• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir arkadasim ve sorunu ....fikirlerinizi bekliyorum...

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba...

Samimi bir arkadasimin bir sorunu var...
Bunlar eşi ile cok mutlular birde kizlari var kucuk...
Sorun suki dun arkadasim aradi aglayarak...
Esi beraberlik istemis,son zamanlarda kadin pek istekli degilmis,ama dun arkadasim istememis,
Eşi de şakayla karişik sen vermezsen,yoldan gecenden isterim vs,demis...
O da polise sikayet eder yada verir vs, demis...
Arkadasim cok sinirlenmiş,evden gitmesini soylemis,kirildigini da belirtmis.
Esi de şaka oldugunu soylemis,ozur dilemem demiş....

Neyse gitmis,
Arkadasimda msj atmis bana boyle agir şakalar yapma,seni cok seviyorum,hatali olabilirim tarzda...
Hic aramamis dun,adam...
Aksam geldiginde de tripliymis...
Bugun de yine tripli...

Arkadasim ne yapsin,cok sevdiginden emin,ama şaka cok agrima gitti,beni aldatmaz vs diyor...

Teşekkur ederim yorumlariniza...

merhaba...

Esi beraberlik istemis,son zamanlarda kadin pek istekli degilmis,ama dun arkadasim istememis,

Neyse gitmis,
Arkadasimda msj atmis bana boyle agir şakalar yapma,seni cok seviyorum,hatali olabilirim tarzda...
Hic aramamis dun,adam...
Bugun de yine tripli...

Arkadasim ne yapsin,cok sevdiginden emin,ama şaka cok agrima gitti,beni aldatmaz vs diyor...

adam zaten şaka olduğunu söylemiş uzatan arkadaşınız olmuş.çoğu erkeğin istenmediği durumda böyle söyleyeceğine eminim.eşiminde ben istemediğimde buna yakın söylemleri oldu.bu durumda sen istemezsen yoldan geçeni mi bulayım demişti hatta.ama alınacak küsecek bir şey olmadı aramızda:34:

merhaba...

Neyse gitmis,
Hic aramamis dun,adam...
Bugun de yine tripli...

niyeki , okadar emin olmasin, sorunsuz evliliklerde bile aldatiyorlar bu pis erkekler:4:

arkadasin cok abartmis,
evden kovmasi cok yanlis olmus,
kirildigini o evdeykende belli edebilirdi ama,
boyle birsey icin adami evinden kovmak neden,
yapacak olan adam dile getirmez bunu diye dusunuyorum,
sakaymis iste...:34:

niye kendi ellerimizle hayatımızı bu kadar zorlaştırıyoruz anlamıyorum.:34:
adam karısını arzulamış,yaklaşmış,hem reddeden kadın hem evden kovan kadın,pişman olan gene kadın:51:

bu okuduklarimi ona iletecegim...hala cok uzgun...
Adam da oyle bir adam ki dizinin dibinden ayrilmaz,herseyi ona sorar,fikirlerini onemser,ailesine ezdirmez arkadasimi...
Gun boyu şahit olmuslugum var,isteyken bikac kez arar eder...cocuguna karisina cok duskun...
Ama ne desem ikna olmadi arkadaşim...

şimdi de yapayim cok kirildim ama eşim de gerekmedikce konusmuyor aramiyor hic iste iken diyor...

şimdi de yapayim cok kirildim ama eşim de gerekmedikce konusmuyor aramiyor hic iste iken diyor...

aranmayı neden eşinden bekliyor,kendisi arasın.kocasının zayıf noktasını biliyordur oradan başlayıp kendisini affettirmeye çalışsın.yazık ,üstelik anlattığın gibiyse,karısının fikirlerine bu kadar değer veriyorsa ne kadar zoruna gitmiştir bir hiç yüzünden kovulmak:50:

bu okuduklarimi ona iletecegim...hala cok uzgun...
Adam da oyle bir adam ki dizinin dibinden ayrilmaz,herseyi ona sorar,fikirlerini onemser,ailesine ezdirmez arkadasimi...
Gun boyu şahit olmuslugum var,isteyken bikac kez arar eder...cocuguna karisina cok duskun...
Ama ne desem ikna olmadi arkadaşim...

derdı yok dert aramış heralde, cok kızdıgımızı eşının kıymetını bılmesı gerektıgını, buyutulmuycek bısey oldugunu, eşının gönlunu alması gerektıgını soyleyın lutfen:20:

aranmayı neden eşinden bekliyor,kendisi arasın.kocasının zayıf noktasını biliyordur oradan başlayıp kendisini affettirmeye çalışsın.yazık ,üstelik anlattığın gibiyse,karısının fikirlerine bu kadar değer veriyorsa ne kadar zoruna gitmiştir bir hiç yüzünden kovulmak:50:

Maalesef anlattigim gibi,fazlasi var eksigi yok...

Ariyormus ama eşi mesgule atiyormus,msj falanda atmis gene cevap yok...
Neyse eve geldigi zmn sicak davransin gonlunu alsin bari,baska yapacakl bisey gorunmuyo su durumda...

derdı yok dert aramış heralde, cok kızdıgımızı eşının kıymetını bılmesı gerektıgını, buyutulmuycek bısey oldugunu, eşının gönlunu alması gerektıgını soyleyın lutfen:20:

Aynen iletecegim.
Sonucu o grenir ogrenmez size yazarim...umarim hallolur problemleri ((

Şimdi büyütmüş veya büyütmemiş diyemeyeceğim, herkesin hassasiyeti farklıdır.Madem bayan alınmış eşi özür dilemeliydi.

Ama arkadaşınız tutarsız davranmış o ayrı, şunu çok iyi biliyorum ki bir erkeğe önce yüklenip sonra alttan alırsan çok güzel şımarıp trip atabilir.Başbakanın da dediği gibi:İstikrar!:27:

Son düzenleme:
niye kendi ellerimizle hayatımızı bu kadar zorlaştırıyoruz anlamıyorum.:34:
adam karısını arzulamış,yaklaşmış,hem reddeden kadın hem evden kovan kadın,pişman olan gene kadın:51:

ah biz kadinlar bir alemiz:16:

bugun pek giremedim
Ama arkadasim soyledi,adam trip atsada,
Aslinda evden kovulmak cok agrina gitmiş,
Kalbi kirilmiş,biraz naz niyaz trip yapmiş ama
Sonunda tatliya baglamişlar...

Back
X