Ne yapacağımı bilemiyorum sıkışıp kaldım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ailene gittin olmadı eşinin yanında zaten olmuyor. niye sürekli birinin yanına yerleşme çabası kendi ayrı evin kendine ait şeylerin olsun. birine bağlı değil kendin trk başına yaşa
Tek başıma kendimi daha kötü hissediyorum birde nerede yaşayacağımı bilemiyorum, Türkiye’ye gitmek istiyorum ama buralara alışmışım 😟😟

Şu derdinizi acık acık yazsanızda daha anlaşılır olsa....bu adam durup dururkenmi vurdu hakaret etti sizi aşağıladı psikopat delimi işi gücü yok tek derdi sizinle uğraşmakmı...yaşadığınız durum çok zor Allah yardım edsin silkelenip kendinize gelin mutlu olmak için bişeyler yapmaya başlayın anladığım kadarıyla herşeyden sıyrılmışsın kabuğuna çekilmiş sin yorgun bitkinsin ama bunu düzeltebilirsiniz... Eşinin söylediklerini yaptıklarını unutmak zor ama bununla yaşamakta eziyet toparlan bacım kendine gel hayata tutun inan kimse kimse için bişey yapmıyor acıma merhamet duygusu yok bi insanında en iyi doktoru yine kendisi....
Tabi karşılıklı kavga sırasında yaşandı herşey

Keşke bahane olsa , çocuk beni itiyor babasını öpüyor :/ sürekli baba diye sayıklıyor , eşimde bunun için sürekli onunla oynuyor başka bir dünyası yok
Çocuk kaç yaşında? Kocanız belli ki onun üstünde de psikolojik oyunlar yapmış kendisini sevdirip sizden uzaklaştırmış, bunların hepsi o hasta adamın eseri. Sizin psikolojinizi de o bozmuştur mutlaka söylediği şeyler hiç sağlıklı ve iyi birinin söyleyeceği şeyler değil.
Boşanamasam da ömür çürütüyorum
Sorunun cevabı burada saklı ayrılmaktan ve yeni bir yol haritasından başka şansın yok. Ya çocuğu ona bırakıp çıkıp gidiceksin yada onu da alıp yeni bi hayat kuracaksın. Küçücük çocuk babasını seviyo diye bi ruh hastasına göre neden hareket ediyosunuz ayrılınca babasını unutur sizi sever çocuk aklıyla hareket etmeyin lütfen bu durumda çocuğunuzun ve kendinizin geleceği için mantıklı düşünmesi gereken sizsiniz.

Çocuk kaç yaşında? Kocanız belli ki onun üstünde de psikolojik oyunlar yapmış kendisini sevdirip sizden uzaklaştırmış, bunların hepsi o hasta adamın eseri. Sizin psikolojinizi de o bozmuştur mutlaka söylediği şeyler hiç sağlıklı ve iyi birinin söyleyeceği şeyler değil.

Sorunun cevabı burada saklı ayrılmaktan ve yeni bir yol haritasından başka şansın yok. Ya çocuğu ona bırakıp çıkıp gidiceksin yada onu da alıp yeni bi hayat kuracaksın. Küçücük çocuk babasını seviyo diye bi ruh hastasına göre neden hareket ediyosunuz ayrılınca babasını unutur sizi sever çocuk aklıyla hareket etmeyin lütfen bu durumda çocuğunuzun ve kendinizin geleceği için mantıklı düşünmesi gereken sizsiniz.
Çocuğum 1.5 yaşında, yurtdışında tek başıma bir kız çocuğu büyütmekten korkuyorum

Çocuğum 1.5 yaşında, yurtdışında tek başıma bir kız çocuğu büyütmekten korkuyorum
Korkuların hayatımızı yönettiği bi gerçek. Bu korkunu nasıl aşabilirsin bilmiyorum. Çözüme odaklan çocuğunun baba sevgisine bakıp duygusal davranma. Para kazanabilirsen çocuğu bakıcı kreş vs bi şekilde büyütürsün, çok küçük diyorsan biraz sabredip psikolojini de düzeltp doğru zamanda çıkıp gidebilirsin. Yurtdışı rahat gelmiyorsa türkiyede de iş araştırabilrsin. Çözümü sende bu işin sağlıklı bir psikoloji ve maddi güç lazım sana bunları da ancak sen yapabilrisin.

