• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlam vermek istiyorum bu bitişe..

Merhabalar arkadaşlar,
Benim için çok öenmli olan bir konu hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
İnanıyorum ki farklı deneyimlere sahip olduğunuzdan dolayı farklı bakış açıları sunabileceksiniz bana..

4 sene evvel görüşmüştük en son.Birbirimizin çocukluk aşkıydık.(Şu an 22yaşındayım,o 25yaşında)
4 sene sonra yeniden bulduk birbirimizi.Ona ben ulaştım çünkü deyimi yerindeyse iz bile bırakmadan giden bendim.Numaramı değiştirmiştim ve ulaşacağı başka hiçbir şey yoktu bana.

Ve o ilk aramada ne sitemler etti bana.Çok özlemişti , özlemiştim..Askerliğini yapıyordu gittiğimde,söylediğine göre zorlu görevlere kendi isteğiyle gitmiş hatta kalmak istemiş askerlik bitiminde ,ayrılışımızdan dolayı.

Her şey bambaşkaydı.Sonunda birlikteydik.Onun için ettiğim duaları,eğer hala kalbi benimleyse karşıma çıksın deyişlerimi,geçen zamanda ne denli aklımın başına geldiğini , kısacası her şeyi anlattım.
O da hayatında olup bitenleri anlattı ama daha çok kalbinin kırgınlığını anlattı.

Tek bir tartışmamız bile olmuyordu,dilimizden dökülen sevgi,özlem sözcükleriydi ve geleceğe dair güzel planlar..
20gün önce başlamıştık birlikteliğimize,1 hafta önce onun şehrindeydim (memlekete gittim, o da orada yaşıyor.Ben İstanbul'dayım.). Buluştuk , kalbim hızla çarpıyor ve tüm vücudum titriyordu.Nihayet mutluydum.Hep sevdiğim ve seveceğim adamlaydım.Daha da bir şeyde gözüm yoktu.
2 gün üst üste buluştuk.Zaten birkaç günlüğüne gitmiştim ve dönecektim.
Buluşmada bir telefon geldi,çok samimi erkek arkadaşının kız kardeşi nerdeyse hesap sorarcasına nerde olduğunu soruyordu.En azından nazının bir hayli geçtiğini anlamıştım.
Tepki gösterdim ve o da bana çıkıştı.Kardeşim sayılır o bir daha duymayacağım böyle bir şey dedi.

Akşam evlerimize döndüğümüzde aradım ve nerde olduğunu sordum.Arkadan sesi geliyordu.Samimi erkek arkadaşı,kız kardeşi,o hep birlikteydiler ve kızın konuşması geliyordu arkadan.Haddini bilmeyen rahat birisi olduğunu hissetmiştim konuşmalarından.

Kızgındım yine ve tekrar çıkıştım.Tavrın hoşuma gitmedi, kıskanıyor musun? gibisinden sorular sordu hem de o kızın yanında.İncindim.

Gece 3te görünmüştü en son whatsappta.Tek bir kelime bile yazmadı.Ki biz her adımda birbirimizi ararız sorarız.Huyunu biliyorum.

Ertesi gün tatilimin son günüydü ve buluşacaktık sabah erkenden akşama kadar beraber olacaktır.
Aramadı..
Ben de aramadım.
Whatsapptan engellemiş beni.

Hala konduramıyorum onun sözlerinde durmayacağına.Bu kadar özlem doluyken sebepsiz gideceğini aklım almıyor.Diyaloglarımız geçiyor zihnimden defalarca,bir kalıba uyduramıyorum.

Tek bildiğim,onu çok seviyorum ve özlüyorum..

Değerlendirmeleriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.

