• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne bu kadar kötü olabilir mi?

Roza30

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2023
710
546
23
Yaşım 31 anne denilen kadının (öyle diyorum çünkü bir anne bu kadar kötü olamaz)
Bu yaştan sonra evlenmesende olur senden geçti demesi. Çok kötü değil mi? Ve bunu alaucı şekilde dile getirmesi şaka da değil kırmak laf atmak niyetinde. Bir annenin bu kadar kırıcı olması normal mi?

Yaş 31 anne denilen kadının (öyle diyorum çünkü bir anne bu kadar kötü olamaz)
Bu yaştan sonra evlenmesende olur senden geçti demesi. Çok kötü değil mi? Ve bunu alaucı şekilde dile getirmesi şaka da değil kırmak laf atmak niyetinde. Bir annenin bu kadar kırıcı olması normal mi?
Annenin mi yaş 31?

Kusura bakma canım halim yok biraz tam algılayamadım. Annenin yaptığı normal değil ama bence takılma. Evlenmenin yaşı yok. Evlenmek zorunda da değilsin. Kimi 20 yaşında evlenmek isteyebilir. Boşanmaların çoğuda bu sebepten oluyor Kimi 30 yaşında evlenmek istemeyebilir ya da istiyorsa da nasibin çıkmamıştır daha. Rabbim yardımcınız olsun

Kusura bakma canım halim yok biraz tam algılayamadım. Annenin yaptığı normal değil ama bence takılma. Evlenmenin yaşı yok. Evlenmek zorunda da değilsin. Kimi 20 yaşında evlenmek isteyebilir. Kimi 30 yaşında evlenmek istemeyebilir ya da istiyorsa da nasibin çıkmamıştır daha. Rabbim yardımcınız olsun
Teşekkür ederim. Ama Çok taktım bir annenin bu kadar kötü olmaması lazım. Bilerek isteyerek üzmesi çok zoruma gitti

Teşekkür ederim. Ama Çok taktım bir annenin bu kadar kötü olmaması lazım. Bilerek isteyerek üzmesi çok zoruma gitti
Ailemizi seçemiyoruz maalesef. Sen takılma, canını da sıkma. Hayatını sırf ailen,annen bu şekilde alaycı bir şekilde baskı uyguluyor diye evlenmek zorunda değilsin. Maddi imkanın varsa çalışıyorsan ayrı eve çıkabilirsin

Evet ben cümleden bunu sordum. Dalgınlığıma gelmiş olabilir anlayamamış olabilirim. Ama işte bunu size sormadım.
Seni üzdüysem özür dilerim Sevgi. Konu sinirlerimi bozdu, bu yorumu da alakasız bulup yükseldim. Üzgünüm. 🌷

Yaşım 31 anne denilen kadının (öyle diyorum çünkü bir anne bu kadar kötü olamaz)
İnsanlar artık bu yaşlarda evleniyor zaten. Ananız erken evlenmiş de zengin mi olmuş?

aranızdaki ilişkiye göre alınmanız doğal. çoğu kişiye yanlış gelebilir ama benim annem de bize hep bu şekilde takılırdı. seni alan iki güne geri bırakır, bu yaştan sonra becerip çocuk da yapamazsınız falan diye ama şakalaşırdı yani. annemle hep arkadas gibiydik. ben de mesela seni bile alan olduysa ben evde kalmam falan diyordum 😂 takılırdık yani birbirimize ama ciddi durumlarda hep arkamda oldu destek oldu. nişandan döndüm hatta bir defasında ama hep destek oldu asla tek bir laf etmedi bu konuda. ya da simdiki esimle evlenme aşamasında da hep destekledi.

siz alındığınıza göre böyle bir ilişkiniz yok ama. bazı anneler kendi zamanlarında gördüklerini taşıyorlar sonraki nesile. bir zamanlar onların canını yakan seyleri artık normalleştirip devam ettiriyorlar. ama alınmayın bence. bu zamanda 30undan önce evlenen çok az zaten. ve bence bu cok daha sağlıklı.

aranızdaki ilişkiye göre alınmanız doğal. çoğu kişiye yanlış gelebilir ama benim annem de bize hep bu şekilde takılırdı. seni alan iki güne geri bırakır, bu yaştan sonra becerip çocuk da yapamazsınız falan diye ama şakalaşırdı yani. annemle hep arkadas gibiydik. ben de mesela seni bile alan olduysa ben evde kalmam falan diyordum 😂 takılırdık yani birbirimize ama ciddi durumlarda hep arkamda oldu destek oldu. nişandan döndüm hatta bir defasında ama hep destek oldu asla tek bir laf etmedi bu konuda. ya da simdiki esimle evlenme aşamasında da hep destekledi.

siz alındığınıza göre böyle bir ilişkiniz yok ama. bazı anneler kendi zamanlarında gördüklerini taşıyorlar sonraki nesile. bir zamanlar onların canını yakan seyleri artık normalleştirip devam ettiriyorlar. ama alınmayın bence. bu zamanda 30undan önce evlenen çok az zaten. ve bence bu cok daha sağlıklı.
Keşke şaka olsaydı sizin ki gibi. Ama tamamen kötü niyetle söylenmiş bir söz.

Komplekse sokuyor üzmek için yoksa 31 yaş geç bir yaş değil.

Birinden senden geçti denilmesi için 50 yaşını geçmesi gerekir. Haliyle evlense de menapoz vs olacağı için.( Olmasa da çocukla yaş farkı çok olur) Ki o yaşlarda da evlenen mutlu olan çok.

Sakın onun aklına uyup saçma sapan bir evlilik yapma bu sefer de durdu durdu bunu buldu der.

Evlenip boşansan daha üzücü şeyler söyler.

Hayatını kendin için yaşa kötü insanlara kulağını tıka.

Bu kadar kötü de bu kadar kötü dıye oyle bır taktınız ki siz kötü gormemıssınız
Bazen dilin kemıgı olmayabiliyor
Bu kadar uclarda yasamayın

Back
X