bir anne ve 3 yaşındaki kız cocugu

Off bikaç sayfa okudum gözlerim doldu oturup ağlamak istiyorum. Ben sizin yerinizde olsam her gün bakardım, gezdirirdim, yemeğini yedirirdim. Kimse mecbur değil evet ama benim vicdanım öbür türlü rahat etmezdi :KK42:

O kadına söyleyecek lafım yok zaten Allah ıslah etsin pis insan müsveddesini

Bazen evlatlik almak istiyorum ama hangi birini alican dogurup dogurup atuyorlar. Ama ilerde cok param olursa kurup acip isleticem sadece kadin isci alicam

Sevgili frozen12345 frozen12345 durum nedir? Yok mu bir gelişme? Hâlâ aynı mı o anne bozuntusu? Küçücük yavru aklıma geldikçe üzülüyorum.. Oysa ne kadar muhtaç anne sevgisine, ilgisine..

Filmlerde görürüz yurtdışında sosyal hizmetler gelir çocuğu alır götürür. Ülkemizde böyle bir şey var mı bilmiyoruz. Sosyal medyadan akrabalarını falan bulup haber verebilir misiniz?

var tabiki sikayet edilirsi sosyal hizmetlerden biri gelip olyia tespit edip cocugu alabilir, benim anlamadigim neyle geciniyor bu insanlar ,? koca calismiyor evde kafa gidik, kadin hergun gezmelerde cok ilginc. Tanidiginiz akrabasi varsa soyleyin yoksa valla gizli mizli arayin polisi gelip arastirsinlar.

Back
X