Bir anda hamileliğim kötüye gitti çok mutsuzum

aysebadee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2023
551
426
33
32
Gören okuyan olur mu bilmiyorum yazacak bi yer aradım burası geldi aklıma ilk konumda hamileliğimi müjdelemiştim üç ay herşey o kadar güzeldi ki anlatamam hamile olduğumu bile hissetmiyordum herşeyi yiyordm bulantım vs asla yoktu tam üçüncü aya girdiğim gün kendime araç aldım işe rahat gidip geleyim diye komşularım ay sanki zorluk çekiyorsn bi de araba almışsn biz ölmüştük hamileliklerimizde falan muhabbeti yaptılar biriyle göz göze geldim içime bi ürperti girdi kalktım ortamdan muhabbetten bir saat sonra ben aniden çöktüm hiçbir şey yiyemiyorum asla bişey yiyemiyorm her hafta kontrole gidiyordum hatta daha gideli üç gün olmuştu kızım olacağını öğrenmiştim yine de gittim aniden doktorum rahim kısalığı serkaj dikiş gerektiğini pazartesi dikeceğini ancak yine de düşük riskimin fazla olduğunu söyledi şuanda midem bomboş su bile içemiyorum sanki birden düşecek hissi var arabama dokunmuyorm bile aşırı üzgün bi ruh hali içindeym işe geliyorm ve açlıktan halsizlikten hiçbir şey yapamıyorm üstüne bi de stresten banyoda yolda sürekli takılıp düşüyorm çok üzülüyorm gerçekten bir anda nasıl böyle olabildi herşey yolunda giderken herşey alt üst oldu altı kızkardeşim var hiçbiri doğum sorunu yaşamadı annem on tane sağlıklı doğum yaptı yani genetiğimizde de öyle zorluk yoktur birden doğurur çıkarız napıcam bilmiyorm o kadar çöktüm ki ağlayamıyorm bile

Canım yemenin zararı yok aksine yemen lazım güçlü olman lazım. Rahim ağzı kısalığı yaşayan birsürü insan var sağlıklı doğum yapan doktoruna güven dediklerini uygula yeter.

Çok geçmiş olsun nazara inanan bi insanım kimseyle bişeyinizi paylasmayın en yakınlarınız dahil.. bir de cok hareketliyseniz biraz kısıtlayın hareketlerinizi doktorunuza danısın rapor alın dinlenin uzatın ayaklarınızı bol bol. dinlenip sürekli yattıkca istahınız acılır insallah..

Canım yemenin zararı yok aksine yemen lazım güçlü olman lazım. Rahim ağzı kısalığı yaşayan birsürü insan var sağlıklı doğum yapan doktoruna güven dediklerini uygula yeter.
Şimdilik yiyemiyorum yutamıyorm tamamen kesildim iştahtan akşam serum alıp sabah tekrar doktora gideceğim

İşte bende bunu kimseye anlatamıyorm nazara geldim desem sanki kendimi bişey sanıyormuşm gibi bakıyorlar yemin ederm o kadar iyiydim ki anlatamam bir anda herşey ama herşey alt üst oldu sadece Rabbimden bu durumun bian önce ortadan kalkmasını diliyorum

Kem goz her yerde
Hamilelik iyi gecse bile ballandirarak anlatmamak lazim
Ben cok yakinlarimin olmadigi ortamlarda neyi ovsem ona zarar gelir
Misal bi ayakkabi almisimdir cok rahattir overim ayakkabi yirtilir ya da topugu vurur vs
Her yerde herseyi anlatmamak lazim

O kadar haklısın ki hayatımın dersi oldu bana Rabbim her konuda hepimizi gözden korusun sakınsın saklasn

Merhaba

İnşallah kendinizi bir an önce toparlar sağlıklı bir şekilde bebeğinizde kavuşursunuz.
Bende nazara çok inanıyorum evleneli 7 ay oldu. İlk ayımda korunduğum halde hamile kaldım haberim bile yoktu 1,5 aylıkken öğrendim. Sonra duyanlar oha ne çabuk hangi ara hamile kaldın bu kadar hızlı vs. Konuşmalar yaptılar. Ve sonuç hüsran 8. Haftada bebeğimin kalbi durdu ve karnımda öldü kürtaj oldum mart ayında. O kadar üzgünüm ki anlatamam ama çalışıyorum ve unutmaya hatırlamamaya çalışıyorum. İlk ayda korunduğum halde kaldım nisan ayından beri korunmuyorum ama hala gelen yok. Ağlamıcam diye diye kendimi sıkıyorum ama bu iki gündür hep bir ağlayasım var iş yapmak zor geliyor felan.

Serumdan sonra çorbayla başlayacağım söz veriyorum sanki hamile değilm de tansiyonum düşmüş serum almış gibi hissedip yiyeceğim çok ama çok tşk ederm
Kesinlikle nazar diye düşünüyorum maalesef. Kendinize felak nas ayetel kürsi okuyun, sonra da Allah’a emanet edip doktorunuzun söylediklerine göre hareket edin sıkıntı olmaz inşallah

Size tavsiyem akışına bırakın Allah tekrar nasip edecektir ve asla kimseye iyiyim demeyin kesinlikle yaptığınz alışverişleri bile saklayın insanlar evrene enerji gönderiyor ama bunun farkında değiller olduruyorlar resmen kötü şeyleri eminim ki Allah çok güzel duygular nasip edecektir size

Kesinlikle nazar diye düşünüyorum maalesef. Kendinize felak nas ayetel kürsi okuyun, sonra da Allah’a emanet edip doktorunuzun söylediklerine göre hareket edin sıkıntı olmaz inşallah
öyle yapacağm etrafımdakilere söylesem dalga geçeceklerdi burda böyle yorumlar gördükçe gerçekten ferahladım ve düzeleceğime aşırı inandım çok sağolun

İlk 2 ay baya kafaya takmıştım regli görünce ama bu 2 aydırda akışına bıraktım. Allahım vereceği zamanı biliyor ona inanıyorum.
Sizde kimseye söylemeyin iyi kötü şeylerinizi insanlar gerçekten kem göz.
Hocaya sorduk mesela biz sende çok göz nazar var dedi. Muska takıyorum şimdi.

En doğrusunu yapmışsınız Allah’ın sizi ömür boyu koruyup kollamasını diliyorum inşallah çok da güzel bi yavrunuz olur

En doğrusunu yapmışsınız Allah’ın sizi ömür boyu koruyup kollamasını diliyorum inşallah çok da güzel bi yavrunuz olur
Allah razı olsun canım arkadaşım.
sende sağlıklı bir şekilde kucağına al İnşallah bebeğini kendine çok güzel bak kalk sirkelen dediki bende bir can var ben iyi olmalıyım ki o da iyi olsun

Canım bazılarının enerjisi gerçekten insanı kötü etkiler. Ben nazara çok inanırım. Bol bol oku dua et. Nazar dualarını suya oku sonra iç. Umarım rahatlarsın her şey yoluna girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…