Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Kadını Olmaktan Gurur Duymak

ben de akrebim aslında çoğu özelliğini taşımıyorum,oldukça miskin oldukça kararsız ve oldukça dengesizimdir söylemesi ayıp:D ama insanların kafasında akrep burcunun çok tehlikeli özellikleri olduğundan bu özelliklerini taşıyorum korkusu ile mesafeli duruşları hoşuma gidiyor:p

iyiki akrebim gözlerimden herkes etkilenir bir yere girdiğimde hemen ilgi çekerim bilirsiniz akrepler sexi olurlar:9:

Bende fena bir akrebim :))))))
Titizim ama dağınığımdır
Kin tutarım unutmam ve intikam alana kadar da içimdeki ateş sönmez
Egoistim kendimi çok severim
Eğlenceliyimdir
Takıntılıyım
Çok renkli şeyleri severim
İnsanlar çok takmam
Doğa tutkum vardır
Tehlikelere bayılırım
Agresifim kızarım üzerim deli ederim:32:
Eğlenceyi severim
Deliyimdir adım arızaya çıkmıştır
Kuşkucuyumdur
Sır tutarım
Kolay kolay güvenmem
Herkesten hoşlanmam

Başka aklıma gelmedi var mı kızlar ?
Bu seksilik akreplere özgü bir durum mu banada çok soru soran oluyor ?

Son düzenleme:
Bende burcumla gurur duyuyorum.her özeliiğini taşıyorum.ama en sevmediğim özelliğim takıntılı olmak en ufak detayları bile çok takıyorum.

ya bu sexi olma özelliği sanırım bize ait çünkü güzellikten önce sexiliğimiz hemen göze çarpıyooo:9:

burcum başak olmasına rağmen tüm özelliklerim yükselen burcum akrep ile uyum gösteriyor.
iyiki bende akrepim tüm özellşkleri mevcut :)

bende akrep burcuyum . bana hep burçların içinden en özeli gelir akrep burcu.bir yerde okumuştum kalabalıkta üzel gözlü kendinden emin birisi varsa siz ona burcunuz ne diye sorduğunda sizce ne diye sorunuza soruyla karşılık verdiyse kendinden emin;o kesinlikle bir akrep burcudur...:31:
benim yükselenm ikizler
bazen eşim seni hiç anlamıyorum der.bende ben bile kendimi anlamıyorum sen nasıl anlıyacaksın diyorum.galiba değişken bir yapım var.akrep burcunun hep kıskanç olduguda söylenir ama ben kıskanç değilim:63: çok şüpeciyimdir...öküz altında buzağı ararım...genelliklede boşa şüpelenmemiş olurum...hisleri kuvvetlidir bu burcun.acaip bir şekilde kendilerine güvenleri vardır...sır tutmayı iyi bilirler.
hmm bi keresinde horoskopuma baktırmıştım ; bakan kadın demiştiki 3 tür akrep vardır:
1.si: yerde sürünen akrep
2. si: tırmanıştaki akrep
3.sü: zirvedeki akrep
tabiki ben zirvedeki akrep çıkmıştım:33:
neyse ama bunlar değişmez demişti nasıl dogarsan öyle devam eder tırmanıştaki akrep zirvedeki akrep olamaz mesala....vs.
yaniiii konuyu görünce kaptırdım kendimi sözün özü

akrep burcu herkese nasip olmaz:49:

akrep olmakla gurur duyuyorum bende ..
kesinlikle birdaha doğsam yine akrep burcu olmak isterdim :)
hatta inşallah çocuğumda akrep olur o kadar özel hissettiriyoki bu burç ..
tek kötü yönü var kendine zarar vericek derecede hırslarını kontrol edememe gibi

Nefret ediyorum burcumdan ! Akrep burcu idealisttir,gururludur,başı asla yere eğilmiz,kindardır,affetmez,zarar geleceğini anladığı zaman harekete geçer vs vs..
Ama ben............. bunların tam tersini taşıyorum zarar geleceğini anladığım zaman karşı tarafı sokmak yerine kendime zarar veriyorum ne olacak böyle bilmiyorum :(

Ayrıca geçen tv de rezzan kirazı izliyordum ve akrep burcu için güzel şeyler söyledi
Öyle bi döneme giriyormuşuz ki eskiden bizi üzen,ağlatan bırakıp giden insanlar tekrar gelecekmiş :63:

Ve çok emin bi şekilde söyledi.......İnşallah istediğimiz insanlar gelir

Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:
kesinlikle katılıyorum. aynı düşünüyoruz canm :)

Sözlüm Akrep ben Akrep :1::1:
Hayat bize güzel :69::70:

Back
X