Bir anne neden böyle olur

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Bir kadının sadece anne olduğu için herşeye hakkı varmıdır? Çocuklarının tüm Hayatına, karışmaya hakkı olduğunu nasıl düşünebilir, çocuklarım benim etrafımda dönmeli düşünce yapısı, gelininle, oğlunun beraber yeyip, içmesini kıskanması hastalıklı bir davranış değil midir? Bu tür insanlara nasıl yaklaşılır kafamda milyonlarca soru işaretleri var.

Bir kadının sadece anne olduğu için herşeye hakkı varmıdır? Çocuklarının tüm Hayatına, karışmaya hakkı olduğunu nasıl düşünebilir, çocuklarım benim etrafımda dönmeli düşünce yapısı, gelininle, oğlunun beraber yeyip, içmesini kıskanması hastalıklı bir davranış değil midir? Bu tür insanlara nasıl yaklaşılır kafamda milyonlarca soru işaretleri var.
Neden böyle olur biliyormusun bu hayattaki tek gayesi kötülük olduğu için

Anne ve baba hiçbir zaman çocuklarının kötülüklerini istemez. Sadece yaşlandıkça alıngan olurlar. Bizlerde yaşlanacağız 🙏🏻 Öyle düşün.

Ortada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyor
Annesine bakıyorsa diyecek birşey yok babası da vefat etmiş allah rahmet eylesin

Ortada kalmış durumda kendisi, babası 10 sene önce vefat etmiş evin en küçüğü o lisede okulu terk etmiş o günden beri annesiyle o bakıyor
Ortada kalmıssa bence ver yolu gıtsın. Hayat arkadası soz konusu oldugunda olaylara ağırlığını koyamayan adamla omur gecmez.
Annesi mi cok kotu, kocan mı vasat onu bilmiyorum.
Gencecik kadınsın bu ınsanlarla kendine yazık etme. Onlar suan uyuyor sen annenin evınde uyuyamıyorsun, kendine bunu reva gorme.
Onlarla ilgili kacıncı konun bu, degısmeyecek iste.

Kv bakan kimse yokmu sadece ekşiniz mi bakıyor
O bahane ya.
Annesıne bakıyor ondan oyle annesı etkiliyor falan.
Her evlat annesıne bakıyor ama boyle karısını anasının evıne yollamıyor.
Adamı olaydan sıyırmak ıcın bahane.
Anne kotu sozde, adam degıl.

Ortada kalmıssa bence ver yolu gıtsın. Hayat arkadası soz konusu oldugunda olaylara ağırlığını koyamayan adamla omur gecmez.
Annesi mi cok kotu, kocan mı vasat onu bilmiyorum.
Gencecik kadınsın bu ınsanlarla kendine yazık etme. Onlar suan uyuyor sen annenin evınde uyuyamıyorsun, kendine bunu reva gorme.
Onlarla ilgili kacıncı konun bu, degısmeyecek iste.
Çok haklısınız

O bahane ya.
Annesıne bakıyor ondan oyle annesı etkiliyor falan.
Her evlat annesıne bakıyor ama boyle karısını anasının evıne yollamıyor.
Adamı olaydan sıyırmak ıcın bahane.
Anne kotu sozde, adam degıl.
Arada kalmış erkek mi olur zaten çok sinir oluyorum bu lafa babası vefat etmiş falan dedi ya bilemedim belki sadece o bakıyordur diye

Arada kalmış erkek mi olur zaten çok sinir oluyorum bu lafa babası vefat etmiş falan dedi ya bilemedim belki sadece o bakıyordur diye
Diğer kardeşlerinin, hepsinin evi ayrı sadece kızına arada bir yemek yemeğe gidiyor diğer tüm masraflar eşim tarafından karşılanıyor aylığının çoğu annesinde vermeyince sokağa cıkıp bağırıyor bu para bnm siğarama yetmez Bn günde 3 paket sigara içiyorum diyor kadın.

Aynı evde ıdı kaynanası ile konu sahıbı.
Baksın, bakma diyen yok ki kocasına. Karısını annesinin evıne yollayan adam.
Yani kimsenin onlara bisey yaptıgı yok.

Aynı evde ıdı kaynanası ile konu sahıbı.
Baksın, bakma diyen yok ki kocasına. Karısını annesinin evıne yollayan adam.
Yani kimsenin onlara bisey yaptıgı yok.
Konu şahibini mi eşi annesine yollamış anlamadım kız konuyu ilk okuyunca yine kv vakası sandım kafam karıştı :KK64:

Back
X