EVET HAKLISIN TECRÜBE VAR İSTEMEDİĞİN KADAR
YAŞAMASAMDA YAKIN ŞAHİDİM

2 nedeni var
1- senin gidişinin intikamı
2-tam yeni hayat düzen kurdu adam çıktın geldin eee diğer taraf kıskandı

açıkcası
söylenecek yarım kalmış sözleri kalmıştı içinde
sen o şekilde gittiğin için
şimdi onları söyledi
ve kaldığı yerden devam ediyor

seni enggellemiş olması
yetince açık bir cevap
sana düşende
bu tokat gibi cevabı alıp
sesini bir daha çıkartmamak

bu kadar romantikleşme ayrıca
sevdiğim seveceğim mutlu olacağım eks aşkım hayatımın anlamı....
bunlar sana zarar verir

karşındaki sadece senin telinden çalmış ve söylemiş o kadar

emin ol ortada senin düşündüğün boyutta bir duygusallık olmamış

ben en son hareketini
buna bağlıyorum

sen o kızı kıskandın ama asıl sorun
diğerinin seni kıskanması oldu
(arkadaşının kardeşi için söylemiyorum
sabah 3 lere kadar online whatsapp ta yazıştığı kişi için söylüuorum )

hiç bir erkek
4 sene aradan sonra yanlız kalmış olamaz

daha fazla gururunu incitme
ve NEDENİNİ NİÇİNİNİ SORGULAMA

Yapilan yorumlari okumadim cunku yazdiginiz seyi okuyunca hemen anladim sanirim siz onun canini oyle yakmissiniz ki kavurmussunuz artik siz ne yaparsaniz yapin onun canini acitamaz eskisi gibi size iltimas gostermesini bekleyemezsiniz cunku siz onda biseyleri koparmissiniz

Neden hala sevgisinin büyüklüğünden bahsedip durdu sizce?
Beklentimi yuksek tutup canimi acitmak icin mi?
Eger oyleyse yillar once ben ona hicbir sey yapmamisken soyledigi yalanlari ve sebep oldugu hayal kirikligini hatirinda tutup vicdani sizlamayacak kadar duyarsizdi.oyle mi?..

intikam almış hatta daha da sizi kendine bağlayıp bırakabilirdi acı çektirebilirdi ama bişeyler ters gitmiş sıkılmış olabilir ya da diğer kızdan ciddi bişeyler görmüş bitirmek istemiş bence ucuz kurtulmuşun.

Cok yazık etti..
Ciddiyet yuzunden olduysa eger kendi dahil tum yakinlari benimle evlilihe adim atmasi gerektigini soylerlerdi.
Kisacasi ona sadakat, sevgi, saygi her seyi sundum.
O da hatta sunu demisti; sen geldiginde baskasiyla olsaydim yine onu birakir sana gelirdim.evleneceksem o sen olmalisin baskasi degil.

Bu arada kucuk bir not; bu yasta ne evliligi, okulu isi garantile diyenler olur belki; universite bitti ve okurken is hayatina atildim.su an yoneticilige kadar yukseldim sukurler olsun.herkese de nasip olsun..

EVET HAKLISIN TECRÜBE VAR İSTEMEDİĞİN KADAR

2 nedeni var

açıkcası
şimdi onları söyledi

seni enggellemiş olması
yetince açık bir cevap
sana düşende

bunlar sana zarar verir

ben en son hareketini
buna bağlıyorum

hiç bir erkek

ve NEDENİNİ NİÇİNİNİ SORGULAMA

5"]EVET HAKLISIN TECRÜBE VAR İSTEMEDİĞİN KADAR

2 nedeni var

açıkcası
şimdi onları söyledi

seni enggellemiş olması
yetince açık bir cevap
sana düşende

bunlar sana zarar verir

ben en son hareketini
buna bağlıyorum

hiç bir erkek

ve NEDENİNİ NİÇİNİNİ SORGULAMA[/QUOTE]
Gururumdan ziyade , kendine bunu yakistirdigi icin kizginim.
Cunku bana gore kalbi en guzel kalpti.
Yoksa aylarca yuzume vursundu icinde birikenleri, tepki gostermek soyle dursun hep daha cok severdim onu.
Üstelik onurumu cigner yine arardim ben.
Yalnız bana degil ,ikimizin gelecegine yapti yapacagini.
Degdi mi? Bilmem Sormak isterim ama..
Simdi baskalarinin hayatimiza girmesine musade etti.
Kalbimizde birbirimizin adi dururken yabanci yüzlere bakacagiz.

