- Konu Sahibi mavisiyah55
ilk başta aramız bozuktu biz ayrı şehirlerdeydik bir gün çalışıp bir gün izinli olduğu için yanıma gelemiyordu yeterli süre olmadığı için. kavgamızda görüşemiyoruz diyeydi.sonra ben yanına gitme kararı aldım tek gün izni vardı pazar işte neyse bunu arıyorum cevap vermiyo ya meşgule atıyo. kaç saat sonra önemli bir şey söyleyecektim dedim öyle aradı.yanına geleceğim onu söyleyecektim dedim.pazar izinler kapndı dedi çat suratıma kapattı telefonu.neye uğradığımı şaşırdım.tekrar aradım neymiş müsait değilmiş arkadaşları ile geziyormuş.o kadar sinirlendim ki kapattım telefonu düşündüm bir an mesaj attım senin derdin görüşememek falan değil bahane düzgünce söyleyip bşka gün gel diyebilirdin bitti gerçekten dedim. oda bir daha dön demem sen bilirsin diye cevap yazmış.işte o günden sonrada yeni kızla tanışmış bu evrede o kızla tanışma aşamasındydı kesin onun için böyle yaptı belkide.
hmm canım haklısın sende yaptıgı ayıp ve sana don demem sen bilirsin demeside ayrılmaya dunden hevesli oldugunu gosteriyor sonucta senin yaptıgın bir hata yok ortada..ya o eminim o kızdan ayrılcak yine sana donmek istiycek ozaman sen ona cevabını verirsin erkek milletini anlamak cok zor