Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir anne evladı için 'keşke canına kıysa'diyebilirmi?ALLAH bunu kimseye yaşatmasın
Vala bazen ben de şüpheye düşmüyo değilim bu nasıl annelik diye... Ama acısını en iyi yaşayan bilir! Bu ve buna benzer daha ne hakaretler ne beddualar duydum annemden ama herseye rağmen katlanıyorum katlanmak zorundayım! Kaçıp gitmek çözüm olsa bunu çoktan yapardım ama biliyorum ki dış dünya çok daha acımasız... Artık savunmayı bıraktım ben kavga ederken çoğu zaman dağdan ses gelir benden gelmez çünkü anladım ki onu düzeltmek için çabalarım boşuna hep.. Sabırlı ol sabır insana bişey kaybettirmez aksine kazandırır. İnsan evde bulamadığı sevgiyi baska yerlerde aramaya kalkınca onarılamaz hatalar yapabiliyo hiç farkına bile varmadan... Farkına vardığında ise iş işten geçiyor..
Annen ya çok çabuk sinirlenen bir yapıya sahip ya da menapoz dönemine girdiği için bu kadar kötü davranıyor.Sonuçta her insan farklı karakterlere sahip her kadın başka bir annedir bazı anneler çok şefkatli yumuşak huyludur bazıları ise çok sert sevgisini içinde barındıran biridir sen yinede annenin suyuna git bir çiçek al ver ara sıra onu sevdiğini söyle yanağından öp ne bilim hoşlanacağı şeyler yap belki o zaman annenin içindeki sevgiside ortaya çıkacaktır çünkü hangi anne canından bir parçayı sevmez,kin duyar veya ölsün ister?
Yaşın küçük olduğu için seni pek ciddiye almıyorlar anlaşılan.
Küçük büyük farketmez bana göre herkes birbirine karşı saygılı olmalı hele ki aile içerisinde.
Ya fazla samimisiniz aranızda ki o önemli mesafenin ucunu kaçırdığınız için ciddiye alınmıyor olabilirsiniz.
biraz mesafeli olmayı deneyin.
Şuan seni çok iyi anlıyorum canım. Benim annemde der. İnsanlar böyle. Yapıyorlar ediyorlar sonra ise hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar. Annemle hiç anlaşamam. Yani biz anne kız gibi değiliz düşman gibiyiz. Önceden babam hep savunurdu beni. Şimdi oda değişti. Ben çok ama çok hassasım. Küçücük bir olay için saatlerce ağlayabilirim. Artık öyle bir ruh halindeyim ki inan hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden. Uyumak istemiyorum nefes almak istemiyorum yeni bir güne başlamak istemiyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum. O kadar çaresizim ki. Ve o kadar yalnız hissediyorum ki. Seni çok iyi anlıyorum.