Bir anlam veremedim...

Bende yıllar yıllar önce bir erkek yüzünden çok kötü olmuştum. Unutamam sanıyordum. Öyle biri çıktı ki karşıma. Beni üzen kişiyi anlatıyordum ona. Bana bunları bunları yaptı diye. O zamanlar benim derdimi dinleyen kişiyle şimdi birlikteyim. Hem de 5,5 yıldır. Gün doğmadan neler doğar...

Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın sözü geldi aklıma :)

İyiki beni üzmüş. Sayesinde aşkımı tanıdım...

Son düzenleme:
canım karsına oyle biri cıkarki asık olursun unutuverirsin :16: hatta dersinki iyiki onla olmamıs..ben 6 senelik ilişkimden hemen sonra birine asık oldum 2 hafta gecmedi tanıstım hemde.. erkek arkadasım beni cok yormustu ayrılıp barısmalar artık bıkmıstım diyebilirim kimseyle olamam derken 2 haftada hayata dondum ben :16: yani hayatın sana ne getircegini bilemezsin haklı taraf sensin ve son gulende sen olucaksın cnm

evet o yönden doğru söylüyorsun canım ona sonuna kadar sadakat gösterdim içim o yönden rahat ve hala kimseyi almıyorum hayatıma.hele biraz daha geçsin de dediğin gibi gerçekten düzgün biri karşıma çıkarsa olumlu bakabilirm ama şimdilik eksik kalsın çünkü çok canım acıdı güvendiğim insan bunları yaptı bana hakedecek bir hatam olmadı halde. oyüzden güven kaybı oldu.

Bende yıllar yıllar önce bir erkek yüzünden çok kötü olmuştum. Unutamam sanıyordum. Öyle biri çıktı ki karşıma. Beni üzen kişiyi anlatıyordum ona. Bana bunları bunları yaptı diye. O zamanlar benim derdimi dinleyen kişiyle şimdi birlikteyim. Hem de 5,5 yıldır. Gün doğmadan neler doğar...

Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın sözü geldi aklıma :)

İyiki beni üzmüş. Sayesinde aşkımı tanıdım...

siz şanlıymışsınız anlatanlar oluyor böyle hayret ediyorum gerçk değer veren gerçek seven erkeklerde mi varmış diye.
benide gerçekten seven biri olur mu diyorum.eskisinden bunu hiç ummazdım ama ummadığın taş baş yarar misali oldu.
bende iyiki bu yüzünü gördüm diyorum

siz şanlıymışsınız anlatanlar oluyor böyle hayret ediyorum gerçk değer veren gerçek seven erkeklerde mi varmış diye.
benide gerçekten seven biri olur mu diyorum.eskisinden bunu hiç ummazdım ama ummadığın taş baş yarar misali oldu.
bende iyiki bu yüzünü gördüm diyorum

Valla canım kesinlikle çok daha iyi biri bulacaktır seni. Sonra sende dua edeceksin iyi ki bitmiş diye.

Ama şunu unutma. Hayatta en çok kendine güven. Ben erkek arkadaşıma güvenirim ama asla yanlış yapmaz demem. İlişkimizde o kadar yıl geçmesine, işi artık ciddiye dökmeye karar vermemize rağmen hala acaba evlenince değişir mi diye şüpheli yaklaşıyorum duruma.

Önce kendini sev ve hayatta en değerli şeyin kendin olduğunu unutma. Asla!!!

Valla canım kesinlikle çok daha iyi biri bulacaktır seni. Sonra sende dua edeceksin iyi ki bitmiş diye.

Ama şunu unutma. Hayatta en çok kendine güven. Ben erkek arkadaşıma güvenirim ama asla yanlış yapmaz demem. İlişkimizde o kadar yıl geçmesine, işi artık ciddiye dökmeye karar vermemize rağmen hala acaba evlenince değişir mi diye şüpheli yaklaşıyorum duruma.

