bir anlam yüklemem gerekir mi?

afraima

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
1.573
503
323
Merhabalar.

Aslında saçma bir konu olacak biraz ama yinede kafama taktığım için, dışarıdan gözler olarak size bir danışmak istedim.
Çalıştığım firmanın İstanbul şubesindeyim. İzmir şubede var. İzmir de çalışan bir arkadaş var. Kendisiyle hiç muhabbetimiz yok, sadece rapor için 1,5 sene önce görüşmüştüm telefonla, genel de şefle hallettiğim için iş gereği fazla konuşmuyoruz. sadece bayram mesajları vs.

beni sosyal medyadan takip etmeye başladı hiç muhabbet yokken. buna bir anlam yüklemem gerekiyor mu :)) dialog falan da kurmadım :)) biliyorum çok çocukça, ama arkadaş da hoş biri olduğu için sanırım bu şekilde düşünmeye itiyor beni :)

evet dert hiç değil ancak bir adım atmam gerekir mi yoksa akışına bıraksam, hiç üzerinde durmamam mı gerekir ? :)

Peki beklemedeyim :)) bakalım belki de öylesine yapmıştır dediğiniz gibi artık herkes birbirini takip ediyor vs.

Hmm bilemedim
Daha fazla detay lazım bir şey söylemek için

Hmm bilemedim
Daha fazla detay lazım bir şey söylemek için
Bir kaç defe İstanbul şubeye de gelmişti yani gördük de birbirimizi . Bir kaç evrak falan imzalatmıştım iş muhabbeti yapmıştık bir kaç dakika o kadar . En son 5 yada 6 ay önce gelmişti iş yerine .

Back
X