intikam....
benim de eski sevgilimi terketmiştim, 1 ay dil döktü yalvardı bitirme diye. en sonunda tamam be dedim , adam beni seviyor, bırakmayayım.. 1.5 ay yeniden birlikteydik ki bu süre sonunda beni terketti :D
salak herif ... aklı sıra intikam alıyoor

intikam....
benim de eski sevgilimi terketmiştim, 1 ay dil döktü yalvardı bitirme diye. en sonunda tamam be dedim , adam beni seviyor, bırakmayayım.. 1.5 ay yeniden birlikteydik ki bu süre sonunda beni terketti :D
salak herif ... aklı sıra intikam alıyoor

Kendilerini aldatiyorlar vallahi.
Eziyet ediyor ikimize bihaber bundan paşa.
Baskasi da vardi eminim.
Guya hizli olmayi maharet saniyorlar.
Mesaj atmis kizin birine, yazma sevgilim var, diye yanit gelmis.Bunu da gordum gittigimde.
Iste bu yuzden onu hakki bulamiyorum.
Seneler onceki yalanlarina devam ettigi imajini ciziyor.

İntikam deilde daha cok hayatina biri girmis ve senin sewginden agir basmis o kisinin sewgisi yoksa needen senle bulussun yahut konussun oyle deilmi ?

Acaba tekrar olurmuki diye gorusmus de bakmis olmuyo silmis gibi sizi...

Üzüldüm. Maalesef erkekler biz kadınlar kadar duygusal değiller. 4 yıl bir kadını bekleyecek kadar sadık değiller. Değiller de değiller işte... Bundan sonra mutlu olursun umarım, iyi insanlarla...

İntikam deilde daha cok hayatina biri girmis ve senin sewginden agir basmis o kisinin sewgisi yoksa needen senle bulussun yahut konussun oyle deilmi ?

Acaba tekrar olurmuki diye gorusmus de bakmis olmuyo silmis gibi sizi...
Mantikli geldi soylediginiz..
Sanirim en cok baskasini sevme dusuncesi canimi acitti..

Üzüldüm. Maalesef erkekler biz kadınlar kadar duygusal değiller. 4 yıl bir kadını bekleyecek kadar sadık değiller. Değiller de değiller işte... Bundan sonra mutlu olursun umarım, iyi insanlarla...

025, member: 619386"]Üzüldüm. Maalesef erkekler biz kadınlar kadar duygusal değiller. 4 yıl bir kadını bekleyecek kadar sadık değiller. Değiller de değiller işte... Bundan sonra mutlu olursun umarım, iyi insanlarla...[/QUOTE]
Tesekkur ederim, insallah hepimizin gonlunden gecenler hayirlisiyla olur..
Tatilden geldim geleli bavul hala duruyor bıraktığım yerde, hicbir seye dokunmadim odamda.Bir sey yapmak gelmiyor icimden.
Sadece hayatimin issizlastigini farkediyorum.
Mesela su an onunla goruntulu konusuyorduk, sesini duyuyordum yuzunu görüyordum.
Memlekete de geri yerlesicektim, isimi tasiyacaktim.
Ben tamamlandim diyordum.Daha da bir seye ihtiyacim yok sukur, son noktadayim mutlulukta; sadece mutlulugum katlanacak bundan boyle yuvamizi kurunca diyordum..
Hepsi bir anda kayboldu.
Bircok kisi birbirine hasret.Kimisi imkansiz olmus artik ama biz degildik.
Bana gore hic ugruna yasanacaklari bir cirpida sildi atti..
Goz gore gore hasret cekenler arasina surukledi.
Hem ozluyorum, hem kirginim..

