Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Kadını Olmaktan Gurur Duymak

ama mesela cok pratik zekalı olmam ve kin tutmam birebir uyar cok acaip kin tutarım ve asla affetme huyum yoktur :1no2:

Yükseleni de akrep olan biri olarak bu nasıl gururdur allahım, ki buraya ikinci kez GURURLUYUM yazıyor olma ihtimalim çok yüksek:)

burcum akrep we yükselenim aslan
aslan burcu daha ağr basıo ya üşengecm yemek yemeyi çok sewrm çok gururluymdr...
kzlar neden yükselen etkleri daha fazla görülüo ben de ya ben akrep olarak mutluymm:sinifsinif:

harıf harfınee katılıyorum..... tum sozlerıne ..
gurur duyuyorum .. dogrusu aa akrepmısınnnnn dıyenlerede şaşıyorum.. ne var bızde bu kadar kötuolan yahuu

bende akrebim ve diğer burçlardan farklı olduğuna inanırım herzaman.kin tutmak ve kıskanmak dışında diğer bütün özelliklerinide taşırım.keşke kuşkucu olmasaydım

Yüzde yüz uyuyorum burcuma.... Ama kıskançlık ve aşırı gurur.. Duygularımı her zaman en uç noktalarda yaşamak yoruyor beni bazen....

Akrebe akrebim :sm_cool: Çok da memnunum, bazen yoruyor beni bu durum: Aşırı kıskanç, aşırı kuşkucu, aşırı titiz, aşırı duygusal... Bu aşırıları çıkarın yine zor duygular, kaldı ki ekleyince ne kadar zorlaşıyor tahmin edin artık a.s
Ama bunun yanında , güçlü kişilik, soğukkanlılık, tuttuğunu koparan, adalet kavramı gelişmiş ,sevdiklerine sonuna kadar sadık ve dürüst, işine dört elle sarılan, çok sıkı dost ..ve bilimum özelliklere de sahibim ve artılarımın eksilerimden daha çok ve daha anlamlı olduğunu düşünüyorum ve haklı bir GURUR DUYUYORUM:lepi:

Gurur duyup duymamak size bağlı... İsteyen duyar, isteyen duymaz.Bu biraz da yapıyla alakalı CADIARZU

ay cnm resmen duygularıma tercüman olmuşsun.ben de bir akrebim ve bu dediklerine yüzde yüz katılıyorum akrep burcu olmaktan da gurur duyuyorum hihoyyythihoyyyt

bende aksi birşey söylemedim ki,
bende akrebe akrebim,ne kadar baskın bir karekter olduğunuda çok iyi biliyorum...
sadece kendim elde etmedim,etsem gurur duyardım....
allah vergisi,onun içinde yaradana müteşekkirim...

ben de akreppppppppppim..ancak aşırı kinciyim :)) hafızam da maşallah ne iyi ne kötü asla unutulmaz..ahh biraz da gamsız olsam süpper olcak...kendine zarar veren akreplerdenim :)

akrep oLmaktan qrur duyuorm karşmdaki insanın yaLan söyLedqni biLe anLyabLiorm. çok kıskancm bide çok çabuk sinirLeniorm ama bu bnm eLimde dqL sakin oLcm diorm ama yapamıorm.. aşırı titiz deqiLm çokta daqınık dqLm. eskiden temzLik yapcqmz zmn kçack yer arardım şimdi temzLk bndn soruLr laelaelaelaelae

ayy ben de ttitizim...eşim de dağınık ayy tam bir psikopatım evde ... anlık sinirliyim ve alınganım :))) ayy ne çekilmezmişim meğersem...::

akrep olmaktan gurur duyuyorum... ve burcumn tamda özellklerini taşıorum...)) aşırı şüpheciyimm kıskancm.. ve bna yapılan kötülüü asla unutmamm(kinci de denileblr..:)) iyimser insanlarrbana çok aptalca gelrlerr..

Yasasın kı akrep burcuyum yasasın kı yukselenım de akrep zemuszemus bı takım ozellıklerımden yakın cevrem kedi:özellıkle de annem:kedi:) rahatsız olsa da ben bı kaybını yasamadım.:umursamaz:Hatta keske kızımı da akrep burcu sakını olacak sekılde dogursaymısım fisfisfis

bende akrebim ama sizin gibi gurur duymuyorum çünkü hiç bi özelliğini taşımıyoprum ve anlaşamıyorum yükselenişm yay ve beni ilk tanıyanlar yay mısın diye sorarlar

keşke kıskanç olmasaydım bu kadar.. çok iyiiii bir akrepimdir ben:)

Kızlar sizde benim gibi süslü müsünüz :uhm: Yahu burcumdan mıdır nedir anlayamadım gitti, yat kalk süslen, kokoş olmak için daha ne yapabilirim diye düşün. Yani bu kadar takıntılısını da kendimde görüyorum... Aşırı detaycı... Aklıma mini minnacık bir şey takılır, gece uyku girmez gözüme... halletmeden uyuyamam... Aşırı titiz... Bu liste uzayıp gider...
Sizce akrepler tez mi yaşlanır , ben öyle olcam bu gidişle kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…