bir anne cocuklarini babaya birakip arkasini donup cok uzaga gidebilirmi?

ya ne desem suc gitcem derim olmaz kalcam derim olmaz. evet baska carem yok kalmaktan baska destegim yok. 3 cocuga birdende tek basina yetebilmek sizin sandiginiz kadar kolay degil malesef.

ya ne desem suc gitcem derim olmaz kalcam derim olmaz. evet baska carem yok kalmaktan baska destegim yok. 3 cocuga birdende tek basina yetebilmek sizin sandiginiz kadar kolay degil malesef.

burdaki herkes size bir sürü yol gösterdi,en büyük ortak görüş bir avukata gidip haklarınızı öğrenmenizdi.

siz ne yaptınız?

kolay olmadığını hepimiz biliyoruz.Allah yardımcınız olsun.

Seni suçlamıyorum ki Hatice.

Sadece diyorum ki sen bu konuyu açarken aslında kararını çoktan vermiştin.

Bir kişiden bile olsa;
''Çocuklarından ayrılacagına, bu adamdan boşanma'' cümlesini duymak istedin...

Son düzenleme:

Profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz yazıyor.İş bulmanız çokda zor olmaz sanırım.Boşanmadan önce çalışmaya başlayıp biraz birikim yapabilirsiniz sanırım.

ben zora gelemiyorum kabul ediyorum kolay yollari arama olmadi kacma gibi huylarim var okul hayatimda boyleydi zaten ne zaman karsima bi engel ciksa savasmadim yarim biraktim baska alternatif buldum mesela matematik sevmedigimden tm bolumunu degilde ts yi secmistim ama aslinda uluslararasi iliskiler okumakti niyetim. bilmemki niye boyleyim karsima cikan ilk engelde kacmak cekip gitmek

Profilinizde yüksek lisans mezunu olduğunuz yazıyor.İş bulmanız çokda zor olmaz sanırım.Boşanmadan önce çalışmaya başlayıp biraz birikim yapabilirsiniz sanırım.

konu sahibini tenzih ederek söylüyorum,kendisini tanımam.
yalnız profilinde doktor,avukat diye yazan pek çok kişi ev hanımı,Amerikada yaşıyorum diyenler de köyde falan yaşıyor ne hikmetse:27:

ben zora gelemiyorum kabul ediyorum kolay yollari arama olmadi kacma gibi huylarim var okul hayatimda boyleydi zaten ne zaman karsima bi engel ciksa savasmadim yarim biraktim baska alternatif buldum mesela matematik sevmedigimden tm bolumunu degilde ts yi secmistim ama aslinda uluslararasi iliskiler okumakti niyetim. bilmemki niye boyleyim karsima cikan ilk engelde kacmak cekip gitmek

işte bu cuk oturdu:23:

Öncelikle kafanızdan bunu çıkartın.İstedikten sonra yapamayacağınız şey yok.

Bir anne yavruları için herşeye siper olur.Kesinlikle bir iş bulmak zorundasınız.Veya KPSS ye hazırlanın.Bunu kendiniz için değil çocuklarınız için yapın.

planim onu eve geri kabul etmek maddi imkanlarindan yararlanip cocuklari kresr koymak ona karsi oynamak buarada kpss ye hazirlanmak. 3 yil disimi sikp para biriktirip cocklr okula baslayinca tekmeyi basmak . nasil iyimidir?

planim onu eve geri kabul etmek maddi imkanlarindan yararlanip cocuklari kresr koymak ona karsi oynamak buarada kpss ye hazirlanmak. 3 yil disimi sikp para biriktirip cocklr okula baslayinca tekmeyi basmak . nasil iyimidir?

En azından bunu yapmalısınız.2-3 sene eziyet çeksenizde geleceğe dair amaçlarınız olması sizide hayata bağlayacaktır.

Süper..
süper.
süperr..

ilk evliliğimde, seninle durumumuz ve şartlarımız çok farklı olsada, bende böyle yapmıştım..Çokda güzel oldu ;) şartlara göre oynadım, dinsizin hakkından imansız gelir :)

Bu planın çok güzel kardeşim..
İçinde bulunduğun durum bunu gerektiriyor, yapacak başka birşey yok..
Göbeği çatlamamış kızları 3 evladından daha değerli gören mahluka, bu az bile..
Sömür arkadaşım sömür, sömürebildiğin kadar..
Biriktir paranı, çocuklarını kreşe yolla, her ihtiyaçlarını al, hiiiç esirgeme..
Kendine ev almaya bak, ya da aldır işte, duruma göre yap bişeyler..

