- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Kendim için birşeyler yapacak bir lüksüm varmıki, ? Eşim sabah erken gidiyor akşam geç geliyor, bütün gün çocuk benimle, çocuğa bakmam lazı!Türkiye burası kararsızlığımdan yuvayada veremiyorum alışmasın diye, şu an ücretsiz izindeyim biraz tatil yapıcağım desem kızımı 2 haftadan fazla benden ayıramazsın diyor, Türkiye’ye gidince cezalandırıyor, eşim sürekli Türkiye’yi kötü şeylerin beklediğini söylüyor, annem desem biran önce iş bul diye beni panikletiyor, görüşmeye yurtdışından çağrılıyorum , zaten işe başlasam bile bu enerjisizlikle nasıl yapıcağım bilemiyorum , annem beni eleştiriyor sıkışıp kaldım önümü göremiyorum
Neye alismasin çoçuk? Sosyallesmeyemi? Evde sadece 4 duvar arasindami kalsin?
Su yazdiklarinda keni sorumluluk alma sifir, habire kocani, anneni suçluyorsun. Kaç tane konu açtin ve milletin hiçbir önerisini kabul etmiyorsun. Denemek sifir fakat sürkeli miy miy miy.
Depresyondaysan, bir psikolog bul. Cocuga bakim illa evde olmaz. Puseti al çik. Otobus ilede, araba ile bebek koltugu ile gidebilirsin. Cocugu yuvaya birak, en azindan oranin dilini sökere ve daha sosyallesir.
Süreci baslat yani. Psikologtan tedavi görürkende yavastan mülakatlara gir ve ise gir.
Türkiyeye kesinlikle gitme. Hele yüksek egitilmis insanlar için dahada zor. Torpilin felan yoksa cok zorlanirsin. Psikolojin zaten bozuk, öyle müdaheleci bir anne ile iyicene dibe vurursun. Cocugun içinde zor olur, kresler pahali sonrasinda sürekli sinavlar,...
Yani bulundugun ülkede önce olanaklarini dene. Sonuna kadar git. Ondan sonra halen Türkiyeye gitmek istiyorsan (ben tavsiye etmem ama) yine git. Sen hiç birsey yapmiyorsun, hiçbirsey denemiyorsun. Sadece nostalji yapip yerinde sayikliyorsun. Silkelen, kendine gel ve birseyler yap!