• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anda gelen adam?Yardım lütfen ?

mlk2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2017
41
8
1
35
Merhaba ben geçen hafta sonu biriyle karşılaştım. Mahallemizin bakkkalı ayriyeten yıllardır tanıyoruz yaşıt bir oğlu var benimle aramız iyidir abimle falanda her neyse. Bakkalda onunla gırgır yaparken bir araba durdu ve bundan bir su istediler her neyse bekliyorlar. O sırada cama çocuğun yüzü yansıyor ben ona o bana bakıyor, birden içeri girdi çocuğa bir şeyler diyor gülerek ama bakışmaya devam ettik binene kadar. Gitti ve kim olduğunu sordum meğer bizim bakkalın yakın dostu çok iyi çocuk efendi falan sadece babasıyla çok sıkıntılı işi evi ayıracak kafası bozuk bu ara dedi. Akşamında mesaj attı ağzını yoklamış dikkatimi çekti o yüzden indim etkilendim ama aşka ayıracak kafada değilim üzülürüm üzerim demiş. Neyse ben insgt ekledim oda eklemiş sonra bir resmîmin altına ben gözlerle ilgili söz yazmıştım, oda gözlerine dikkat et o zaman demiş maşallah nazar değmesin demiş ardından, bizim arkadaşda sabret olur falan diyor. Gelin görün ki ortama açık yere yaşıyorken özele yazmamış hala da öyle 1 hafta oldu. Ben yazsam mı yoksa dediği gibi sabredip acele mi etmesem bilemedim. Ama neden hala yazmıyor bir merhaba bile etkilendiyse bilmiyorum. bir fikir verin ?

Bir tek ben mi anlamadım mevzuyu? Adam görmüş camdan okey de ne ara kim kimi ekledi ne ara kim kime mesaj attı numaranızı bakkal mı verdi, karışık olmuş biraz daha derli toplu yazmanız mümkün mü?

Bir tek ben mi anlamadım mevzuyu? Adam görmüş camdan okey de ne ara kim kimi ekledi ne ara kim kime mesaj attı numaranızı bakkal mı verdi, karışık olmuş biraz daha derli toplu yazmanız mümkün mü?
hayır sadece camdan görmedi sadece yansıma oldu o sırada içeri girdi karşı karşıya geldik. sonra instgramdan ekledim ben,çünkü o sıra benim arkadaş ağzını yoklamış dikkatimi çekti etkilendim demiş bende cesaret aldım. oda resme o tür yorum yapmış ama özelden yazmadı yada herhangi bi belirti yok beklesem mi yada benden mi bekler bilemedim

hayır sadece camdan görmedi sadece yansıma oldu o sırada içeri girdi karşı karşıya geldik. sonra instgramdan ekledim ben,çünkü o sıra benim arkadaş ağzını yoklamış dikkatimi çekti etkilendim demiş bende cesaret aldım. oda resme o tür yorum yapmış ama özelden yazmadı yada herhangi bi belirti yok beklesem mi yada benden mi bekler bilemedim

Adamın adını bakkal çocuğu arkadaşınızdan öğrenip eklediniz o zaman? Şimdi direkt koştura koştura eklemek yanlış anlamazsanız sevindirik olmuşsunuz gibi olmuş, yani hemen bir erkek benimle ilgilendi ooo kaçırmayım falan gibi olmuş, adam da havaya girmiş. Biraz ağırdan satın kendinizi, belki demedi adam öyle bir şey bazen insanlar iki tarafa çöpçatanlık yapmak için olmamış şeyleri olmuş gibi anlatır. Belki size öyle diyen arkadaş o adama da "Yaa mlk2020 senden çok etkilenmiş" diye anlattı belki. Hani o yüzden adamı havaya sokmuşsunuz bence durduk yere, kendini şu an Kıvanç Tatlıtuğ falan sanıyor olabilir. Kendinizi geri çekin.

Adamın adını bakkal çocuğu arkadaşınızdan öğrenip eklediniz o zaman? Şimdi direkt koştura koştura eklemek yanlış anlamazsanız sevindirik olmuşsunuz gibi olmuş, yani hemen bir erkek benimle ilgilendi ooo kaçırmayım falan gibi olmuş, adam da havaya girmiş. Biraz ağırdan satın kendinizi, belki demedi adam öyle bir şey bazen insanlar iki tarafa çöpçatanlık yapmak için olmamış şeyleri olmuş gibi anlatır. Belki size öyle diyen arkadaş o adama da "Yaa mlk2020 senden çok etkilenmiş" diye anlattı belki. Hani o yüzden adamı havaya sokmuşsunuz bence durduk yere, kendini şu an Kıvanç Tatlıtuğ falan sanıyor olabilir. Kendinizi geri çekin.
niye şimdi olayı bu kadar büyük bi hale getirdiniz ki,alt tarafı ekledim. ki bakışmasak etmesek yalan derim adamın halinden anladım sadece emin olmak için ağzını yokladım bende ekledim ki ortada o konuşma olmasa resmin altına ole bi yorum kimse tanımadığına yazmazdı. bence fazla abarttınız alt tarafı beğeni yani

Siz instadan ekleyerek ilk adımı atmışsınız zaten bir de özel olarak mesaj atmanız gereksiz bence bundan sonra bekleyin derim, o da etkilenmiş zaten yazacaktır heralde.

niye şimdi olayı bu kadar büyük bi hale getirdiniz ki,alt tarafı ekledim. ki bakışmasak etmesek yalan derim adamın halinden anladım sadece emin olmak için ağzını yokladım bende ekledim ki ortada o konuşma olmasa resmin altına ole bi yorum kimse tanımadığına yazmazdı. bence fazla abarttınız alt tarafı beğeni yani

Büyük hale getirmedim, öyle düşünmesine sebep olmuş olabilirsiniz dedim. Size göre bir sıkıntı olmayabilir, ben sadece olabilecek bir olasılığı yazdım. Burada tavsiye alıyorsanız benim tavsiyem bu olur, uygulama zorunluluğunuz yok kafanıza yatmadıysa uygulamazsınız.

Siz instadan ekleyerek ilk adımı atmışsınız zaten bir de özel olarak mesaj atmanız gereksiz bence bundan sonra bekleyin derim, o da etkilenmiş zaten yazacaktır heralde.
yani arkadaşım bana birebir dediklerini dedi, sadece işle babasıyla ilgili çok sıkıntısı olduğu için üzülür üzerim kafamı ayıramam demiş tuhaf olanıda herkes özelden yazar o halka açık yere yorumunu yapmış ilkden :)

yani arkadaşım bana birebir dediklerini dedi, sadece işle babasıyla ilgili çok sıkıntısı olduğu için üzülür üzerim kafamı ayıramam demiş tuhaf olanıda herkes özelden yazar o halka açık yere yorumunu yapmış ilkden :)

Evet bence beğenisini zaten belli etmiş yorum yazarak ama daha birebir bi iletişime geçmek için hazır hissetmiyor diye düşündüm. Çünkü sıkıntıları varmış o yüzden siz de arada ona beğeni vs yaparsınız ama özel mesaj için ondan adım bekleyin derim.

bende öyle düşünüyorum cnm. en azından yorum falan var. özel kısmıda artık zaamnla olur belki bi daha karşılaşırız çünkü dükkanları yan sokağımızda hemen :)

Back
X