• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir arkadaş mevzusu....

:D boşanmıcam evet. çok takmıyorum artık. bi ara taktım da. sizlerinde fikrini almak istedim o yüzden. bazen insan abartabiliyor. dışardan bir göz daha ii görebiliyor herşeyi.

böle bi arkadaşım vardı ama daha iyiydi o..
olmadık yere s.dk yarışına girince bitirdim arkadaşlığımı..

ama çok özlüyorum onu...
ne olursa olsun dostumdu...
face de görüyorum fotolara bakıp eskiyi yaadd ediyorum çok şey yaşadık çünkü...konun onu hatırlattı ban :(((

gerçekten değer veriosan bitirme derim...önlemini al tabiki çok özelini anlatma...
ağız aradığında şakayla karışık bozarsın bi kendine gelir...haddini bilir...

yaa fikrinizi almak istiyorum yine. basit bir konu olabilir belki ama bazen basit konularda insana yük oluyor. arkadaşıma bayağıdır yazmıyordum. konu başında anlattığım arkadaşıma. arasıra o yazıyordu. bugündedim ki hadi bir selam vereyim. konuşma aynen söle oldu :
geridonusum: sa
arkadaş:as. napıon?
ben: oturuom.
arkadaş: keyifsiz gibisin.

bu bir msn konuşması. sadece oturuom dememden keyifsiz olduğumu çıkardı. neden böle yapıyor anlamıyorum. ben mi abartıyorum. cevap olarak ne alaka dedim. sadece oturuom yazdın dedi. anlamakda güçlük çekiyorum ya. takıntı mı yaptım arkadaş da mı var bi sorun anlamadım gitti.

Arkadaşlıklar çok zorlu olabiliyor bazen, birşeyler katarken birşeyler de götürüyor...
akışına bırakmayı deneyin...

yok tamamen bıraktım artık. msn den falan sildim. görüşmeyeceğim artık. durduk yere bugün canımı sıktı. bütün modum değişti. daha ilk lafımda keyifsiz gibisin diyor. keyifsiz misin diye sorsa neyse. beni farklı bir yere oturtmaya çalışıyor sanırım. hayır insan keyifsizde olur onun derdinde değilimde sürekli beni öyle göstermeye çalışmasına sinir oluyorum. telefonda görüşsek ses tonumdan öyle düşündü diyeceğimde sadece oturuyorum lafımdan keyifsizlik çıkarması sinirimi bozdu. gerçekten keyfimi kaçırdı ve şimdi gün boyu gerçekten keyifsiz oldum. yok yere beni üzen insanlarla görüşmem saçma. iyi niyetli bile olsa üzlüyorum. o zaman gerek yok görüşmeye. sildim gitti ya.

Son düzenleyen: Moderatör:
yaa fikrinizi almak istiyorum yine. basit bir konu olabilir belki ama bazen basit konularda insana yük oluyor. arkadaşıma bayağıdır yazmıyordum. konu başında anlattığım arkadaşıma. arasıra o yazıyordu. bugündedim ki hadi bir selam vereyim. konuşma aynen söle oldu :
geridonusum: sa
arkadaş:as. napıon?
ben: oturuom.
arkadaş: keyifsiz gibisin.

bu bir msn konuşması. sadece oturuom dememden keyifsiz olduğumu çıkardı. neden böle yapıyor anlamıyorum. ben mi abartıyorum. cevap olarak ne alaka dedim. sadece oturuom yazdın dedi. anlamakda güçlük çekiyorum ya. takıntı mı yaptım arkadaş da mı var bi sorun anlamadım gitti.

Bence siz abartmışsınız kıza soguk davranmışsınız haliyle oda keyifsiz gibisin yazmış.
Sen nasılsın die sormamışsın..
Ben olsam arkadaşının yerinde birdaha sana yazmaz çıkardım şahsen..
Büyütülcek mevzu değil..
Ayrıca bir sorunun varsa eğer gerçekten arkaşsan alır karşına konuşursun..
Böyle tavırların var nedeni nedir neden böyle davranıyorsun die..
Bence sen arkadaşını çekememişsin tam tersi olmuş kız demekki mutlu gerçekten seninle paylaşıyo sende hı haa dersen karşısında mutluluğuyla mutlu olmazsan
Derdiylede dertlenmiyceğini düşünüp anlatmıyordur..Bence her ne olusa olsun sorunun varsa al karşına konuş içten içe yeme kendini..

soğuk yazmadım. o ara işim vardı sadece oturuyorum yazdım ve pc deki işlerimi yaptım. hemen böle yazdı. daha önceki zamanlarda olduğu gibi. ayrıcada konuştumda konuşmanın bir çözümü olmadı. ben bana niye sorunlarını anlatmıo nie mutluluğunu anlatıyor demiyorum. sadece beni sürekli sorunlarım varmış gibi göstermesine dayanamıyorum. çocukla ilgili bir mevzuyu anlatcaktım. girş cümlemden sonraki lafı hemen ben biliodum zaten senin sorunların var falan gibi. neyse ya önemli değil. farz edelim ki kıskanıyorum ve o gerçekten iyi niyetli. yine de bitmesi gereken bi ilişki ve bitirdim Allah tan bugün. kıskanıyorsam bile arkadaşımla kıskanmıyacağım bir ilişki olsun isterim. öyle olmuşsa bile sorun bende olsa bile bitmesi gerekiyor. zaten daha öncedende kırgınlıklarım vardı. hepsi bir oldu. bu konuyu açarken tereddütlüydüm ben mi abartıyorum diye. onu paylaşmak istemiştim ama artık kararımdan eminim.

Back
X