Bir akrabaaaaaa sorunu :/

guneykarimkure

Cevizin o kekremsi tadı ve keçilerin sempatik...
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
5.141
7.348
198
Evliligilinden memnun degil, cekinmeden soyluyor.
2 estetik ameliyat oldum, hastane ziyaretinde, memnun olmadigi ayni organlardan ameliyat plani oldugunu soyledi. Aninda karar alip, taburcu olmadan gun aldirdi benim doktoruma,. Sorunu sozde estetik kaygisi degildi ama "bilmem ne estetitikli kadin oldum ben" de diye acti tum gecmis olsun telefonlarini.
2 iste calisiyorum yoruluyorum diyordum, ev disinda calisacagi is bulmus, "ay seninki de sitem mi bak ben de calisacagim artik" diyor.
Annem ve babam zamaninda demisti ki;"bize birsey olsa, o sana sahip cikar"
Simdi guluyorum bu dusuncemize, evet sahip cikar, tabii ama bana ne hissettirir?
Yoruldum ya :/ kimsenin hayati kolay degil, ama zorlastiran insanlar ne yazik ki var..
Dikkat cekmek istedigim nokta ameliyat degil, bu bile ozeniliyor ve borcla yaptiriliyor

Son düzenleme:
Hepimiz bir seyleri bi baskasinda gorunce yapmaya yaptirmaya calisiyoruz sonuçta biz kesfetmedik estetigi calisan kadin olmayi vs...
Bence umursamayin ya da soyle düşününce kendini daha iyi hissedeceken sana ozendigini düşün kiskandigini degilde...

Ucreti ben odedim.
Hayatimi zorlastiran "ay ben zamaninda cok aci cektim, artik biri beni tasisin" mantigi . Her durunda iyi niyetimden somuruluyorum. Sirt donemem zaten..

Back
X