• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlam çıkarmalı mıyım?

Telefonlarda kamera şifresiz açılıyor şuan deneyin eminim sizinki de oyledir
Benimki de iPhone 11 açılıyormuş harbiden. O zaman bu çok rahatsız edici. Şimdi benim telefon kötü çekiyor senden çekileyim atarsın muhabbeti olsa normal denir ama bu biraz illuminati gibi sübliminal mesaj verme çabasına dönmüş 😂

Benimki de iPhone 11 açılıyormuş harbiden. O zaman bu çok rahatsız edici. Şimdi benim telefon kötü çekiyor senden çekileyim atarsın muhabbeti olsa normal denir ama bu biraz illuminati gibi sübliminal mesaj verme çabasına dönmüş 😂
Nasi ya ben kendi telefonumdan hep şifreyi girmeden cekerim fotolarimi herkes de öyle yapıyor saniyordum
Yana kaydiriyorsun şak açılıyor 😅

Kilit ekranında kamerayı devre dışı bırakabilirsiniz. Mesela burada kilit ekranında kamerayı nasıl devre dışı bırakabileceğiniz anlatılmış.

Back
X