Bir araba aldık başımıza dert aldık

niluferarda

muhatabım olamazsınız
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2010
4.025
28
358
kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum
neyse kısaca anlatıcam belki sizinde başınıza gelmiş olabilir
biz krediyle zor zar bi araba aldık bize yetip artıyo
geçen eşimin amca oğlu abi sana yakışmıyo bu daha üst modelini al demiş oda oğlum biz baba parasıyla değil kendi çabamızla alıyoz bana yeter
ilerde değiştiririm
demiş
tabi çocukta mini cooper var babası askerden döndüğünde almış
neyse
bensana çıkam yaparım alırsın felan demiş eşime dedim boş ver ya çıkma yapıcakta kimin parasıyla yapıcak babası yani eşimin amcasının oğlu duyunca demicekmi git iste diye sen ozaman nasıl geri vercen konu kapandı

kızlar konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum
neyse kısaca anlatıcam belki sizinde başınıza gelmiş olabilir
biz krediyle zor zar bi araba aldık bize yetip artıyo
geçen eşimin amca oğlu abi sana yakışmıyo bu daha üst modelini al demiş oda oğlum biz baba parasıyla değil kendi çabamızla alıyoz bana yeter
ilerde değiştiririm
demiş
tabi çocukta mini cooper var babası askerden döndüğünde almış
neyse
bensana çıkam yaparım alırsın felan demiş eşime dedim boş ver ya çıkma yapıcakta kimin parasıyla yapıcak babası yani eşimin amcasının oğlu duyunca demicekmi git iste diye sen ozaman nasıl geri vercen konu kapandı

Böyle insanları boş ver canım bizimde arabamız var 2010 model amcam hersene bir araba degiştirir hanımı babama demiş siz niye degiştirmiyorsunuz demiş tabi bunu annemde duydu yengemme ben sizinki zengin degilim annem ve babamdan miras kalmadı degiştiremem dedi susturdu yengem çok havalıdır biz ayda 70-80 binlira kazanıyoruz der annemde arabayı siz degiştireceksiniz tabi ben degil dedi.

kızlar yazacağım başkaydı buda aklıma geldi ilk onu yazdım bayramda eşimin çok samimi arkadaşı ve akrabası
vardı
kütah yaya gideceklermiş
baksen ee demiş eşim sen arabayı verde bayramın ilk günü ben 2. günü getiririm olmaz demiş eşim şimdiye kadar nasıl gidiyoduysanız öyle gidin
neyse çocuk gitmiş arkadan babası
e işte seneye oda araba alacak idare ediver
ya ne idaresi
sanki 1 saatliğine istiyo
adam bayramda gezecek e biz o rahat edecek diye
otobüsle mi gidicez gitcemiz yere
neyse onuda yollamış eşim
sanki bizde araba yokken biz milleten istiyoduk ne yüzsüz insanlar var
bakkaldan sakız istiyolar sanki

Böyle insanları boş ver canım bizimde arabamız var 2010 model amcam hersene bir araba degiştirir hanımı babama demiş siz niye degiştirmiyorsunuz demiş tabi bunu annemde duydu yengemme ben sizinki zengin degilim annem ve babamdan miras kalmadı degiştiremem dedi susturdu yengem çok havalıdır biz ayda 70-80 binlira kazanıyoruz der annemde arabayı siz degiştireceksiniz tabi ben degil dedi.

ne kız ayda 70-80 bin bunlar petrol ağası felanmı
çok atmış

Araba konusunda bende dertliyim valla kulustur bir kartalimiz var kayinlariminsa son modeldir arabalari ama niyeyse son model arabalarla degil bizimkiyle giderler heryere ailenin ortak mali bzim kartal :9:

ailecek seviyolar yani begenerek biniyolar :60::60::60:

bende dert çok arabayla ilgili eşim bak bakayım diyo anlıma bende saf gibi bişey yok dedim iyi bak biywerlerde enayi yazıyomu dedi ne olduki dedim
fabrikadan arkadaşı yeni evlendi bizim aklıllıda bunları arabayla aldı getirdi süslenmişler evlerinden alcakları felan varmış almışlar etmişler
olsun yardımdır ne olacak
ama yardımı suistimal hemen arkasından geldi
telefon açmış arkadaşı eşime abi biz inegöle gitcez arabayı versen bize eşimde senin ehliyetin yok nasıl kullancan demiş ya sen merak etme
dayım kullancak sen arabayı bize getirirsin dayımda bize gelcek demiş
yuh eşimde ya ben senin dayını tanımam etmem git neyle gidersen
bende araba olduğunuda unutun ben abime bile vermiyom demiş
ne bu ya iyilik yap
sonra arabaya ortakçı çıksuın
tabi krediyi bizimle birlikte ödüyolarya
isteme hakkınıda kendilerinde buluyolar

