Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:
bu bence saçma bir durum olur,
benden kaynaklanan bir sebeble akrep olmadım ki,benim tercihim değildi..
yani insanın boyum uzun gurur duyuyorum demesinden çokta farklı bişey değil,sanki...
benim hem yükselen hemde asıl burcum akrep,çokmu gurur duymalıyım dersiniz ?
Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:
Akrebe akrebim :sm_cool: Çok da memnunum, bazen yoruyor beni bu durum: Aşırı kıskanç, aşırı kuşkucu, aşırı titiz, aşırı duygusal... Bu aşırıları çıkarın yine zor duygular, kaldı ki ekleyince ne kadar zorlaşıyor tahmin edin artık a.s
Ama bunun yanında , güçlü kişilik, soğukkanlılık, tuttuğunu koparan, adalet kavramı gelişmiş ,sevdiklerine sonuna kadar sadık ve dürüst, işine dört elle sarılan, çok sıkı dost ..ve bilimum özelliklere de sahibim ve artılarımın eksilerimden daha çok ve daha anlamlı olduğunu düşünüyorum ve haklı bir GURUR DUYUYORUM:lepi:
Gurur duyup duymamak size bağlı... İsteyen duyar, isteyen duymaz.Bu biraz da yapıyla alakalı CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?