sizi engellediyse oradan burdan hiç uğraşmayın. ayrıca dört yıl çok uzun bir süre. tekrar dönmeniz hata olmuş. olsun zararın neresinden dönülürse kar.

ayrıca yakın zamanda ben de sevgilinizin size yaptığına benzer bir şeyi bir arkadaşıma yaptım. kendisinden önceleri hoşlanıyordum ve o da bunu biliyordu. buna rağmen bana bir şans hiçbir zaman vermedi, ki benden hoşlanıyor görünüyordu önceleri. yakın zamanda konuşmaya başladık, sonra ben biriyle çıkmaya başladığımı söyleyince beni engelledi watsapptan. demek ki yedekte tutuyordu, zaten biliyordum ama iyice anladım. o yüzden boşverin.

sizi engellediyse oradan burdan hiç uğraşmayın. ayrıca dört yıl çok uzun bir süre. tekrar dönmeniz hata olmuş. olsun zararın neresinden dönülürse kar.

ayrıca yakın zamanda ben de sevgilinizin size yaptığına benzer bir şeyi bir arkadaşıma yaptım. kendisinden önceleri hoşlanıyordum ve o da bunu biliyordu. buna rağmen bana bir şans hiçbir zaman vermedi, ki benden hoşlanıyor görünüyordu önceleri. yakın zamanda konuşmaya başladık, sonra ben biriyle çıkmaya başladığımı söyleyince beni engelledi watsapptan. demek ki yedekte tutuyordu, zaten biliyordum ama iyice anladım. o yüzden boşverin.
Cok duygusalim su an.
Daha cok yeni oldugundan.
Aramayi dusundum az once.
Ters tepecegine adim gibi eminim.
Oysa sesini duyar duymaz nasil da heyecanlanirim ve seni hala seviyorum dese yalandan da olsa, inanirim.

Cok duygusalim su an.
Daha cok yeni oldugundan.
Aramayi dusundum az once.
Ters tepecegine adim gibi eminim.
Oysa sesini duyar duymaz nasil da heyecanlanirim ve seni hala seviyorum dese yalandan da olsa, inanirim.

bakın, anlıyorum sizi fakat sizin basit bir kıskançlığınızdan eğer sizle konuşmuyor engelliyorsa, size değer vermiyor demektir. ararsanız sonradan pişman olursunuz keşke aramasaydım diye. hepimizin başına geliyor bu...

Merhabalar arkadaşlar,
Benim için çok öenmli olan bir konu hakkında sizlerin fikirlerini almak istiyorum.
İnanıyorum ki farklı deneyimlere sahip olduğunuzdan dolayı farklı bakış açıları sunabileceksiniz bana..

4 sene evvel görüşmüştük en son.Birbirimizin çocukluk aşkıydık.(Şu an 22yaşındayım,o 25yaşında)
4 sene sonra yeniden bulduk birbirimizi.Ona ben ulaştım çünkü deyimi yerindeyse iz bile bırakmadan giden bendim.Numaramı değiştirmiştim ve ulaşacağı başka hiçbir şey yoktu bana.

Ve o ilk aramada ne sitemler etti bana.Çok özlemişti , özlemiştim..Askerliğini yapıyordu gittiğimde,söylediğine göre zorlu görevlere kendi isteğiyle gitmiş hatta kalmak istemiş askerlik bitiminde ,ayrılışımızdan dolayı.

Her şey bambaşkaydı.Sonunda birlikteydik.Onun için ettiğim duaları,eğer hala kalbi benimleyse karşıma çıksın deyişlerimi,geçen zamanda ne denli aklımın başına geldiğini , kısacası her şeyi anlattım.
O da hayatında olup bitenleri anlattı ama daha çok kalbinin kırgınlığını anlattı.

