• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir akl verin yorulan kalbime

whitehall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2008
1.572
0
116
Ankara
İnsanların öyle anları vardır ya kendine dışarıdan bakar hayatını sanki bir başkası yaşıyormuşta onu dinliyor izliyor gibi şimdi geri dönüp baktığımda giden zamana yanıyorum 7 yıllık ilşki sonunda bitti hemde 30 dakikada ne bir damla gözyaşı ne de gitme sözleri bitti işte başlamak gibi bitişte var hayatta oysa daha bi kaç gün önce konuştuk düğün salonuyla eşyalar alındı salon tutuldu düğüne 5 ay kala dünya durdu sanki 2 gündür ağlayamadım bile alyansım hala cüzdanımda ne atabildim ne saklayabildim sebep mi çok basit,annesi...
Şimdi ne yapacağımı düşünüyorum ailemin haberi yok herkez düğün telaşında peki ben ne yapmalıyım :çok üzgünüm:

canım evlilik yaklaştıkça stres olur pek çok çift evlilik afifesinde kavga eder ayrılır.ama düzelir zamanla inşalh.7 yıl az zaman değl birbirinizi yeterince tanıyorsunuz.bence sakinleşmenizi bekleyin ve konuşun.eminim düzelir.7 yıllık ilişkiyi bu aşamada harcamayın canım.umarım hakkınızda hayırlısı olur..

7 yıllık ilişkiyi 30 dakika da çöpe atmayın ..
bence oturup konuşmaya değer , lütfen ileride pişman olmamak için konuşun a.s

keşke herşey o kadar kolay olsa;ortada sorun olan istenmemek,yüzüne karşı istenmediğini duymak,bunu bilerek ilişkiye devam edebilmek,çelik kadar dayanıklı olmak artık ben dayanamıyorum
dayanacak gücüm yok

Bayram günü bitirdik artık konuşacak bişey kalmamış annesine rağmen devam edemem geri adım atamam içim acıyo oysa cocukluk aşkımı kaybettim sanırım hiçbişey eskisi gibi olmayacak artık

hayat durdu 2 gündür herşeyi sildim resimleri e-mailleri hayatımı arındırmaya yada kendimi avutmaya calısıyorum yıllardır bekliyorum bu adamı okulu,askerliği,işi hep bekledim hayallerimden vazgeçtim sonu böyle mi olmalıydı

keşke herşey o kadar kolay olsa;ortada sorun olan istenmemek,yüzüne karşı istenmediğini duymak,bunu bilerek ilişkiye devam edebilmek,çelik kadar dayanıklı olmak artık ben dayanamıyorum
dayanacak gücüm yok

İstenmemek demişsiniz.İstemeyen kim?Nişanlınız mı annesi mi?

Annesi ise yazık olur size.Sevgi emek ister pes etmek olmaz.a.s.

İstenmemek demişsiniz.İstemeyen kim?Nişanlınız mı annesi mi?

Annesi ise yazık olur size.Sevgi emek ister pes etmek olmaz.a.s.

ben 7 yıldır emek veriyorum 4 yıl oldu nişanlanalı bir iğne görmedim ailesinden genede dayandım geçiktirmek için elinden geleni yaptı sustum hiç cevap vermedim hakaret etti duymadım ama artık yeter benim canımdan gidiyor artık

canım ya çok üzüldüm
allah yardımcın olsun ama çok zor...bir adım atsan olmazmı canım....
bak 7 yıllık bir ilişki yazık olmazmı sana....
ama çok zorbir durum...

Bu kırgınlık yorgunluk nişanlının senin yanında olmaması gibi geldi bana.İnsanın yanında sevdiği insanın desteğini hissederse herşeyin altından kalkar diye düşünüyorum.

Sanki hep kendine mi tutundun acaba?
7 yıl az zaman değil.Bu kadar kolay bitmemeli.Üstelik,anlattıklarına göre yeni ortaya çıkan sorunlar değil.

Bu kırgınlık yorgunluk nişanlının senin yanında olmaması gibi geldi bana.İnsanın yanında sevdiği insanın desteğini hissederse herşeyin altından kalkar diye düşünüyorum.

Sanki hep kendine mi tutundun acaba?
7 yıl az zaman değil.Bu kadar kolay bitmemeli.Üstelik,anlattıklarına göre yeni ortaya çıkan sorunlar değil.

tabii başından beri istemedi bunuda dile getirdi en son insan olarak bile sevilmediğimi öğrendim ben ne ona nede oğluna bişey yapmadım kendimden bu kadar nefret ettirecek
gerekçe ise hiçbişey tek taraflı değildir benim mutlaka bi problemim vardır olabilir mi 7 yıl bi yalan içinde yaşamışım bir tarafım sabret diyor diğer tarafım ise.....

umarım içimdeki yangın kısa sürede söner ve bende tıpkı yıllar önceki gib hayatı daha iyi anlayabilirim insanlara olan inancımı kaybettim çünkü

benim gözüm korktu iyice psikolojimi bozdular daha evlenmedik bile geleceği göremiyorum bu da canımı acıtıyo ya

Canım benim yaa içim çok kötü oldu çok üzüldüm.
Kolay değil 7 yıllık bir ilişki 4 sene nişanlı kalmışsınız bu zamana kadar sabretmişsin en son adımda geri dönmeyin bence. Evlendikten sonra ailesi seni sever belki gerçi çok yıpranmışsın belkilerle bile adım atıcak inancın gücün kalmamıştır. Allah dan hayırlısını dile canım inş. düzelir... Bu kadar yaklaşmışken yazık etmeyin kendinize... :teselli:

Bilemiyorum geri dönmek zor bu inat değil hayat ya böyle devam ederse evlendikten sonrası çok zor olacak çünkü evin ayrı olsada hep içimizde olacak aile bu

ya canım onu o cadı anasınamı kaptıracaksın lutfen al karsına konus mutlaka oda arada kalmaktan doleyı sana kırılmıstır sen ona onu cok sevdıgını kanıtla olmazsa kendısı kaybeder bır daha da mutluolamaz onu boyle seven beklıyen bır kız ulması helede o anayla cok zorrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

ya canım onu o cadı anasınamı kaptıracaksın lutfen al karsına konus mutlaka oda arada kalmaktan doleyı sana kırılmıstır sen ona onu cok sevdıgını kanıtla olmazsa kendısı kaybeder bır daha da mutluolamaz onu boyle seven beklıyen bır kız ulması helede o anayla cok zorrrrrsenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım destegin için tesekkürler Burada bana mesaj atıp akıl veren herkese de teşekkür ederim sizi dinleyerek son birkez konuşmaya karar verdik ikimizinde ssöyleyeği çok şey varmış 7 yılın envanteri çıktı resmen sonç mu artık kolay yıkılmayacak bir ilişkimiz var ve bana destek olup gerçeği görmemi sağlayan herkeze binlerce teşekkürler siz gözümü acmamı sağladınız hepinize selamlarr:dance::dance::dance:

Back
X