Hatırladığım kadarıyla, o mahlukun aldattığına dair deliller vardı elinde, işte o delilleri iyi sakla, birgün lazım ola/cak/bilir..

Madem tehditle işini yürütüyor, sende 3 yavrunla gününü gün et, paraları topla, hiiiç acıma, b.k muamelesi yap pisliğe, o mahluk yokmuş gibi davran, paralarını ye iç keyfine bak,
şartlarını iyileştirdiğinde, 3 yavrun ve sen yalnız yaşama şartlarınızı sağladığında vur TEKMEYİ gitsin..
Öyle bir vurki göbeği çatlamamışlar bile suratına bakmasın, zaten bakmıyorlarda neyse.. parasını söğüşlüyorlar.. sende öyle yap.. o, parası yenmek için gelmiş dünyaya, anca kuruşları kadar adam eder, karakter yok bari maddiyatı bi b.ka yarasın..d.l israfı bu adamlar..

Gobegi catlamamis kiz ne ya????

Bir de dun aksamki " ailelerle birlikte tatildeyiz ve kizin biri" baslikli konu ne oldu bilen goren varsa lutfen beni aydinlatsin.

Sadece ilk sayfayi okuyabildim; ondan sonra yetkiniz olmayan yere girmeye calisiyorsunuz diye uyari aliyorum anlamadigim bir sekilde. Vallahi pek merak ettim neler oldu?

Yonetime mesaj yolladim ama cevap alamadim.

eski konularına baktım da ne zor şeyler yaşamışsınız hani çok aşıktı kıza herşeyi çocukları sana bırakacaktı yuhhhhhhh
kız terkedince sana döndü tehditlerler
aman ne boşanacan son fikrin güzel herşeyi sessiz derinden rayına koy
herşeyi hallet çocukları kreşe yolla adamın durumu iyi herhalde arada para biriktir kpss gir kazanmaya bak kursa git çocuklar kreşteyken bu arada çocuklarda büyür akıllanır
baktın aynı adam koy tekmeyi
pislik yok kızın çatlakları yokmuş falan demiş Rabbim ne günlere kaldık
eve dönünce yemeğini falan hazırla herşeyini yap
zaten korkarımki yine birini bulur bu pislik
o zaman sana herşeyi bırakıcam der
o an herşeyi kabulettir
boşan

Gobegi catlamamis kiz ne ya????

Bir de dun aksamki " ailelerle birlikte tatildeyiz ve kizin biri" baslikli konu ne oldu bilen goren varsa lutfen beni aydinlatsin.

Sadece ilk sayfayi okuyabildim; ondan sonra yetkiniz olmayan yere girmeye calisiyorsunuz diye uyari aliyorum anlamadigim bir sekilde. Vallahi pek merak ettim neler oldu?

Yonetime mesaj yolladim ama cevap alamadim.

Eski konusundan hatırladığım ve insanı insanlıkdan çıkaran mevzu..pislik adamın karakterizliği işte..

ewt o konu buhar oldu, banada aynısını diyo, yetkiniz yok vs vs :D

Bazı anneler bırakabiliyo
şuan bi arkadaşım kızını(11 yaşında) babasına baırakıp almanyadan turkiyeye kesin dönüş yapıcak burda evlenicek ve kalıcak..
Bi erkek için çocuğundan vazgeçicek yani.. yapan yapıyoo

3 yıl kısa bir zaman değil, siz ne kadar uzak durmaya çalışsanızda karıkoca ilişkini olacak; yemek hazırlayacak, kirli çamaşırlarını yıkayacak ve en önemlisi aynı yatağı paylaşacaksınız. Eğer bunlara hazırsanız KPSS hazırlanmak, çocukların büyümesi iyi tabiki...Birleşirken normal bir karıkoca ilişkisi istemediğini söylesen tepkisi nasıl olur? Barışmak için kabul ederde, sonrasında uygular mı? Allah yardımcın olsun...

çocukların yaşı küçükse sen alırsın korkma adi herif aldatırken karılarla gezerken baba değildide simdimi baba oldu .... prostat olsun inşallah

Back
X