Var mesleğim ama nerede yaşayacağıma karar veremiyorum bir türlü
Bu konuyu kendine bir milat say.
Seni tanımıyorum ama yazdıklarından çaresizligini hissettim.
Bi iş bul gelirini kazanmaya başla.
Eşin olacak tuh hastasinida bi sure duymazdan gel.
işini bulduktan sonra bosanma davanida aç.
kizin kac yasinda? bakabilecek kim var?
ayaklarinin uzerinde dur bian evvel.
ne eşine muhtac ol ne ailene..
o eşin elinde biraz daha kalirsan daha kotu olacaksin..lutfen dimdik ayaga kalk ve bi yerden başla

Öncelikle allah yardımcınız olsun! Zor bir dönemdesiniz. Mantık çerçevesinde cümle kurup sonra AMA diyip bozuyorsunuz iyi düşüncelerinizi. Sizin piskolojiniz çok ciddi anlamda bozulmuş anlaşılan. Bence öncelikle terapiye gidin - kendinizi toparlayın, öz güveniniz artsın ondan sonra boşanmayı TR'ye dönüşü düşünün. Şu anki ruh halinizle bu mümkün değil.

Öncelikle allah yardımcınız olsun! Zor bir dönemdesiniz. Mantık çerçevesinde cümle kurup sonra AMA diyip bozuyorsunuz iyi düşüncelerinizi. Sizin piskolojiniz çok ciddi anlamda bozulmuş anlaşılan. Bence öncelikle terapiye gidin - kendinizi toparlayın, öz güveniniz artsın ondan sonra boşanmayı TR'ye dönüşü düşünün. Şu anki ruh halinizle bu mümkün değil.
Gidiyorum terapiye ama bir faydası yok daha kötü oluyorum

Bu konuyu kendine bir milat say.
Seni tanımıyorum ama yazdıklarından çaresizligini hissettim.
Bi iş bul gelirini kazanmaya başla.
Eşin olacak tuh hastasinida bi sure duymazdan gel.
işini bulduktan sonra bosanma davanida aç.
kizin kac yasinda? bakabilecek kim var?
ayaklarinin uzerinde dur bian evvel.
ne eşine muhtac ol ne ailene..
o eşin elinde biraz daha kalirsan daha kotu olacaksin..lutfen dimdik ayaga kalk ve bi yerden başla
Yıllardır birtürlü başaramadım o kadar çok imkanım olduki boşanmak için , bir süre sonra kendime bahane bulup kalıyorum yalnızlık vs.öyle çok ilişkisi olmuş biri de değilim, şu an Ekim’e kadar maaşım gelicek, sonra da işsizlik maaşı var iki yıl yurtdışında kalırsam da nasıl oluyor bilmiyorum sosyal yardım alabiliyorum , yani maddi olarak yurtdışında kaldığım müddetçe bir süre güvenseydim ama şu an benim duygusal desteğe ihtiyacım var psikolojim kötü olduğu için Onuda ailemin yanına gidip yapabilirim diye düşünüyorum

Bu kurban psikolojisinde iken neyi çözmeyi bekliyorsunuz ?
Insan bir seye bu kadar uzun süre takılıp kalıyorsa bunu istediği içindir.
Bi ton hatanız olmuş bunları artık yazmaya gerek yok ama kac yaşında kadınsınız lütfen bir silkelenin. Bu ne birakmisliktir kendini.
Konu sahibinin eski konularına bakarsanız intihar etmek istediğini okursunuz. Siz hem psikiyatriye gönül verdiğinizi hem de intihar eden gençle ilgili konu açıp parcalandiginizi ve toparlanamadiginizi söylemiştiniz. Lütfen bu üyeye böyle cevap vermeyin. Aksine onun durumdan çıkması için yardımcı olun.

Konu sahibinin eski konularına bakarsanız intihar etmek istediğini okursunuz. Siz hem psikiyatriye gönül verdiğinizi hem de intihar eden gençle ilgili konu açıp parcalandiginizi ve toparlanamadiginizi söylemiştiniz. Lütfen bu üyeye böyle cevap vermeyin. Aksine onun durumdan çıkması için yardımcı olun.
Nasıl çıkıcağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X