• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anlık dalgınlığım

yarın gelmiycek bence, yerinizde olsam avea bayiye giderdim hemen onlar gerekli bilgiyi verebilir.

aklıma dolandırıcılıktan çok, sattığı hat başına komisyon alan satıcılardan olduğu geldi. Ben de bir dönem öğrenciyken, dersane kaydı aldım evlere giderek. Kayıt başına para alıyordum ve tabiki dolandırıcılık yoktu. Senet evde imzalandığından bazı aileler beni evden çıkınca arayıp tedirginliklerini belirtiyorlardı. Ben de ailelere evden çıkarken dersanenin kartı ve cep nomu veriyodum. Bu satıcı da böyle bişi olabilir. Dolandırıcı olsa cep nosunu niye versin ki...

1 ay kullanın demesi de komisyon alabilmesi için bence.

Son düzenleme:
yarın gelmiycek bence, yerinizde olsam avea bayiye giderdim hemen onlar gerekli bilgiyi verebilir.

aklıma dolandırıcılıktan çok, sattığı hat başına komisyon alan satıcılardan olduğu geldi. Ben de bir dönem öğrenciyken, dersane kaydı aldım evlere giderek. Kayıt başına para alıyordum ve tabiki dolandırıcılık yoktu. Senet evde imzalandığından bazı aileler beni evden çıkınca arayıp tedirginliklerini belirtiyorlardı. Ben de ailelere evden çıkarken dersanenin kartı ve cep nomu veriyodum. Bu satıcı da böyle bişi olabilir. Dolandırıcı olsa cep nosunu niye versin ki...

1 ay kullanın demesi de komisyon alabilmesi için bence.

cnm o gelmden önce aradılar arkadaşımız gelcek diye ilk önce babamın ismini sordular oradamı diye hatta.. sonra geldi ikametgah için 1 saat sonra gelcem deyip vermişti galiba numarasını hazır olunca arayın diye yani güven için değildi sonra gerek yok dedi annenizin üstüne fatura varmı diye sordu onlarda yoktu,,zatenn arayıp siz dolandırıcmısınz aveayı aradım böyle bir şey yokmuş dedim ndn numaramı vereyim öyle olsam dedi:ssz: birde aklımı karıştıran hemen kontörlüye çevriliyormu buda beni korkuttu çünkü. bu olay saat 3 te oldu 8 de açılır hattınız dedi daha açılmadı açılmasında ztn kurtulmak istiyorumm

yarın sabahı beklemeyın bence

avea bayısınde de bırşey yapabılceklerını düşünmüyorum, eğer gıdebılırsenız şuan polıse gıdıp durumu anlatın

dolandırmışlar bence, kımse zorla hat almak zorunda değıl

bı anlık dalgınlık ışte :26:

arkadaşım sakın hatta kullanma. kullandığın an kabul etmiş olursun.
şimdi git gerekli yerlere bize böyle birşey söyledi kapıda vermek zorundayım diye falan açıkla.
kullandığın an 4tl vergisiyle mesaj hakkın olmadan ilk birkaç ay o kampanya devam ediyor diğer aylarda ise artarak fiyatı ödüyorsun.
tl ye geçmek ise 35 tl diye biliyorum.

arkadaşım sakın hatta kullanma. kullandığın an kabul etmiş olursun.
şimdi git gerekli yerlere bize böyle birşey söyledi kapıda vermek zorundayım diye falan açıkla.
kullandığın an 4tl vergisiyle mesaj hakkın olmadan ilk birkaç ay o kampanya devam ediyor diğer aylarda ise artarak fiyatı ödüyorsun.
tl ye geçmek ise 35 tl diye biliyorum.

ya altından başka birşey çıkmasındansa bu dediklerin iyi hat açılmadı yanlış numara diyor sizin bilginizmi var:14:??

offfffff nasıl böyle bir şeye kanarsınız?

Sadece anne-babanın üstüne oluyor diyip annenizin kimlik bilgilerini istediklerinde de mi şüphelenmediniz?