Önce kendini sev ve hayatta en değerli şeyin kendin olduğunu unutma. Asla!!!

hayatıma giren ilk erkekti son olmasını istemiştim.onun için sanki hayatıma 2 yıl biri girdiğii için başka biri beni istemeyecekmiş gibi geliyor.ki bende benimle olmak isteyen insan daha önce hayatıma birinin girip çıktığını bilmesini isterim.birde erkeklerde ben başkası ile çıkarım ama evleneceğim kızın hayatına giren ilk erkek ben olayım mevzusu var.al biride beni bırakıp gitti siz adam olunda önce tuttuğunuz eli bırakmamayı öğrenin.
yavaş yavaş yokluğuna alıştım bazen iyiki yok diyorum.zaten onun için üzülmeye ağlamaya değmez diyerek acımı hafiflettim.kendime değer vererek o kim ki dedim.

benimleyken bir boşluk olabilir ama yeni sevgilisi yanında bile değil anca uçakla gidip gelebileceği bir yerde.tamam bende yanında değildim ama en azından uzak değildik.o yüzdende sorular oluşuyor kafamda çok saçma geliyor

merak etme canım. o onun egosunu tatmin edeceği çok kolay bir sevgiliden ibaret. ne yapacak adam? onunla buluşmak zorunda değil sık sık mesafe var. sonra bulunduğu şehirde ne naneler yediğinden haberdar olmayacak daha ne istesin? yanından da birini bulmuştur oh. onun değmeyin keyfine :)) duygusal boşluğunu onunla, cinsel boşluğu varsa da yakınından birini bulur gül gibi geçinip giderler.

hakikaten değmez. sevmedi mi filan diye kendini üzme. sevmiştir elbet. ama bunu göremeyecek kadar da şımarmıştır. bizi sevmeyenlerle değerimizi bilmeyenlerle işimiz yok. bizi kaybetmekten ölesiye korkanlar gelsin:16:

hayatıma giren ilk erkekti son olmasını istemiştim.onun için sanki hayatıma 2 yıl biri girdiğii için başka biri beni istemeyecekmiş gibi geliyor.ki bende benimle olmak isteyen insan daha önce hayatıma birinin girip çıktığını bilmesini isterim.birde erkeklerde ben başkası ile çıkarım ama evleneceğim kızın hayatına giren ilk erkek ben olayım mevzusu var.al biride beni bırakıp gitti siz adam olunda önce tuttuğunuz eli bırakmamayı öğrenin.
yavaş yavaş yokluğuna alıştım bazen iyiki yok diyorum.zaten onun için üzülmeye ağlamaya değmez diyerek acımı hafiflettim.kendime değer vererek o kim ki dedim.

sakın öyle düşünme. ne kimseye geçmişini kurcalattır hesap ver ne de sen sor. seninle tanıştığınız tarih milat olsun. eskiyi kurcalamak ancak şüpheleri artırır insanı huzursuz eder. senle geçirdiği anlara bak. ona göre karar ver değer mi değmez mi? kimseye hakettiğinden fazla değer verme. muhakkak seni hakeden biri çıkacaktır:16::16:

Aklına geliyordur tabii canım,ama erkekler bizim gibi değil!! biriyle çıkması için onu sevmesi gerekmiyor,belki onun yanında seni düşünüyordur ama hala çıkmaya devam eder,yapıları böyle..

Son düzenleme:
merak etme canım. o onun egosunu tatmin edeceği çok kolay bir sevgiliden ibaret. ne yapacak adam? onunla buluşmak zorunda değil sık sık mesafe var. sonra bulunduğu şehirde ne naneler yediğinden haberdar olmayacak daha ne istesin? yanından da birini bulmuştur oh. onun değmeyin keyfine :)) duygusal boşluğunu onunla, cinsel boşluğu varsa da yakınından birini bulur gül gibi geçinip giderler.

hakikaten değmez. sevmedi mi filan diye kendini üzme. sevmiştir elbet. ama bunu göremeyecek kadar da şımarmıştır. bizi sevmeyenlerle değerimizi bilmeyenlerle işimiz yok. bizi kaybetmekten ölesiye korkanlar gelsin:16:

Bilemiyorum artık herşey beklenir erkekler zaten kaymaya meyilli.
Ben bir kere onunla ilgili bir rüya görmüştüm beni alıp bir eve götürüyordu orda yeni çıktığı kızın arkadaşlarıda vardı tabi.Sonra beni o evde bırakıp gidiyo.O evdekilerle bana bir video mu yolluyo görüntülü mu arıyo artık orasını bilemedim.Hiç iyi şeyler değildi başka bir kadınla birlikteymis.Bunu birlikte ordaki kızlarla izliyoruz.kızlar da bunu sevgilisine söylememiz lazım bilsin yazık kıza falan diyolardi.Bilmiyorum artık yanlış işler yapıyorsada Allah doğru yola iletsin.