Tek bir tartışmamız bile olmuyordu,dilimizden dökülen sevgi,özlem sözcükleriydi ve geleceğe dair güzel planlar..
20gün önce başlamıştık birlikteliğimize,1 hafta önce onun şehrindeydim (memlekete gittim, o da orada yaşıyor.Ben İstanbul'dayım.). Buluştuk , kalbim hızla çarpıyor ve tüm vücudum titriyordu.Nihayet mutluydum.Hep sevdiğim ve seveceğim adamlaydım.Daha da bir şeyde gözüm yoktu.
2 gün üst üste buluştuk.Zaten birkaç günlüğüne gitmiştim ve dönecektim.
Buluşmada bir telefon geldi,çok samimi erkek arkadaşının kız kardeşi nerdeyse hesap sorarcasına nerde olduğunu soruyordu.En azından nazının bir hayli geçtiğini anlamıştım.
Tepki gösterdim ve o da bana çıkıştı.Kardeşim sayılır o bir daha duymayacağım böyle bir şey dedi.

Akşam evlerimize döndüğümüzde aradım ve nerde olduğunu sordum.Arkadan sesi geliyordu.Samimi erkek arkadaşı,kız kardeşi,o hep birlikteydiler ve kızın konuşması geliyordu arkadan.Haddini bilmeyen rahat birisi olduğunu hissetmiştim konuşmalarından.

Kızgındım yine ve tekrar çıkıştım.Tavrın hoşuma gitmedi, kıskanıyor musun? gibisinden sorular sordu hem de o kızın yanında.İncindim.

Gece 3te görünmüştü en son whatsappta.Tek bir kelime bile yazmadı.Ki biz her adımda birbirimizi ararız sorarız.Huyunu biliyorum.

Ertesi gün tatilimin son günüydü ve buluşacaktık sabah erkenden akşama kadar beraber olacaktır.
Aramadı..
Ben de aramadım.
Whatsapptan engellemiş beni.

Hala konduramıyorum onun sözlerinde durmayacağına.Bu kadar özlem doluyken sebepsiz gideceğini aklım almıyor.Diyaloglarımız geçiyor zihnimden defalarca,bir kalıba uyduramıyorum.

Tek bildiğim,onu çok seviyorum ve özlüyorum..

Değerlendirmeleriniz için şimdiden çok çok teşekkür ederim.
bir kere sizin davranışınız normal değil bir insanı ilgi duyduğunuz bir insanı 4 yıl aramıyorsunuz hata bende diyorsunuz 4 yıl sonra karşısına çıkıyorsunuz ve herşeyin normal olmasını bekliyorsunuz ben karşı tarafın yerinde olsaydım kızgınlığım geçmezdi...

bir kere sizin davranışınız normal değil bir insanı ilgi duyduğunuz bir insanı 4 yıl aramıyorsunuz hata bende diyorsunuz 4 yıl sonra karşısına çıkıyorsunuz ve herşeyin normal olmasını bekliyorsunuz ben karşı tarafın yerinde olsaydım kızgınlığım geçmezdi...

Sevgiliniz sizi inandirsin, sonra yalanlarini yakalayin cekip gidin.
Sonra sevgilinize hak verin, kendinizi haksiz gorun.
Normali bu sanirim..
Her neyse yorumunuz icin tesekkurler.

bakın, anlıyorum sizi fakat sizin basit bir kıskançlığınızdan eğer sizle konuşmuyor engelliyorsa, size değer vermiyor demektir. ararsanız sonradan pişman olursunuz keşke aramasaydım diye. hepimizin başına geliyor bu...

Pisman olacagim bence de.
Soyleyecek soz kalmadi..
Tesekkurler

Anlamayacak birsey yok ...

O kizla beraber ve senlede gorustu ...

Bakti ikisini bir arada yurutemeyecek , bir taraftan vazgecti o tarafta sen oldun ..
Ne mutlu sana ...

Back
X