Hemen karakola gidin. Eşgallerini falan verin.

Son düzenleme:
kaç yaşındasınız siz? cidden kimliğin telefonla fotoğrafını çekmesinden bile süphelenmeliydiniz yaa olur mu öyle şey allah aşkınaaa kredi krtı extresi istemiş bir de..Daha da ilginci almak zorundasınız demiş yok daha neler bana biri böyle diyeek evime kadar gelip kovarım yanii o kim olur da almak zorunda olduğumu söylüyor.Neyse umarım birşey olmaz ama polise gidip bildirin.:34:

Bence dolandırılmışınız kimlik bilgilerinizle başınıza iş açabilirler.Bu zamanda her önüne gelene bu bilgiler verilmez kargo geldiğinde bile vermem kimliğim yok bir iş için eşime vermiştim falan derim yani tehlikeli işler.:20:

herkes felaket tellalı gibi mesajlar verdi sizce neler yapabilir of nasıl bir dünya:14:

Cevap verdiğimiz için teşekkür edeceğinize yaptığınız yoruma bakın. Felaket tellalı mı olduk şimdi.

Sizin yaptığınız yanlışın doğurabileceği sonuçlar bunlar, kafamızdan uydurmuyoruz.
Ne haliniz varsa görün. :47:

Son düzenleme:
herkes felaket tellalı gibi mesajlar verdi sizce neler yapabilir of nasıl bir dünya:14:

Bugun önüne geçerseniz halledersiniz. Dünya yıkılmadı ya, borç gelirse dava açarsınız kullanmadığınız ispatlanır zaten.
Avea genel bayisine gidin halledin dediye herkes, ne yapılabilirin cevabı bu. :)

Cevap verdiğimiz için teşekkür edeceğinize yaptığınız yoruma bakın. Felaket tellalı mı olduk şimdi.

Sizin yaptığınız yanlışın doğurabileceği sonuçlar bunlar, kafamızdan uydurmuyoruz.
Ne haliniz varsa görün. :47:

yanlış anladınız korkuma korku kattı mesajlar onu belrttim yanlış anlaşıldıysam özür dilerim herkese teşekküür ederim:34:

Bugun önüne geçerseniz halledersiniz. Dünya yıkılmadı ya, borç gelirse dava açarsınız kullanmadığınız ispatlanır zaten.
Avea genel bayisine gidin halledin dediye herkes, ne yapılabilirin cevabı bu. :)

ama ben avea değilde avea adı altında dolandırılmaktan korkuyorum ne yapabilirim die onu sordum bilgiler ve imza var elindee çok korkuyorum sabaha kadar uyumadım:5:

valla hersey olabilir, en basitinden kimlik bilgilerinizle hat cıkartıp, size binlerce liralık borç kitleyebilirler, sözleşmeyi okudunuz mu ne yazıyordu umarım bambaska bir şeye imza atmamıssınızdır(senet falan) vakit kaybetmeyin, avea bayinden bu gelenlerin avea ile baglantısını öğrenin, hat orjinalse hattı kapatmakta ısrar edin, itiraz ederlerse tehdit edin, aktif sosyal medya kullanıcısı oldugunuzu twitter,facebook vs. platformlarda bu durumu paylaşacağnızı söyleyin(ki burda paylastınız bile) (bu söylem benim çok işime yaradı birçok firmada, hemen geri adım atıyolar), Allah korusun başınızı ağrıtabilir bu durum, neler duyuyoruz, geçmiş olsun.

Böyle anlatsaydınız ya...

Neyse, son durum nedir?

arıyoruz bin bir zorlukla açıyor hattıı işleme koymucakmış itiraz ettiğiimz için ..imzaladığımız sözleşme kağıdını getircekmiş sözde .avea savcılığa verin diyor savcılığa gitsek elmizde telinden başka bilgi yok napıcaz bilmiyorum getirse tehlike bitçekmi sizce?:herkes dikkat etsin ya bu zaman iyi değil geçte olsa anladım :50:

Son düzenleme:
Back
X