• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlam veremedim...

ilk başta aramız bozuktu biz ayrı şehirlerdeydik bir gün çalışıp bir gün izinli olduğu için yanıma gelemiyordu yeterli süre olmadığı için. kavgamızda görüşemiyoruz diyeydi.sonra ben yanına gitme kararı aldım tek gün izni vardı pazar işte neyse bunu arıyorum cevap vermiyo ya meşgule atıyo. kaç saat sonra önemli bir şey söyleyecektim dedim öyle aradı.yanına geleceğim onu söyleyecektim dedim.pazar izinler kapndı dedi çat suratıma kapattı telefonu.neye uğradığımı şaşırdım.tekrar aradım neymiş müsait değilmiş arkadaşları ile geziyormuş.o kadar sinirlendim ki kapattım telefonu düşündüm bir an mesaj attım senin derdin görüşememek falan değil bahane düzgünce söyleyip bşka gün gel diyebilirdin bitti gerçekten dedim. oda bir daha dön demem sen bilirsin diye cevap yazmış.işte o günden sonrada yeni kızla tanışmış bu evrede o kızla tanışma aşamasındydı kesin onun için böyle yaptı belkide.

hmm canım haklısın sende yaptıgı ayıp ve sana don demem sen bilirsin demeside ayrılmaya dunden hevesli oldugunu gosteriyor sonucta senin yaptıgın bir hata yok ortada..ya o eminim o kızdan ayrılcak yine sana donmek istiycek ozaman sen ona cevabını verirsin erkek milletini anlamak cok zor

ben zaten o tercihini yaptıktan sonra hiç bir şekilde arayıp sormadım o aradı sonra benden sert tepki gelince bıraktı.acımı içimde yaşadım.bundan sonraa o olmayak ama pişman olup sürünmesini istiyorum gerçekten.

en iyisini yapmışsın canım kimse için kendini üzme sevdiğin kişi için hele değmiyorsa acımasın bile için sonra öyle bir zaman geliyor ki bu yıllarına acı çektiğin yıllara acıyorsun niye böyle yaptım diye gün gelir devran döner hiçbir insan da bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmez çeker elbet yani..

Barışmadan önceki ayrılığınızda o kızla tanıştığına göre sevmemiş seni bence canım.
Seven insan bir başkasını düşünüp, 2-3 yıllık bir ilişkinin ayrılığından hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamaz.

Erkekler bizler gibi değiller, herşeyi bi kalemde silebiliyorlar, kestirip atıyorlar, onlar için bu kadar basit yani, ister 2 yıl çık, ister sonsuz çık, hiç fark etmiyor onlar için, o yüzden önüne bak artık, kendi yoluna git, değmez.:40::31:

değmediğini biliyorum sadece bu şekilde benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı merak ettim.erkek milleti güven olmuyo.ben zaten artık önüme bakıyorum.bu kadar basitmiydi herşey ona anlam veremiyorum işte..

bir de emin ol ki o kızı görmüştür.. öyle görmeden ilişki başlar mı hiç?

görmedi diye düşünüyorum çünkü sadce uçakla gidip gelebileceği bir mesafede ki gitmek istese bile izin günlerinden dolayı yetrli süre yok.bir yolunu bulup gitse bile bir kez görmeyle on yıllık aşık gibi birbirlerine hayatım falan demelerine hayrt ettim

boşver sen soruları filan... yoluna bak, hiç arkana bakma, onu da düşünme...

valla anlayamazsın erkekleri

düşünmeyim diyorum ara araa geliyor aklıma.kolay birşey değilki keşke onun kadar geniş olsaydım.ben şuan gerçekten gözlerim şişene kadar ağlama dönemlerini geçtim ama bunlar kafama takılıyor.bazende ben bu kadar mı kötü biriydim diye düşünüyorum.

değmediğini biliyorum sadece bu şekilde benimle aynı şeyleri yaşayanlar var mı merak ettim.erkek milleti güven olmuyo.ben zaten artık önüme bakıyorum.bu kadar basitmiydi herşey ona anlam veremiyorum işte..

