• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlık dalgınlığım

valla hersey olabilir, en basitinden kimlik bilgilerinizle hat cıkartıp, size binlerce liralık borç kitleyebilirler, sözleşmeyi okudunuz mu ne yazıyordu umarım bambaska bir şeye imza atmamıssınızdır(senet falan) vakit kaybetmeyin, avea bayinden bu gelenlerin avea ile baglantısını öğrenin, hat orjinalse hattı kapatmakta ısrar edin, itiraz ederlerse tehdit edin, aktif sosyal medya kullanıcısı oldugunuzu twitter,facebook vs. platformlarda bu durumu paylaşacağnızı söyleyin(ki burda paylastınız bile) (bu söylem benim çok işime yaradı birçok firmada, hemen geri adım atıyolar), Allah korusun başınızı ağrıtabilir bu durum, neler duyuyoruz, geçmiş olsun.

saol cnm babam aradı gelin alın istemiyoruz die imzaladığımız kağıdı geri alcaz hattı geri vercez bakalım bilmiyorum bununla hallolcakmı. oda gelirse tabii:31:

arıyoruz bin bir zorlukla açıyor hattıı işleme koymucakmış itiraz ettiğiimz için ..imzaladığımız sözleşme kağıdını getircekmiş sözde .avea savcılığa verin diyor savcılığa gitsek elmizde telinden başka bilgi yok napıcaz bilmiyorum getirse tehlike bitçekmi sizce?:herkes dikkat etsin ya bu zaman iyi değil geçte olsa anladım :50:

İnşallah hallolur ama bir an önce polise gitseydiniz daha iyi olurdu.
Annenizin kimlik bilgilerini aldıkları için bunu, sahte kimlik hazırlarken kullanabilirler.
Bu da başınıza iş açabilir. Sahte kimlikle adınıza hat açabilir, şirket bile kurabilirler.
En azından polise gidip bir başvuru yapsaydınız böyle bir şeyi önleyebilirdiniz diye düşünüyorum.

İnşallah hallolur ama bir an önce polise gitseydiniz daha iyi olurdu.
Annenizin kimlik bilgilerini aldıkları için bunu, sahte kimlik hazırlarken kullanabilirler.
Bu da başınıza iş açabilir. Sahte kimlikle adınıza hat açabilir, şirket bile kurabilirler.
En azından polise gidip bir başvuru yapsaydınız böyle bir şeyi önleyebilirdiniz diye düşünüyorum.
babamın haberi yoktu bugün söyledik biz başedemediğimiz için sert konuştu istemiyoruz hat fln getirin imzaladığımız şeyi dedi yoksa savcılığa vericem dedi işte bekliyoruz daha gelmedi yarın gitçek babam inşallah hallederler birşeyleri savcılığa verirsek hattı açarmış birde öyle dedi..

Son düzenleme:
aveayla alakasi yok bence yoksa neden savciliga verirseniz hatti acarim diye tehdit etsinler/dupeduz dolandirici bunlar//sizde korkutun onlari iyice cesaret edemesinler//

inşallah hallolur, derdin derdim oldu vallahi :26:

ilginiz için çok teşekkür ederim hepinize:kkk: ya sizce savcılığa gidilsinmi yoksa hat açılmadığı için sorun yokmu ?:50:böyle düşünceler beni yiyip bitiriyor ölüp ölüp diriliyorum ya böyle oturduğumuz yerde dert aldık başımıza resmenn :47: güzel allahım bildiği gibi yapsın:(

Üzme guzel canını hepimiz insanız beseriz şaşarız en akıllımız bile ne saflıklar yapmıştır bilemeyiz.. icini karatma bunlar bizim icin tecrübe olur çok sevdiğim bı sozvardir BEDAVA PEYNİR FARE KAPANİNDA OLUR diye bunu unutmayalım ve yaşadiginbu olay digerine ders olur
Bir an önce hayirlisiyla çözülür sorununuz inşallah...

