Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Kadını Olmaktan Gurur Duymak

thyanel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
172
4
96
İstanbul
Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:

BENıM BURCUM ASLAN YÜKSELENIM AKREP ..

AKREP ÇOK AGIR BASIYO.........

akrepler Çokmu tıtız oluyo bırı bana anlatabılırmı......

ben akrebim yha ama tembelimm geneli titiz benm akrep arklar falan war titizler ama üşengeçler xD xD
burcumu bende çoq sewiom bütün özellikleri taşıom yükselenimde akrep saten çoqta mutluyum harbidende bi bakışta karşımdakinin ne hissettini anlıyabilirim bu çoq güsel bi yetenek bence iyiki akrebim:):)

akrepler Çokmu tİtİz oluyo bİrİ bana anlatabİlİrmİ......

Hayır canım akrep değil aslan burcu çok titizdir..Aslan yattığı yerden belli olur diye de bir atasözü var ya..a.s olsam ben çok titiz olurdum benim güneş burcumda ay burcumda akrep...sırnaşık şey

sırnaşık şey
Yaşasın ben de akrebim!
Seviyorum burcumu kimse burcumu sevmese de ve nedense kime desem ben akrebim diye aman aman korkarım akreplerden diyor. Nasıl neden soğumuşlar anlamıyorum. Bence onlar bizi anlamıyorlar. Ya da geçmişte bir akrebin damarına basmışlardır. :jeyyar:

akrepler Çokmu tİtİz oluyo bİrİ bana anlatabİlİrmİ......
manyaklık derecesinde titizim diyebilirimdelikafadulden
odamda zerre toz bulamazsınız!!gardolaplarımın,çekmecelerimin bile tozunu alırım hergün,aklınıza gelicek herşeyi temizlerim,obsesif değilim takıntım yok ama dağınıklığa ve karmaşıklığa artı toza,pisliğe tahamül edememyasakkelime
ama bazen üşengeçliğim tutuyor arada kaçamak yapıyorumkaydirigubbakcemile2,o konuda dengesiz olabiliyorum tabi ama o kadarda olur:1rolleyes:
düzene,temizliğe düşkünüm..ama her akrep böyle değil,oda yükselenden kaynaklanıyor
konuyu başlatan arkadaşım:demişssinki insanlar akrep diyince tepki veriyo falan..ya o kadar-tatlicadiarzu-saçma bir tepki ki o!!iyisiyle kötüsüyle burcumu seviyorum,dünyaya yeniden gelsem kesinlikle akrep olmak isterdim..akreplerin dürüstlüğü ve sadakati herkezi imrendiricek cinstendir,istedikleri kadar burcumuza aa:1shok:akrepmisin?yapsınlar

bu bence saçma bir durum olur,

benden kaynaklanan bir sebeble akrep olmadım ki,benim tercihim değildi..
yani insanın boyum uzun gurur duyuyorum demesinden çokta farklı bişey değil,sanki...
benim hem yükselen hemde asıl burcum akrep,çokmu gurur duymalıyım dersiniz ?

bende akrep buruyum ve burcumun bütün özelliklerini taşıyorum ve akrep burcu olmaktanda çok mutluyum....

thyanel,tatlım sana çok hak veriyorum. benim gibi düşünen biri sensin :)
akrep olmaktan gurur duyuyorum ben de. iyi ki bu burçtanım,cidden ben de başka bir burca oturtamıyorum kendimi. ve evet insanlar akrep lafını duyunca bi kaçışıyo bi tedirgin oluyo,heralde 'akrep' kelimesinden ötürü o da. hayvansal olarak değerlendirdikleri için zannımca. yoksa biz harikayız,tanıdıkça keşfediyorlar bunu zaten

Burçların ne olduğunu bildiğimden beri bende akrep olmaktan dolayı çok memnunum hemde fazlasıyla...
Tipik bir akrep burcuyumdur. olumlu olumsuz tüm özelliklerini taşırım..
Ayrıca annem ,babam kız kardeşim ve eşim yani biz ailecek akrep izz...
Düşünün artık:))

slm kıslara.sa.sa.s bende tipik bı akrep burcu kadınıyım burcumdan gurur duyuyorum ıısı we kotusu ıle AKREPIMsengözlerimebaksanab butun ozellıklerını tasıorum yukselenım kowa bı o kadarda ukalayımbenneyaptımki 6. hıssım ck kuwwetlı we oc alma kın duygum fazla gelısmıskötükedihüso kucucuk haksızlıgı bıle hazmedemıorum:1no2: sızde olemısınız kızlar

söylediklerinin hepsine içtenlikle katılıyorum.Bende bir akrep kadını olarak burcumla gurur duyuyorum.kıskançlık hariç.:sm_cool:

Bende akrebimmmm
başka bi burç olamazdım zaten
tüm özelliklerini taşıyorumzemuszemus

akrep olmalıymışım ve olmuşum tipik bir akrep kadınıyım

yükselenim de

ama bazen beni rahatsız eden şeyler olsa da bu drece güçlü duygularla yaşadığım için mutluyum iyi ya da kötü

sonuna kadar akrep olmak bi ayrıcalıktır.Burcumun %90 tüm özelliğini taşıyorum. MUTLUYUM en azından ölmeye yüz tutan değerleri kaybetmeyen,kaybettirmeyen bir burç ...........oleyyyyyyyyyyyyyyy

bende akrep burcuyum ayrıca yükselenimde akrep ama bazı özellikleri bana uymaz mesela ben hiç kıskanc değilimdir benim gibi olan var mı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…