Onun için basitmiş demek ki canım, basitmiş ki böyle yapmış, onun için bu yaşananlar yada yaşadıklarınızın hiç bi önemi yokmuş demek ki, değeri yokmuş, unutmuş herşeyi, silmiş yani.:ssz:

şimdi ki aklımla genç olmak isterdim:)))

şööyle 17yaşıma geri dönebilsem... ahhh...ahhh

bak burada bu kadar tecrübeli, yaşını başını almış kadınlar var.. sen bizi dinle bence

bende diyorum onu tanıdığım ilk güne dönsem onu hayatıma alsam bile ilk hatasında terk edip dönmezdim.onun için bir uğraş değilde benim çektiğim acıyı tatsın istiyorum

düşünmeyim diyorum ara araa geliyor aklıma.kolay birşey değilki keşke onun kadar geniş olsaydım.ben şuan gerçekten gözlerim şişene kadar ağlama dönemlerini geçtim ama bunlar kafama takılıyor.bazende ben bu kadar mı kötü biriydim diye düşünüyorum.

Sakın öyle düşünme canım, kendine eziyetten başka bişey değil bu, kendine acı çektirmekten başka bişey değil çünkü, yaşadım, çok iyi biliyorum, sen onu değil o seni kaybetti, böyle düşün, güzel anılarınızı değil de onun sana yaptıklarını aklına getir, hatırla, bi süre soğuyacaksın zaten ondan.:40:

hmm canım haklısın sende yaptıgı ayıp ve sana don demem sen bilirsin demeside ayrılmaya dunden hevesli oldugunu gosteriyor sonucta senin yaptıgın bir hata yok ortada..ya o eminim o kızdan ayrılcak yine sana donmek istiycek ozaman sen ona cevabını verirsin erkek milletini anlamak cok zor

inşallah geri dönmek gibi birşey ypar o günü bekliyorum çok çetin olacak.benim canım nasıl yandıysa onunkide öyle yansın istiyorum.ama benim peşimde sürünerek inşallah

en iyisini yapmışsın canım kimse için kendini üzme sevdiğin kişi için hele değmiyorsa acımasın bile için sonra öyle bir zaman geliyor ki bu yıllarına acı çektiğin yıllara acıyorsun niye böyle yaptım diye gün gelir devran döner hiçbir insan da bu dünyada yaşattığını yaşamadan ölmez çeker elbet yani..

aynen bende şimdi öyle ona harcadığım yıllara yanıyorum ama unutmakta basit değil.ilk zamanlardaki gibi acı çekmiyorum ama arada oluyor kalp sızısı.
inşallah diyorum bende bir gün gelir peşimde sürünür ne yaptığını farkeder diyorum.

Barışmadan önceki ayrılığınızda o kızla tanıştığına göre sevmemiş seni bence canım.
Seven insan bir başkasını düşünüp, 2-3 yıllık bir ilişkinin ayrılığından hemen sonra yeni bir ilişkiye başlamaz.

bunca yıl benimle sadece gönül eğlendirmiş.boş yere umut vermiş.yaptıkları yanına kalmaz bir gün benim sevgime muhtaç olurda beni bulamaz inşallah.

Onun için basitmiş demek ki canım, basitmiş ki böyle yapmış, onun için bu yaşananlar yada yaşadıklarınızın hiç bi önemi yokmuş demek ki, değeri yokmuş, unutmuş herşeyi, silmiş yani.:ssz:

insana çok koyuyo bu kadar basitleşmesi.oysaki ben ona gerçekten değer vermiştim.bana hep kimse senin gibi sevmemişti beni derdi.belkide sevgim fazla geldi.derlerya bir insanı kybetmek için gereğinden fazla değer verin diye aynen doğru oldu :( değmezmiş bile.

aynen bende şimdi öyle ona harcadığım yıllara yanıyorum ama unutmakta basit değil.ilk zamanlardaki gibi acı çekmiyorum ama arada oluyor kalp sızısı.
inşallah diyorum bende bir gün gelir peşimde sürünür ne yaptığını farkeder diyorum.

elbette unutmak öyle unut denilince olmuyor zaman alıyor ama unutunca da insan emin ol rahatlıyor. inşllah fark eder canım dediğin gibi

elbette unutmak öyle unut denilince olmuyor zaman alıyor ama unutunca da insan emin ol rahatlıyor. inşllah fark eder canım dediğin gibi

bende şu an onu tamamen silip atmak istiyorum.ona karşı ne özlem ne nefret hiç tanımadığım bir insana karşı nasılsam ona karşıda öyle olmk istiyorum.

