- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Hahahhaha bu “akraba çıldırtan” “saç beyazlatan” “her dünürün kabusu” türlerden herkeste var demek ki :)Benim babam da "akraba çıldırtan" türdendir.. Ben baştan babamin nevi şahsına münhasır bi kişilik olduğunu ve tamamen idare etmenin benim isim olduğunu herkesin susmasini tembihledim.. dünür ile görüşme de yok bizde.. babama da sadece bana söyle diyorum.. ne olursa herkes bana söylüyor ben ara buluyorum ve evet en çok beyaz sac bende var:)
Mantıklı. Esi ve ailesi makul ve anlayışlı insanlarsa olabilir. Zaten bunları söylemeden de, annesi böyle böyle yapıyor yapıyor ama bu kızcağızın yapabileceği birşey yok derler eğer gönlü geniş insanlarsa. Yoksa bu şekilde annenin daha çok sahiplenilmesi karşı tarafa koz vermek gibi olabilir ve konu sahibi arkadaşı küçük görmeye baslayabilirlerHahahhaha bu “akraba çıldırtan” “saç beyazlatan” “her dünürün kabusu” türlerden herkeste var demek ki :)
Bak konu sahibi bu arkadaşın yorumu senin yoluna ışık tutsun. En güzeli sen herkesi karşına alıp şöyle diyeceksin:
Bakın bu kadın benim annem.
Atsam atamam satsam satamam.
Siz ona “he” deyip geçin.
Gerisi bende.
Hahahhaha bu “akraba çıldırtan” “saç beyazlatan” “her dünürün kabusu” türlerden herkeste var demek ki :)
Bak konu sahibi bu arkadaşın yorumu senin yoluna ışık tutsun. En güzeli sen herkesi karşına alıp şöyle diyeceksin:
Bakın bu kadın benim annem.
Atsam atamam satsam satamam.
Siz ona “he” deyip geçin.
Gerisi bende.
Mantıklı. Esi ve ailesi makul ve anlayışlı insanlarsa olabilir. Zaten bunları söylemeden de, annesi böyle böyle yapıyor yapıyor ama bu kızcağızın yapabileceği birşey yok derler eğer gönlü geniş insanlarsa. Yoksa bu şekilde annenin daha çok sahiplenilmesi karşı tarafa koz vermek gibi olabilir ve konu sahibi arkadaşı küçük görmeye baslayabilirler
Anne meden bu kadar patavatsız davranıyorsun rezil oluyorum senin Yüzünden yeter artık topla kendini de .
Babana söyle en garantisi o olur çünkü annenin davranışlarını uyarmadı gereken kişi eşi
İyilik yapayım derken işin dozunu kaçıran bir anne modeli ...
Sizi çok iyi anlıyorum arada kalıyorsunuz ama anneniz atsan atılmaz satsan satılmaz ne desem bilemedim durumunuz zor.
Annenizle konuşsanız psikolojik destek alması lazım bence.
Esinize ve ailesine karsi annenizi savunmayın elimden bisey gelmiyor ne yapayım huyunu değistiremiyoruz psikolojik rahatsizligi var siz onun kusuruna bakmayın gibi yumusatıcı taraf olun mazlumu oynayın
Sende arana mesafe koy o zaman en Güzeli .Babam sanki çok mu farklı. Eşimin yanında kavga ediyorlar...
Annem hemen naptım sanki senin için yaptım gelip evine mi yerleştim evinden mi çıkmadım senin için ne kadar üzüldüm .....
Az önce konuştuk gene sinirimi tepeme çıkardı, ne söyleyeceksem düzgün söyleyecekmişim arayıp da eşimi bişi mi buyurmuş sanki evimize mi yerleşmiş bir ton laf.
Sende arana mesafe koy o zaman en Güzeli .
bu sorunu annenle çözemeyeceğin aşikar.
koz olarak kullanan insanlarda iyi değildir zaten.
bunu eşinle konuşacaksın. sakin bir zamanda oturup, bak cnm benim annem böyle. isterdim böyle olmasın uyumlu olsun ama değil. ben annemi değiştiremiyorum. onu böyle kabul edip biz hayatımıza bakalım diyebilirsiniz. en azından eşin diyecek ki annesinin huyunu biliyor bana da hak veriyor. kimse de ailesini seçemediği için idare edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?