Araba konusunda bende dertliyim valla kulustur bir kartalimiz var kayinlariminsa son modeldir arabalari ama niyeyse son model arabalarla degil bizimkiyle giderler heryere ailenin ortak mali bzim kartal :9:

ailecek seviyolar yani begenerek biniyolar :60::60::60:

canım benim ya
aslına bakarsan beyendiklerine değildir beleş mal tatlı geliyodur
onlarınkisi benzin yakıyo sizinkisi su ondandır masraflarını yapıyolarmı bari

arabamm yokk derdim cokk
birilerine bagimli kalmaktan biktim
rahat rahat gezmeye bilem gidemiyoz
amam allah razi olsunarabasi olan getiriyo goturyo ama ben bzimde olsun istiyom,....

arabamm yokk derdim cokk
birilerine bagimli kalmaktan biktim
rahat rahat gezmeye bilem gidemiyoz
amam allah razi olsunarabasi olan getiriyo goturyo ama ben bzimde olsun istiyom,....

iaşllah olur ama bak getirip götürüyolar bizde öyle yapıyozda direk ver ben gezicem deme hakkını bulanlar a nedemeli

Son düzenleme:
ne kız ayda 70-80 bin bunlar petrol ağası felanmı
çok atmış

:):) bilemiyorum artık ama her konuda atmayı seven birisidir bize oturmaya gelir evime şunu aldım bunu aldım bizde yeni ev aldık kredi ile koltuk takımlarınızı niye degiştirmediniz buzdolabımızın rengi beyaz niye gri degil diyor annemde benim birsürü borcum oldugunu biliyorsun sen inadına yapıyorsun diyor kendiside yeni bir ev aldı bizden pahalıya aldılar şimdi pişmanmış her seferinde onu söyler keşke sizin evi ben alsaydım yada sizin siteden alsaydım der yengemin kızı bizim semtte bir liseye gidiyor annem yengeme kızın 3 yıldır bu liseye gidiyor hergün siz okula getirip götürüyorsunuz özel araba ile getiriyorlar kızını gözünüz körmüydü koskoca siteyi görmedinizmi 15 katlı evi görmedinizmi dedi :):)

iaşllah olur ama bak getirip götürüyolar bizde öyle yapıyozda direk ver ben gezicem deme hakkını bulanlar a nedemeli

Benim babamda kimseye vermez arabasını birisi bişey dedimi gecenin 3 de olsa götürüyor ama kimseye vermiyor artık bir kere birisine verdi adam trafikte ne yapmış artık bilmiyorum evimize ceza makbuzu geldi o yüzden kimseye vermez ama heryere kendisi götürür bazı insanlar vermeyince işte siz söyle cimrisiniz bir afra tafralar falan çogu insana herşey babasından miras kalıyor ama bizler kimseye muhtaç olmayalım diye kredi ile borçlanarak alıyoruz herşeyi.

Benim babamda kimseye vermez arabasını birisi bişey dedimi gecenin 3 de olsa götürüyor ama kimseye vermiyor artık bir kere birisine verdi adam trafikte ne yapmış artık bilmiyorum evimize ceza makbuzu geldi o yüzden kimseye vermez ama heryere kendisi götürür bazı insanlar vermeyince işte siz söyle cimrisiniz bir afra tafralar falan çogu insana herşey babasından miras kalıyor ama bizler kimseye muhtaç olmayalım diye kredi ile borçlanarak alıyoruz herşeyi.

evet canım öderken çekilen sıkıntı çabası bide dediğingibi cimri olursun tabi o taksitleri öderken onlar zorlanmıyo rahatlıkla kendilerinde isteme hakkı görüyolar

Son düzenleme:
benimde vardı öyle bir sıkıntım,
arabayı alırken kuzenimin eşi yardım etti,
onun tanıdığından aldım arabayı,
ondan sonra resmen arabaya ortak çıktı,
tamam çok ihtiyacın olur veririm ama markete giderken bile istiyordu,
evlendim başka şehire taşındım da kurtuldum.