Ya ne bileyim ben sevdimya üzülüyorum ışte hiç mi sevmedi nasıl yaptı bunları diye.Ama diyorum iyiki gördüm bu yüzünü işe yaramaz karaktersiz bir insanı hayatımdan çıkardim.
Bundan sonra pişman olsa da işe yaramaz bizim kiyametimiz koptu bir kere.
Acıda tecrübe oldu bundan sonra daha olgun kararlar vereceğim.Onu tanıdığımda 18 yaşımdaydım şimdi ise 21 bu sürede gerçekten çok şey değişti.

sakın öyle düşünme. ne kimseye geçmişini kurcalattır hesap ver ne de sen sor. seninle tanıştığınız tarih milat olsun. eskiyi kurcalamak ancak şüpheleri artırır insanı huzursuz eder. senle geçirdiği anlara bak. ona göre karar ver değer mi değmez mi? kimseye hakettiğinden fazla değer verme. muhakkak seni hakeden biri çıkacaktır:16::16:

Başkalarına hesap vermek istemem tabi.Ama eşim olacak bir insan benim geçmişimi bilip kabullenmeli daha önce 2yılı dolduran bir ilişkim olduğunu bilmeli.Benim içim rahat etmez sanki birşey saklıyormuş gibi hissederim yoksa.Benimle bir ömür geçirmek isteyen biri karşıma çıkarsa eğer sonuçta benim hatam değil yaşadıklarim Bana güvenmeli mevlananin dediği gibi 'kusurlari örtmede gece gibi ol' eskiyi açıp beni üzen değil bana destek olacak bir eş olmalı.
Inşallah öyle biri karşıma çıkar...

Aklına geliyordur tabii canım,ama erkekler bizim gibi değil!! biriyle çıkması için onu sevmesi gerekmiyor,belki onun yanında seni düşünüyordur ama hala çıkmaya devam eder,yapıları böyle..

Nden böyle bu erkekler ya.Yanında kız olsun boş kalmayım hesabı heralde.
Böyle yaptıkları içinde mutluluğu hiç bir zaman yakalayamıyorlar galiba.Gerçekten değer veren kıymet veren insanlarıda ellerinden kaçırıyorlar.Kendi bile söylerdi daha önce kimse senin gibi sevmedi beni derdi.Kendisi kaybetti.

Ben erkek arkadaşımdan ayrıldım ve hemen yeni biri ile çıkmaya başladı. hemde yüzünü bile görmediği bir arkadaşının tanıştırdigi sadece telefonla görüştüğü bir kızla.onlar Çıkmaya başlamadan 1 ay önce bir kez daha ayrılmıştık o ara kızla tanışmış.Ama sürekli beni arar barışmak isterdi.Barıştık bir ay sürdü ve üç dört gün sonra o tanıştığı kızla çıkmaya başladı.Bu süre içinde yine beni aradi pişmanim diye ama facede ilişkisi var gözüküyordu.Hem yeni sevgilisine hemde ona bir ton laf saydım o günden sonra birdaha aramadi.Hemen başka biri ile çıkmaya başlıyorsa beni hiç mi sevmedi.Bir insan 2 yıl çıktığı birini hiç mi sevmez.Üçüncü yıla girmiştik hatta.Bu kadar süre benimle gönül mu eğlendirdi anlam veremiyorum.3aydir o kızla ilişkisi var ben onun yerine başkalarıni koyamazken o nasıl koydu benim yerime bir başkasını.Dile kolay 2 yıl.Hemen nasıl unutabildi.Ben hala yaptıklarına rağmen onu özlüyorum yaşadıklarimiz aklıma geliyor.Onun da aklına geliyomudur? Birdaha onunla biz diye birşey olmayacak ama ne bileyim hiç mi sevmedi diye düşünmeden de edemiyorum.

boşver yol ver yüreğinden gitsin seni haketmemiş ki hiç. seven insan ayrılır ayrılmaz başka birine gidermi. Zaten bu hareketiyle aranıza aşılmaz duvarlar örmüş.Ama eminim bugün dönse sen sevgine yenilip yine affedersin. o da ne yapar biliyo musun senin sevginden emin olur gitsemde gelsemde beni seviyo bana döner der ve verdiği zararın karşılığını görmeyeceğini bilerek seni hırpalar incitir.sevgi fedakarlık ve kolay vazgeçmemeyi ister ama değecek kişiye. onun için sakın affetme pişman olacağı kesin bişe. Hayat güzel kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşına seni çok seven ve değer veren sana kendini önemli hissettirecek insanlar çıkacaktır. sana lazım olan şey sadece biraz zaman. bana kalırsa at yüreğinden gitsin işgal etmesin orda yenilere yer açsın:1: öptm üzme kendini inan gözyaşına yazık ve o bir damlasını bie haketmiyo.:16::16::16:

Başkalarına hesap vermek istemem tabi.Ama eşim olacak bir insan benim geçmişimi bilip kabullenmeli daha önce 2yılı dolduran bir ilişkim olduğunu bilmeli.Benim içim rahat etmez sanki birşey saklıyormuş gibi hissederim yoksa.Benimle bir ömür geçirmek isteyen biri karşıma çıkarsa eğer sonuçta benim hatam değil yaşadıklarim Bana güvenmeli mevlananin dediği gibi 'kusurlari örtmede gece gibi ol' eskiyi açıp beni üzen değil bana destek olacak bir eş olmalı.
Inşallah öyle biri karşıma çıkar...

bence gerek yok ama illa merak edip sorarsa 2 yıl vardı biri dersin çok da sorun edeceğini sanmam. edenle de işin olmasın zaten canım :)

boşver yol ver yüreğinden gitsin seni haketmemiş ki hiç. seven insan ayrılır ayrılmaz başka birine gidermi. Zaten bu hareketiyle aranıza aşılmaz duvarlar örmüş.Ama eminim bugün dönse sen sevgine yenilip yine affedersin. o da ne yapar biliyo musun senin sevginden emin olur gitsemde gelsemde beni seviyo bana döner der ve verdiği zararın karşılığını görmeyeceğini bilerek seni hırpalar incitir.sevgi fedakarlık ve kolay vazgeçmemeyi ister ama değecek kişiye. onun için sakın affetme pişman olacağı kesin bişe. Hayat güzel kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşına seni çok seven ve değer veren sana kendini önemli hissettirecek insanlar çıkacaktır. sana lazım olan şey sadece biraz zaman. bana kalırsa at yüreğinden gitsin işgal etmesin orda yenilere yer açsın:1: öptm üzme kendini inan gözyaşına yazık ve o bir damlasını bie haketmiyo.:16::16::16:

Aslında bende farkettim yaptığı hareketle benim eşim olamayacak bir insan olduğunu.Eskisi gibi değil normal hayata dönmek üzereyim zamanla daha iyi oluyorum.Ama böyle hüzünlü bir şarkı duysam etrafta aklıma geliyor.Şuan üzüldüğüm şey ise bunca zaman beni hiç mi sevmedi nasıl inandım ona diye.Bende karar verdim pişman olup gelse bile affetmek yok sadece istediğim şey gün gelip peşimde sürünsün çektiğim acıyı anlasın ne kaybettiğinin farkına varsın.
21 yaşındayim ve 18imden bu yaşıma kadar zamanımı çaldı.Inşallah dediğin gibi olur karşıma iyi insanlar çıkar.O aşkı başkalarinda bulmak için gitti oysaki gerçek aşk bendim ona kendini farklı hissettiren.Gerçekten seven bendim başkaları benim verdiğim değeri ve sevgiyi vermeyince farkedecek.Kendiside söylerdi daha önceki kızlar senin gibi sevmemişti diye.Ama baktı ben seviyorum demekki başkasıda sever ddi çekti gitti.Benim ahımı alarak kaç gün sürecek mutluğu bilmem etme bulma dünyası benim sevgime muhtaç olurda o günde ben onu istemem inşallah.

bence gerek yok ama illa merak edip sorarsa 2 yıl vardı biri dersin çok da sorun edeceğini sanmam. edenle de işin olmasın zaten canım :)

bende öyle düşünüyorum canım bunu sorun yapan kişi başımı ağrıtır.Bunu bile bile birşeylere başlayacaksa başlamalı.Hatta bana destek olmalı beni anlamalı.

