• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlık dalgınlığım

DenizYildizi

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
633
32
643
arkadaşlar merhaba bugün avea tarafından arandık işte hat kampanyamız var görevli arkadaş size faturalı hat getircek dedi bilmem kaç dk 9 tl diye ...geldi almasak olmazmı var hattımıız zaten dedim vermek zorundayım bunu size dedi mecburmuş gibi gösterdi resmen yani annemin üstüne yaptık hattı sadece anne yada baba kullanabilrmiş sanırım çünkü annenizin kimliğini alabilirimiyim dedi formu doldurdu annem imza attı verdiler ..ardından bilgi almak için müşteri hizmetlerini aradım öyle birşey yok sadece bayilik verebilir dedi hatları ben daha çok korktum komşumuzz olan bir ablaya bahsettim böyle şey olamaz dedi o da. gelen kişi numarasını bırakmıştı onu aradık 1 ay kullanın faturayı ödeyin sonra kontörlüye çeviririz dedi biraz daha bastırınca yarın gelip iptal ederiz f alan dedi ama ya gelmessse napıcaz bir anlık dalgınlığıma geldi böyle bişey nasıl olur kendimi ççok salak gibi hissediyorum.altından başka bişey çıkmasından çok korkuyorum napabiliriiz..

bence hiç bekleme, al hattını formun bir örneğini bırakmıştır sana da zaten onu da al, hemen git bi avea bayiine derim ben, ne demek vermek zorundaymış, ya sokakalarda falan da hemen ayak üstü kayıt yapıolar ya öyle bişi de olabilir, içine kurt düşmüş madem gidin annenle birlikte iptal ettirin orada çıkar işin aslı astarı zaten:51:

Arkadaşa katılıyorum.Gidin bir avea bayiine durumu anlatın.Aslı astarı yoksa polise gidin.kendi kendinizi yiyip bitirmenin anlamı yok:ssz:

Avea bayisinden iptal ettirin. Yarın sabah ilk işiniz bu olsun. Bu kişinin adını soyadınıda bildirin o kişilere.

Kimlik fotokobisini verdiniz mi ? Neye imza attığınızı biliyor musunuz ?

Anlayamıyorum, zorla almak zorundasınız denilen bir hattın olmayacağını nasıl bilmezsiniz ?

canım hiç birşey vermediler bile sadece küçük kart verdiler hattın içine konduğu .arayan adam sonra kontörlüye çevirirsiniz biliyosunuz hatlar 30 tlden aşağı değil dedi o cazip geldi bana biraz birde herkese veriyoruz deyince inandım bilemiyorum ya 5 dk sonrada geldi hat ne olduğuunu bile anlayamadım ki

bu işin sonu dolandırıcılığa kadar gidebilir.
kimlik bilgilerini vermişsiniz

Merhaba,biz de turkcell kullanıcısıydık.Avea merkezden gelıyoruz turkcelle cayma bedelinizi ödeyeceğiz daha uygun fıyatlı vb. bir dunya vaatlerle geldiler şirkete.Çevirdık hatları aveaya ama soyledıklerı hiçbir seyi yapmadılar.Şikayet vara yazdın.Aradı avea merkez boyle bır uygulama yokmuş.O onun ustune oburu onun ustune attı.Gerekmıyorsa kapatt derım

bir bayiiye gidip hemen iptal ettirin hattı, kapansın.. hatta polise bile gidebilirsiniz.
annenizin kimlik bilgilerini ve imzasını almış nihayetinde.. :19:

Bir an önce polise gidin, dolandırılmış olabilirsiniz. Sonuçta atılan bir imza var.

