Arkadaşım bende seninle benzer durumdayım..bende aldatıldım ama delilimi araştırdım buldum,yüksek tazminat istemli boşanma davamı açtım iyi bir avukatla
ilk davayı o açmıştı kızımın velayetinide bana vermeyi kabul ediyordu savunmasında ben ondan sonra açtım davamı
şimdi sıkıştı kızımı tekrar istiyor ama biliyorumki amacı birşey vermemek
ben ne mi dedim ona'' bana bak ben senden o paraları çatıır çatır alıcam,sen vermeyeceksin ben alıcam hakim verecek..kızımıda bırak sana vermeyi alır götürürüm ömrün boyunca yüzünü göremessin ona göre benimle iyi geçin bende haklarımı biliyorum sonuna kadarda kullanıorum''
bu sözlerin üstüne bana belli bir para veriyordu 2 ay vermedi bende gittim kredi çektim aylık ufak bir miktar biryerden gelen param vardı kredi ödemesini ona göre ayarlattım Allah Kerim biraz idare edebilirm dedim ve nemi yaptı geçen ay hesabıma yükli miktarda para yatırdı tatiller ayarladı,kızım mutlu olsun istersen bikaçgün daha kalın tatilde ,iyi yolculuklar gittiğinizde haber verin diye msjlar attı hiç cevap vermedim
yani dicem o bana ne tehditler savurdu,iftara bile attı ama ben 1 adım bile geri adım atmadım eğer batarsam senide çamura çekerim dedim ama ne kızımın hakkını neden kendimi hakkımı almadan mücadelemden vazgeçmem çünkü sen allah katındada hukuktada %100 suçlusun dedim ve birdaha hiiççç muhatap olmadım..
çok zor günler geçirdim hepsindede Allahım sana şükürler olsunki bir evladım var,sağlığı yerinde ve ben onun oküçücük ellerini tutarak uyuyabiliyorum hergece diye şükrederek ayakta kaldım,yoksa kafayı bozardım ki ben çok rahat bir hayat sürdüm maddi olarak ama hiçbişey kızımın kokusuna eşdeğer değiiilll...
eğer çocuklarını verirsen hayata tutunacak dalın kalmaz ve o adam senin çocuklarına bakmaz..o yine evlenir çocukların heder olur..
sen çocuklarını sıkı sıkı sarıl sakın bırakma onları bak ozaman rabbim sana ne kapılar açar ve sen nekadar mutlu olursun çünki herkesin bir rızkı vardır
sen git bir avukat bul,boşanma davanı aç tazminat istemli,diğer kadının üstüne ev almış bunu ispatla uğraşırsan inanki birşeyler çıkar durumu iyiymiş..çocukların için nafaka iste zaten sonuçlanana kadar tedbir nafakası bağlanacak sana ve çocuklara..tehditleri içinde git hemen savcılığa şikayet et
bi mücadele et bakalım neler olacak,denemekten birşey kaybetmesin enazında şuan için