Sen eşine sahip çık arkadaşım.anladığım kadarı ile seni asla ezdirmeyecek bir insan .
Ailenede kin gütme evet bazı şeyler asla insanın içinde çıkmıyor ama o senin annen var mı daha ötesi çok rahatsızsan az mesafe koyarsın olur biter.
Ne desem yanlış anlıyacaksın , seni suçlayıcı hiç bir cümle kurmadım öncelikle bunu bilesin.tmm da ben anamı babamı atmadım naçizane yorumun biraz fazla ağır olmuş,ana baba atılmaz demekle beni suçlu görmüşsün(bu da benım naçizane fikrim) kaldı ki annem benim nerde olduğumu nerde calıstıgımı bılıyodu daha oncedende gelebıırdı,ben annemle evlenmeden önce konusmaya gıttıgımde;sen sadece yanımızda ol hiç bir masrafa sokmayacagız seni sadece yanımızda ol ki ilerde mutlu olabılelım dedım annemde ben u ilişkiyi onaylamıyorum dedi ve kalktı gitti! siz kendinizi benim yerıme koyun böyle bir tepki karsısında
ben burada hıkayemın küçük bir kısmını yazdım,detaylı olmadığı için haksızmısım gıbı anlamışsın,üniversite dönemimde bile her tartışmada evden kovdu,kovulmalarıda bı yere kadar hazmediyor insan.. annem geldi ama hersey olduktan sonra ondan önce defalarca gıttık kaldı ki beım evden çıkısım kaçma şeklinde olmadı! evden cıkarken kimse bana ne yapıyon nereye gıdıyon demedi,evden ayrıldım saatlerce dolaştık arasınlarda detaylı görüşelim eve dönerim diye ama beni 3 gün sonra aradılar!!!!! annem benım 5 yıllık ilişkimi onaylarken kesinlikle istemediğini söyledi! ben evden keyfimden gitmedim,21 yaşımdayım 20 yasıma kadar abimden şiddet gordum ve buna annem ses cıkarmadı taki duruma kocam müdahele edene kadar,sen dayak yedın mi acaba hiç,karakollara savcılıklara gittin mi hiç!!! oradan bakınca sevdi de kaçtı olarak algılama 21 yasındayım ve kalp ritmm stresten dolayı bozuk,psikolojim zaten bozuk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?