• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne neden böyle yapar

Öyle yapıyorum, belki bir ay oldu gitmedim...Bu gitmiş eşimi aramış nasılsınız aranızda sorun mu var? Niye eşime yansıtıyorsun be kadın?

Daha önce de gitmediğimde eşimi arayıp kızım bize gelmiyor bizle konuşmuyor diye eşimi aramış her gün, eşim sana söylemedim ama toplantıdayım işim var arayıp saatlerce konuşuyordu her gün benimle çok bunaldım diyor, barışın bıktım artık diyor.

Yani sinir oluyorum eşime yansıttı ve iyice koz verdi eşimin ailesine. Bunu yapmasının sebebini anlamıyorum.
Eşine annemin dediklerini dinleme de .
Annenin yanlış anlama ama psikoloji mi bozuk biraz ?

Eşine annemin dediklerini dinleme de .
Annenin yanlış anlama ama psikoloji mi bozuk biraz ?

Zaten söylemesem de anladı ki eşim ve anneme sadece benim annem olması sebebiyle katlanıyor..

Evet bozuk sanırım ilaçlar da kullanıyor ama bildim bileli böyle. Hep haklıdır, hep cevap verir, hiç konuşturmaz dinlemez bilmiyorum çıldırıyorum bazen inanın.

Zaten söylemesem de anladı ki eşim ve anneme sadece benim annem olması sebebiyle katlanıyor..

Evet bozuk sanırım ilaçlar da kullanıyor ama bildim bileli böyle. Hep haklıdır, hep cevap verir, hiç konuşturmaz dinlemez bilmiyorum çıldırıyorum bazen inanın.
Allah yardımcın olsun . Benimde bir teyzem var aynı böyle senin annen gibi arama beni diyorum yine Arıyor . Mesaj atıyor . Cevap vermiyorum yine Arıyor . Hayatta herseyi kendi bilir gibi konuşur .

Back
X