Merhaba ben geçen hafta sonu biriyle karşılaştım. Mahallemizin bakkkalı ayriyeten yıllardır tanıyoruz yaşıt bir oğlu var benimle aramız iyidir abimle falanda her neyse. Bakkalda onunla gırgır yaparken bir araba durdu ve bundan bir su istediler her neyse bekliyorlar. O sırada cama çocuğun yüzü yansıyor ben ona o bana bakıyor, birden içeri girdi çocuğa bir şeyler diyor gülerek ama bakışmaya devam ettik binene kadar. Gitti ve kim olduğunu sordum meğer bizim bakkalın yakın dostu çok iyi çocuk efendi falan sadece babasıyla çok sıkıntılı işi evi ayıracak kafası bozuk bu ara dedi. Akşamında mesaj attı ağzını yoklamış dikkatimi çekti o yüzden indim etkilendim ama aşka ayıracak kafada değilim üzülürüm üzerim demiş. Neyse ben insgt ekledim oda eklemiş sonra bir resmîmin altına ben gözlerle ilgili söz yazmıştım, oda gözlerine dikkat et o zaman demiş maşallah nazar değmesin demiş ardından, bizim arkadaşda sabret olur falan diyor. Gelin görün ki ortama açık yere yaşıyorken özele yazmamış hala da öyle 1 hafta oldu. Ben yazsam mı yoksa dediği gibi sabredip acele mi etmesem bilemedim. Ama neden hala yazmıyor bir merhaba bile etkilendiyse bilmiyorum. bir fikir verin ?