Akrep Burcu 23 Ekim - 22 Kasım Bir Akrep Kadını Olmaktan Gurur Duymak

Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:

kesinlikle gurur duyuyorum burcumla belki de bu durum bizim sahiplenme duygumuzun güçlülüğüyle alakalıdır ? :34:

benim ablam akrep ben yengecim bende de biraz akreplik var diyordum varmış yükselenim değil ama doğum günüme göre gezegenlerde sanırım bitanesinde akrep burcunun bazı özellikleri bana etki ediyor :)

Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece.İyiki ben bir Akrep burcuyum

Akrepler hayalperest oluyorlar ve nedense tembel oldukları içinde hayalleri hep suya düşüyor. Mantıkları ile hareket ettiklerinde ise inanılmaz başarılı oluyorlar... en iyi şeyler ve en kötü şeyleri akrepler yapıyor. Ya çok başarılı oluyorlar ya çok başarısız. çok erken olgunlaşıyorlar insanları hemen çözüyorlar bence akrepleri kimse kandıramaz ama bazen ufak tefek oyunlar akrepleri heyecanlandırıyor saf ayağına yatıyorlar... Akrepler aşık olduklarında çok Sadık oluyorlar karşısındaki ona kötü davransa bile verdikleri emekten dolayı çekiyorlar taaa ki düşünce olgunluğu yaşayıp artık yeter diyene kadar zaten ilişkide artık yeter dedikleri an karşısındaki ağzı ile kuş tutsa bile geri dönmezler çok geçmeden de yeni birini bulurlar... Bu arada anlattığım kişiler akrep kadınları ...

Bütün negatif özelliklerine, herkesin illallah dediği bir burç olmasına rağmen bir akrep kadını olmaktan benim kadar gurur duyan var mı? Gerçekten sanki ben başka bir burç olarak dünyaya gelemezmişim, akrep burcu benim için var edilmiş gibi hissediyorum bazen ve inanılmaz mutluluk, gurur duyuyorum bundan. İyi kötü bütün özelliklerine bayılıyorum. Bir akrep olarak dünyaya geldiğim için kendimi diğerlerinden farklı ve ayrıcalıklı hissediyorum. Ayrıca da anlamıyorum insanların "akrep" diyince neden kaçıştığını bu kadar. Yeryüzündeki en sadık, en sahip olunası, her bakımdan en mükemmel kadınlardır bence akrep kadınları. Tabi canları yanmadığı sürece. :jeyyar:

Sanırım bir de ben :D acayip gurur duyuyorum akrep olmaktan. Tüm özelliklerini taşıyorum. Kinci kıskanç acımasız tehlikeli gizemli saman altından su yürütmesini çok iyi bilen ağzı sıkı birisiyim . AMA BİRİSİ CANIMI YAKMADIĞI SÜRECE BÖYLE OLMUYORUM. heheh elimde değil eğer üzülürsem üzmeden pişmaan etmeden duramam gerek laflarımla gerek eylemlerimle. Bir çeşit psikolojik işkenceci oluveriyorum resmen. :47::1: Amaaaa sevildiğimi bilirsem ve güvenebilirsem eğer , güvenime layık olursa , tek kelimesiyle canımı bile verebilirim o insana . O kadar da sadık ve güvenilir oluurum. Her şeyin tecrübe olduğuna inanıyorum o yüzden çok aşırı üzülsem acımdan kahrolsam da asla çok fazla pişman olmam çabucak geçer çünkü o acıyı yaşatan olay benim için çoktaan tecrübe defterime yazılmış bir kazanımdır . :51:

akrep olmak ayrıcalk bence de kızlar.. insanların gözlerine bakıp ne düşündüğünü anlayabiliyosun var mı böyle bişey :1:

Back
X