldi barışmaya. eşin ile görüştürmezsin sen görüşürsün. annen evine gelsin ki kayınvalden seni sahipsiz sanarak ezmeye kalkmasın. elin iyisinden kendi yakınını kötüsü daha hayırlıdır. sonuçta anne artık evlendiğin için seni anlamıştır. çok stres yapma bu genç yaşında stres yüzünden kalp rahatsızlığı yaşama. eşin ve sen sırt sırta dayandınız mı sizi kimse yıkamaz.
tşk ederim moral verdiğin için,bende küs kalmak istemiyorum annemlerle ama bunu eşim hemen hazmedemez diye düşünüyorum.sonuçta ömür boyu küs kalamayız.zaten sonuc ayrı bı evde yasamak olucak ama eşimin daha askerliği var(kısa dönem yapıcak) o da baska bı yerde yaşarsak aklım sende kalıcak dıyo tek basına olmaz dıyo.. o yuzden anlayış gösteriyorum haklı cunku
canım aslında eşin askerdeyken tek başına olman kayınvalidenle oturmandan daha iyi gibi. o yokken meydan onlara kalacağı için iyice ezecekler seni..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?