benimde vardı öyle bir sıkıntım,
arabayı alırken kuzenimin eşi yardım etti,
onun tanıdığından aldım arabayı,
ondan sonra resmen arabaya ortak çıktı,
tamam çok ihtiyacın olur veririm ama markete giderken bile istiyordu,
evlendim başka şehire taşındım da kurtuldum.

neyani aracı oldu diye arabanın sajhibidemi oldu
ya buinsanlar nekadar meraklı nerde beleş oraya yerleş yapmaya

neyani aracı oldu diye arabanın sajhibidemi oldu
ya buinsanlar nekadar meraklı nerde beleş oraya yerleş yapmaya

Bizimde arabamızın olmadıgı günler oldu ama babam kimseden istemedi istemezde heryer dolmuşla,otobüsle gittik bir ara birisi bayramda istemiş babamdan çoluk çocuk gezmeye gidecez diye bide babama diyormuş arabayı verirsen depoyu tam doldur, babam siz çoluk cocuk bayramda gezmeye gidecekseniz diye biz gezmeyelim mi dedi gidecegimiz yere yürüyerek mi gidelim demiş..

bende dert çok arabayla ilgili eşim bak bakayım diyo anlıma bende saf gibi bişey yok dedim iyi bak biywerlerde enayi yazıyomu dedi ne olduki dedim
fabrikadan arkadaşı yeni evlendi bizim aklıllıda bunları arabayla aldı getirdi süslenmişler evlerinden alcakları felan varmış almışlar etmişler
olsun yardımdır ne olacak
ama yardımı suistimal hemen arkasından geldi
telefon açmış arkadaşı eşime abi biz inegöle gitcez arabayı versen bize eşimde senin ehliyetin yok nasıl kullancan demiş ya sen merak etme
dayım kullancak sen arabayı bize getirirsin dayımda bize gelcek demiş
yuh eşimde ya ben senin dayını tanımam etmem git neyle gidersen
bende araba olduğunuda unutun ben abime bile vermiyom demiş
ne bu ya iyilik yap
sonra arabaya ortakçı çıksuın
tabi krediyi bizimle birlikte ödüyolarya
isteme hakkınıda kendilerinde buluyolar

Ne yüzsüz insanlar var yaa!!! Utanmıyorlar da.. Neyse ki eşin herkesin ağzının payını vermeyi bilmiş..Aynen böyle devam edin.. Zamanla çevrenizdeki herkes pes eder..

atalarimiz bosa dememis " At, avrat , silah baskalarina emanet edilmez" diye.
tabi ozamanlari Atmis simdi araba.

bence arabanizi kimseye vermeyin. arabaya binmek isteyen calissin alsin. :34:

bende çok karşıyım arabanın emanete verilmesine:19:
daha 2 gün önce eşim arabanın içini dışını güzelce yıkattı içine yakıtını koydu eve geldik birkaç saat sonra bir arkadaşı aradı arabayı istedi benim kocaya verme dedim benimki yine de inat etti verdi:23: ertesi gün araba rezil vaziyette ve içinde sıfır yakıtla geldi.yani bu derece yüzsüz arsız insanlar var ne kadar sinir oldum anlatamam:47: güya benim koca da sinirlendi ama neye yarar ben verme dediğimde dinleseydi:19:
off bu konularda bende dertliyim araba kimseye emanete verilmemeli:31:

bende çok karşıyım arabanın emanete verilmesine:19:
daha 2 gün önce eşim arabanın içini dışını güzelce yıkattı içine yakıtını koydu eve geldik birkaç saat sonra bir arkadaşı aradı arabayı istedi benim kocaya verme dedim benimki yine de inat etti verdi:23: ertesi gün araba rezil vaziyette ve içinde sıfır yakıtla geldi.yani bu derece yüzsüz arsız insanlar var ne kadar sinir oldum anlatamam:47: güya benim koca da sinirlendi ama neye yarar ben verme dediğimde dinleseydi:19:
off bu konularda bende dertliyim araba kimseye emanete verilmemeli:31:

Vermeyin arkadaşım biz de böyle sorunlarla karşılaşıyoruz birde isterken yakıtını koyun diyenler de oluyor.

bizimde arabamız yok ama amcalarımın dayılarımın var hastalıkta bile getirip götürmezler bizleri..

Back
X