AYni seyi arkadasim yasadi diger operatorle kizi durduk yere ayda 69 tl ye 2. Sene abone yaptilar narlarinizi yukliycez diye kandirmislar. Hemen kredi kartini iptal ettirdi tuketici haklari mahkemesine vericem dedi baya bi ugrasti iptal ettirdi. Bunlar araci kurummus, mutlaka pesini birakmayin ve sert konusun israrli olun. Kredi kart nonsunu verdiyseniz iptal edip bu harcamaya odeme onayi vermediginizi bildirin

bu dediklerinizi yarın gelmesse yapcam zaten hat açılmadı daha zaten dokunmadım bile benim korkum yüksek faturalarla karşılaşmak yada dolandırılmak çünkü netten baktım böyle bir şey yok..:25:

Avea bayisinden iptal ettirin. Yarın sabah ilk işiniz bu olsun. Bu kişinin adını soyadınıda bildirin o kişilere.

Kimlik fotokobisini verdiniz mi ? Neye imza attığınızı biliyor musunuz ?

Anlayamıyorum, zorla almak zorundasınız denilen bir hattın olmayacağını nasıl bilmezsiniz ?

ne kimlik fotokopisi ne bişey aldı sordu yok dedik çünkü hazırlığımız yoktu muhtara beraber gidip ikametgah almaktan bahsetti sonra gerek yok dedi kredi kartı ekstresi varmı annenizin üstüne dedi hiçbiri yoktu sadece kimliği telefondan foto çekti işte off çok korkuyorum babama demedik bile korkudan:(

Bence bu denilenleri hemen yapmalısınız yarına kadar çok geç olabilir hem imza atmışsınız hemde annenizin kimlik bilgilerini biliyorlar peşini bırakmayın

bu dediklerinizi yarın gelmesse yapcam zaten hat açılmadı daha zaten dokunmadım bile benim korkum yüksek faturalarla karşılaşmak yada dolandırılmak çünkü netten baktım böyle bir şey yok..:25:

Böyle bir zorunluluğun olmayacağını bilmeniz lazımdı.
İmzaladığınız kağıdı tam olarak okudunuz mu?
Ayrıca, yarın da sizden ''iptal ediyoruz'' diye bir şeyleri tekrar imzalamanızı isteyebilirler, daha çok rahatsız olursunuz bu sefer.
Beklemeden polise gidin derim ben. Tabi karar sizin.

ne kadar kıbar müşterisiniz almasak olmaz mı demişsiniz

karşıdakı çakal durumu kullanmış mecburum demiş bu nasıl bır yalan ve sız her satıcıyı böyle kıramayanlardan mısınız?

Bence bu denilenleri hemen yapmalısınız yarına kadar çok geç olabilir hem imza atmışsınız hemde annenizin kimlik bilgilerini biliyorlar peşini bırakmayın

komşumuz ablammış gibi göserdi kendini birazda sert konuştu yarın gelip iptal ederiz demiş ona .onu bekliyorum bilmiyorum geçmi olur

cnmm belediye tüketici hakları bürosuna gidin dalgınlığımıza geldi ne yapabilir deyin onlar yönlendirsin sizi... artık eskisi gibi değiller belediyeler yardımcı oluyorlar arada mutlaka çıkıyor gerçi uyuzlarda neyse

Merhaba
Lütfen önce bir avea bayisine gidin sorun soruşturun eğer tatmin olmazsanız hemen polise gidin. 1 saat bile yeterli dolandırılmanız için yarını beklemeyin sakın.
Bu tip hatlar sokakta bedavaya satılıyor birileri o hatlardan alıp satış görevlisi olarak size kendini tanıtmış olabilir kötü niyetli olabilir. Annenizin kimliğinin fotoğrafını çekmiş ön yüzde tc kimlik numarası var zaten bu bile sahte kart basmak, hesap açmak, kredi almak için yeterli hale geldi artık.

Ayrıca yarın geldiğinde sizi tehdit etmeyeceğini,zarar vermeyeceğini,gözünüzü korkutmayacağını nerden biliyorsunuz. Çok abartıyorum gibi gelebilir ama artık neler duyuyoruz görüyoruz herşey olabilir.

Son düzenleme:
Back
X