lisedeyken türkiye mutlu idim cevrem vardi ailem iyiydi, durumumuz iyiydi, salak kafam, yurtdisi hayaline kapildim ve aileme ve ülkeme bagli olmama ragmen onlari birakip, yurtdsina geldim, ülkemi cok özledim, türkiyedeki üniversite hayatini arkadas ortamina cok özendim, yurtdisinda okulu okudum bitirdim, esimle tanistim, esim dönücez diye söz verdi ama kendine güvenemedi , türkiye kötüye gitti , dönme kararindan iyice uzaklasti. onunla kavgalar ettik bazilari siddete varan kavgalar, derken cocuk oldu, esimle aramiz iyice kötülesti, ailem basta bana destek oldu ama benim kararsiz halimden illallah dediler abim de bosaninca , altindan kalkamiyacaklari bir yüke girmemek icin beni kendi halime biraktilar, ben cok gücsüzmüsüm öyle söylediler, benim depresyonum kötüye gitti, esimlede güvene sevgiye dayali bir iliski gelistiremedim, yurtdisina da uyum saglayamadim, türkiyeye dönsem , babam ve abimle anlasamiyorum, is ariyorum is bulamiyorum, bir arpa boyu yol alamiyorum , nereden basliyacagim ne yapicagim, kayboldum, kizim büyüyecek, yurtdisinda onunlada sorunlar yasayacagiz