insan sunu kaldıramıyor bana haksız yere bunları yaptı ve simdi mutlumu :31: ama inan oyle olmuyor gun gelir devran doner Allah unutmaz yapılanları ve onun sana yasattıgını o yasar kapına gelir senin emin ol

insan sunu kaldıramıyor bana haksız yere bunları yaptı ve simdi mutlumu :31: ama inan oyle olmuyor gun gelir devran doner Allah unutmaz yapılanları ve onun sana yasattıgını o yasar kapına gelir senin emin ol

evet bende bunu düşünüyorum o kızla mutlumu benim göz yaşlarımın üzerine kurdukları bir ilişki onlara ne kadar hayır getirecek.inşallah bir gün devir benim devrim olur kapıma gelir benim yaşadığım acıyı yaşar... o günleri görmeyi gerçekten istiyorum

evet bende bunu düşünüyorum o kızla mutlumu benim göz yaşlarımın üzerine kurdukları bir ilişki onlara ne kadar hayır getirecek.inşallah bir gün devir benim devrim olur kapıma gelir benim yaşadığım acıyı yaşar... o günleri görmeyi gerçekten istiyorum

simdi mutludur sonra baslar aramaya seni kimsenin ahı kimsede kalmaz zaten sen hayatına bak cnm yeni insanlarla tanıs sosyal ortamlara gir mutlaka kalbini fethedecek biri cıkacak ve mutlu olucaksın sen mutlu olmaya basladıgın an o seni özlemeye baslıycak ozaman diyceksinki ona baskasıylayım :32:

simdi mutludur sonra baslar aramaya seni kimsenin ahı kimsede kalmaz zaten sen hayatına bak cnm yeni insanlarla tanıs sosyal ortamlara gir mutlaka kalbini fethedecek biri cıkacak ve mutlu olucaksın sen mutlu olmaya basladıgın an o seni özlemeye baslıycak ozaman diyceksinki ona baskasıylayım :32:

inşallah çıkar hem o çıktığı kızdan hemde ondan çünkü o kıza ilk başta sinirimden mesaj atmıştım.haberi yokmuş yeni ayrıldığımızdan ben olmayacam falan demişti ama yine devam ettiler.onu sevdiğimi bile bile yeni ayrıldığımızı bilerek devam etti.Allah sana da benim yaşadıklarımı yaşatsın inşallah dedim sonra o kıza.
bşkasını sevmekte çok zorlanıcam galiba lisede platonik bir sevdiğim vardı sevgilisi olduğunu öğrendiğimde 6 ayda zor unutmuştum bununla birşeyler yaşadık bir sürü hatıra beni çok zorlayacak ama pişman olup gelse bile o dim dik ayakta olmayı becerecem inşallah

inşallah çıkar hem o çıktığı kızdan hemde ondan çünkü o kıza ilk başta sinirimden mesaj atmıştım.haberi yokmuş yeni ayrıldığımızdan ben olmayacam falan demişti ama yine devam ettiler.onu sevdiğimi bile bile yeni ayrıldığımızı bilerek devam etti.Allah sana da benim yaşadıklarımı yaşatsın inşallah dedim sonra o kıza.
bşkasını sevmekte çok zorlanıcam galiba lisede platonik bir sevdiğim vardı sevgilisi olduğunu öğrendiğimde 6 ayda zor unutmuştum bununla birşeyler yaşadık bir sürü hatıra beni çok zorlayacak ama pişman olup gelse bile o dim dik ayakta olmayı becerecem inşallah

canım karsına oyle biri cıkarki asık olursun unutuverirsin :16: hatta dersinki iyiki onla olmamıs..ben 6 senelik ilişkimden hemen sonra birine asık oldum 2 hafta gecmedi tanıstım hemde.. erkek arkadasım beni cok yormustu ayrılıp barısmalar artık bıkmıstım diyebilirim kimseyle olamam derken 2 haftada hayata dondum ben :16: yani hayatın sana ne getircegini bilemezsin haklı taraf sensin ve son gulende sen olucaksın cnm

Son düzenleme:
Back
X