arkadaslar bole bi uygulama aveada var yanii turktelekomla isbirligi yapmislar 9 tl ye hat veriolar falan iste evinde ev telefonu olanlara.sitesinde gorebilirsiniz aveanin.ama annemlerede gelmisler boyle annemle alt komsumuzda almislar simdilik bisey cikmadi ben avea bayisi var burda ordan veya turktelekomdan geldiler saniyodum ama simdi bende killandim yaaa...ogreniyim su isi iyice bakiyim..avea 500 u hat uzerinden ararsak tarife hakkinda ve faturalar hakkinda tam bilgi verebilceklerini dusunmekteyim

arkadaslar bole bi uygulama aveada var yanii turktelekomla isbirligi yapmislar 9 tl ye hat veriolar falan iste evinde ev telefonu olanlara.sitesinde gorebilirsiniz aveanin.ama annemlerede gelmisler boyle annemle alt komsumuzda almislar simdilik bisey cikmadi ben avea bayisi var burda ordan veya turktelekomdan geldiler saniyodum ama simdi bende killandim yaaa...ogreniyim su isi iyice bakiyim..avea 500 u hat uzerinden ararsak tarife hakkinda ve faturalar hakkinda tam bilgi verebilceklerini dusunmekteyim

cnm inşallah vardır böyle birşey çünkü ben avea adı altında olabilecek dolandırıcılktan tedirgin oldum aveada böyle bi şey yok deyince fena endişelendik çünkü sadece böyle uygulama sana geldğini duydum birde ..rahatladım gerçekten araştırmalarım sonuçsuz kaldı çünkü bizim hattımız işleme koyulmadı postayla yollucam evrağınızı dedi gelen kişi bekliyoruz mecburen elimizde hiç bir belge yok o bizi üzdü çünkü imzladığımız kağıda bakmadık bile bir anlık gaflet yani:(( birde gelmeden önce aradılarmı sizi nasıl olmuş detayları merak ettim:15:

ya benimki öyle birşey değil galiba çünkü 100 dk 5 tl fln demişti bana sanki off çok sinir oldum beni şüphelendiren bizi arayan numaranın açamaması düşmüyor hat sabit telefon birde sonra kontörlüye çevirirsiniz demesi çünkü 12 ay taahhütlü faturalı hatlar:19:

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün polise gittim şikayet ettim pazarteside eşgal belirlemeye gitçem ..hiç yoktan başıma sorun oldu herkes dikkat etsin allah kimsenin başına vermesin..

Savcılığa gidersen hattı açarım ne demek :26: resmen korkutmaya çalışıyor
Eee zaten avea merkezde size dava açın demiş :26: demekki onlarla alakalı değil :50:

her ihtimale karşı ifademiz bulunsun dedik işte :34:hat açılmadı açmıcam demişti zaten ama imzaladığımız belgeyi göndermedide :26:ordan bir memur sattıkları hat başına prim alıyolar onlardan olabilir büyük ihtimal dedi bilmiyorum artık neyse bu bana ders oldu:kkk:

valla bizim alt komusumuza gelmisler o almis turktelekomdan annemde ordaymis bizde alalim demis bizede gelmisler annem imzaladgi belgenin fotokopisini almis yapmazlar bizimkiler zaten tedbirsiz is.suan valla konusuoz hattan catir catir:D 9 tl heryone 300 sabot hatlarla 1000 dk mis sanrm iyi oldu ev telefonunu disariya kapatmistik zaten burdan ariyoz herkesi...umarim bisey cikmaz ama aveanin sitesine bakarsaniz gorceksiniz bu uygulama aveadada var sadece snrm kapiya gelinip hat verdikleridnen haberdar diiller onuda turktelekom yapiyo sanirim.hani gelene satmaktansa gidip kapiya satip daha cok musteri toplayip primi kapmak amac ama geln yakininizdaki turktelekom olabilir gidin bakin isterseniz..

Back
X