mavısıyah,iliskimin bitis tarihi ve senin suanki dusuncelerin duygularin ve aklindaki sorular benimkiyle o kadar benzer ki, her mesajini begenesim geliyor:) biz de geri donusu olmayan bi ayrilik yasadik. yani bilmiyorum Allaha dua ederdm hayirli degilse ayrilalim tekrar birlesmeyelm diye, ve de o bitirirken benim taniyamadigm bir insan oldu ve o kadar kesin konustu ki ASLA birlesmycez vs falan ben sok olmustm. ama biliyorum ki hayirlisi degil benim icin:( bunu bilerek icim mahvoluyor, beni hic mi sevmedi,yasattigim o kadar mutlulugun verdigm degerin hic mi kiymeti olmadi diyrm. ve bi gun bana en donulmez zamanda,yani hayatma bsaka birini aldigim anda donsun istiyorm ki pisman olsn kaybetmisim ah vahh desin. bu kadar kolay iste. bizim de 2 yila yaklasmisti iliskimiz ki oncesinde cok guzel bi arkadasligimiz vardi. ne diyeyim icim yaniyo,kaniyor. hala agliyorum hala ozluyorum. tek istedgm ysattigini yasamasi. benim kalbimi kirdigi gibi kalbinin kirilmasi.. ben "iyiki bitmis"derken onun "keske bitmeseydi" demesini o kadar istiyorum ki.

Nden böyle bu erkekler ya.Yanında kız olsun boş kalmayım hesabı heralde.
Böyle yaptıkları içinde mutluluğu hiç bir zaman yakalayamıyorlar galiba.Gerçekten değer veren kıymet veren insanlarıda ellerinden kaçırıyorlar.Kendi bile söylerdi daha önce kimse senin gibi sevmedi beni derdi.Kendisi kaybetti.

Aynen öyle canım boş kalmamak için böyle yapıyorlar..kendisi kaybetti ve artık geri dönüşü olmayacağını biliyor canım ama emin ol gerçekten sevmişse u_n_u_t_a_m_a_z..

bende aynı durumdaım suan canım 2 yıl 4 ay olmustu ilişkimize ama ayrıldık işte hemde daha bugn benm daha cok taze biliorum suan için yeni biri yani bildiim kadaryla.. ama herkesin dedigi gibi karsımızdakiler karaktersiz olmasa biz bu kadar uzulmezdik.. butun olanları bilmene ragmen ii atlatmıssın durumu canım ben bu halde bile ii hsstmiorum kendimi.. Allah sabır versin..

mavısıyah,iliskimin bitis tarihi ve senin suanki dusuncelerin duygularin ve aklindaki sorular benimkiyle o kadar benzer ki, her mesajini begenesim geliyor:) biz de geri donusu olmayan bi ayrilik yasadik. yani bilmiyorum Allaha dua ederdm hayirli degilse ayrilalim tekrar birlesmeyelm diye, ve de o bitirirken benim taniyamadigm bir insan oldu ve o kadar kesin konustu ki ASLA birlesmycez vs falan ben sok olmustm. ama biliyorum ki hayirlisi degil benim icin:( bunu bilerek icim mahvoluyor, beni hic mi sevmedi,yasattigim o kadar mutlulugun verdigm degerin hic mi kiymeti olmadi diyrm. ve bi gun bana en donulmez zamanda,yani hayatma bsaka birini aldigim anda donsun istiyorm ki pisman olsn kaybetmisim ah vahh desin. bu kadar kolay iste. bizim de 2 yila yaklasmisti iliskimiz ki oncesinde cok guzel bi arkadasligimiz vardi. ne diyeyim icim yaniyo,kaniyor. hala agliyorum hala ozluyorum. tek istedgm ysattigini yasamasi. benim kalbimi kirdigi gibi kalbinin kirilmasi.. ben "iyiki bitmis"derken onun "keske bitmeseydi" demesini o kadar istiyorum ki.

Ah ah canım başkalarınında benimle aynı şeyleri yaşadığını duyunca sorunun bende değil erkeklerde olduğunu anlıyorum.Aceba ben çok mu kötü biriydim ki küfreder gibi başka biriyle çıkmaya başladı diye düşünürdüm.Yaptıklarını gördükçe elimden geleni ardına kadar yapasim geliyor ama sonra diyorum Allah'tan bulsun o zaman daha çetin ve ızdırablı bir sınav olacak diyorum.
Keşke oda bana kesin konuşup bitti artık olmayacak deseydi yine içim acımazdı.Bitirdikten sonra başka biriyle çıkıp peşimde dolandı.En son yakışıklı değilsin dedim ondan sonra bir daha aramadi.
Bende çok istiyorum pişman olsun sürünsün peşimde her gün bunun için dua ediyorum beni ağlata ağlata başladı ben gülerken onlar biter inşallah.
Benim canımı yaktığı gibi onunda canının yanacagı günü bekliyorum.Sende sabret canım her gün dua et dualarda ısrarcı olduğumuz zaman kabul olur inşallah.

Back
X