- 20 Ağustos 2025
- 1
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi seloooo5757
-
Yanlış anlamayın beni ama bahane olabilir mi orada birini bulmuş olabilir mi?Sevgilim ile yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkimiz var. Her ilişkide oldugu gibi bizimde tabiki iniş çıkışlarımız vardı ancak Kendisi farklı bir ülkede iş yaptığından dolayı 20 günde 1 hafta ancak görüşebiliyorduk. O gelemiyorsa şartları uygun değilse bana biletlerimi alırdı ben giderdim ama genel olarak o gelirdi. Özledim dediğim anda anlık geldiğini bile biliyorum. Aslına baktıgımızda uzak olmamıza rağmen çok mutluyduk, yan yana geldiğimizde çok eğlenir sohbet ederiz. Arkadaşlarımızla eğleniriz Mutlaka birşeyler yaparız. Keyifte alırdık bundan herneyse. Yaptığı işin şartlarından memnun değil gitmek istemiyordu o ülkeye. 2 hafta önce buradaydı 10 gün kadar kaldı. Biz yine tabiki mükemmel zaman geçirdik ve ayrıntıyıda söylemeliyim Burada arkadaşları hayatı olmasına rağmen ilişkimiz süresince buraya her geldiğinde 1 saniye bile yanımdan ayrılmaz,gece gündüz öğlen hep beraberizdir. Bu da kendi tercihi bu arada. Ülke dışına geri gittiği günden itibaren bunalıma girdi açıkçası evden çıkmaz oldu, işe geç gider, işten direkt eve gelir oldu Bu süreçte benimle iletişimi oldukça azalttı Ne olduğunu sordugumda sadece içim sıkılıyor ruhum daralıyor dedi. Bir kaç gün sonra elbette tartıştık 1 hafta kendi haline bıraktım ve aradıgımda ayrılmak istediğini kırmak istemediğini iyi olmadıgını vs söyledi. Sağlıklı olmadıgını düşünüyorum. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. İnstagram üzerinden anı anına herseyımım kontrol ediyor kendiside söyledi ve hala benı çıkartmadı takipleşiyoruz. Ancak benim bir akrabam vefat etti bu süreç içerisinde kendisi bana bir mesaj dahi atmadı. Ben ne hissedeceğimi bilmiyorum bana yardım edin
Orada yeni birini bulma ihtimali yüksek. Her ne kadar mutsuz da olsa ayrılmazdı bence.Sevgilim ile yaklaşık 1 senedir süren bir ilişkimiz var. Her ilişkide oldugu gibi bizimde tabiki iniş çıkışlarımız vardı ancak Kendisi farklı bir ülkede iş yaptığından dolayı 20 günde 1 hafta ancak görüşebiliyorduk. O gelemiyorsa şartları uygun değilse bana biletlerimi alırdı ben giderdim ama genel olarak o gelirdi. Özledim dediğim anda anlık geldiğini bile biliyorum. Aslına baktıgımızda uzak olmamıza rağmen çok mutluyduk, yan yana geldiğimizde çok eğlenir sohbet ederiz. Arkadaşlarımızla eğleniriz Mutlaka birşeyler yaparız. Keyifte alırdık bundan herneyse. Yaptığı işin şartlarından memnun değil gitmek istemiyordu o ülkeye. 2 hafta önce buradaydı 10 gün kadar kaldı. Biz yine tabiki mükemmel zaman geçirdik ve ayrıntıyıda söylemeliyim Burada arkadaşları hayatı olmasına rağmen ilişkimiz süresince buraya her geldiğinde 1 saniye bile yanımdan ayrılmaz,gece gündüz öğlen hep beraberizdir. Bu da kendi tercihi bu arada. Ülke dışına geri gittiği günden itibaren bunalıma girdi açıkçası evden çıkmaz oldu, işe geç gider, işten direkt eve gelir oldu Bu süreçte benimle iletişimi oldukça azalttı Ne olduğunu sordugumda sadece içim sıkılıyor ruhum daralıyor dedi. Bir kaç gün sonra elbette tartıştık 1 hafta kendi haline bıraktım ve aradıgımda ayrılmak istediğini kırmak istemediğini iyi olmadıgını vs söyledi. Sağlıklı olmadıgını düşünüyorum. Neden böyle yaptığını anlayamıyorum. İnstagram üzerinden anı anına herseyımım kontrol ediyor kendiside söyledi ve hala benı çıkartmadı takipleşiyoruz. Ancak benim bir akrabam vefat etti bu süreç içerisinde kendisi bana bir mesaj dahi atmadı. Ben ne hissedeceğimi bilmiyorum bana yardım edin
Ayrıntıya girmeyeyim dememiş.Ben mi yanlış gördüm.Ayrıntı vereyim demiş konu sahibi.Sevgilisinin çevresi çok olmasına rağmen ona çok zaman ayırıyormuş öyle anladımBaşkası var vicdan yapıyor, ayrıntıya girmeyeyim kısmı da seviştiğiniz kısım sanırım. Sevişmeniz ilişkinin iyiye gittiğini göstermiyor.
evet hayal gücüm devreye girmişAyrıntıya girmeyeyim dememiş.Ben mi yanlış gördüm.Ayrıntı vereyim demiş konu sahibi.Sevgilisinin çevresi çok olmasına rağmen ona çok zaman ayırıyormuş öyle anladım
Olur öyle şeylerevet hayal gücüm devreye girmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?