Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
adama ne kızıyon dürüstmüş potansiyelim var haberin olsuna getirmiş...dikkat etmek lazımslm kizlar,
Internetten biriyle tanistim, hersey cok iyi, iyi anlasiyoruz, sonra konu acildi bu bana bikac sene once ayni anda 2 kizla gorustugunu soyledi. Bu biriyle iliskidemiydi yoksa hangisi ona daha uygun ogrenmek icin mi bilmiyorum, ama ne farkeder ki. Haftaya gorusucektik ama bu konu sinirimi bozdu. Tanidigim kadariyla hoslaniyorum ama boyle biseyi neden bana soyluyo. Mantik bundan bi cacik olmaz desede, bilmiyorum iste ya, fikirleriniz lutfen
En azından dürüst.
Sana da bunu yaparsa " bak ben dürüst oldum başta sana anlattım" der çıkar işin içinden.
Üzüldüğünle kalırsın.![]()
benim korktugumda bu, yada benim bunu paranoyaya baglamam
Suan senden bask bir kiz daha varsa ? Gecmiste yapan simdide yapar ...
Inanma bence ... akli sira bak ben onceden boyle boyle yaptim ama simdi sen varsin yapmam anlamina getirmis ... guven saglamaya calisiyor sanirimbunada ben bisey demeden cevap verdi. bikac kiza birden ilgi gosteripte kendime bisey kanitlamak onceliklerimden biri degil, ironi yapti kendince. 'eger sorun senden baskasiyla gorusucekmiyim bu gunlerde, cevabim hayir' dedi
simdi msj atti, 'dun dedigim herhangi bisey hakkinda canin mi skldi'
napiyoruz? aciklamasini istiyim mi? beraberken mi, oylesine mi gorusuyomus mu diye? bu da ne degistircekse artik