Çocukluk aşkımı 12 yıldır aklımdan çıkaramıyorum,aradan yıllar geçti,hayatıma başkaları girdi,sevdim,sevildim ancak aklımın bir köşesinde hep o vardı. Tamamen ilahi tesadüfler sonucu bazen gördüm onu,ama birlikte olmamız,beni sevmesi imkansız. Şimdi ise 1.5 yıla yakın bir ilişkim var,hiç istemediğim hiç tipim olmayan bir adamdı ama zamanla alıştım. Onu kırmamak için gittiğim buluşmalar,bana gösterdiği yoğun ilgi,alaka,sevgi vs aklımı çeldi. 23 yaşındayım ve o artık evlilik istiyor,ailemle tanıştırdım,ailesiyle tanıştım.Onunla evlenme planları yapıyorum hatta bunun için yaşadığım şehirden ayrılıyorum,tüm kariyer planlarımı değiştiriyorum.Aklımda ise hala ilk göz ağrım var,onunla evlenemeyeceğimi biliyorum,madem o olmayacak bari beni seven kıymet bilen biri olsun diyorum. Belki yanlış belki doğru,ama her ihtimalde içimde tonlarca yük taşıyorum
Platonik oldugu icin duygularin o kadar kuvvetli, arkadaslardan biliyorum. Ulasilmaz biri daha cekici geliyor bazilarina... Anlam vermek zor ama oyle oluyormus.
Sevmedigin biri ile evlenme. Hem sana hemde ona yazik.
Çocukluk aşkımı 12 yıldır aklımdan çıkaramıyorum,aradan yıllar geçti,hayatıma başkaları girdi,sevdim,sevildim ancak aklımın bir köşesinde hep o vardı. Tamamen ilahi tesadüfler sonucu bazen gördüm onu,ama birlikte olmamız,beni sevmesi imkansız. Şimdi ise 1.5 yıla yakın bir ilişkim var,hiç istemediğim hiç tipim olmayan bir adamdı ama zamanla alıştım. Onu kırmamak için gittiğim buluşmalar,bana gösterdiği yoğun ilgi,alaka,sevgi vs aklımı çeldi. 23 yaşındayım ve o artık evlilik istiyor,ailemle tanıştırdım,ailesiyle tanıştım.Onunla evlenme planları yapıyorum hatta bunun için yaşadığım şehirden ayrılıyorum,tüm kariyer planlarımı değiştiriyorum.Aklımda ise hala ilk göz ağrım var,onunla evlenemeyeceğimi biliyorum,madem o olmayacak bari beni seven kıymet bilen biri olsun diyorum. Belki yanlış belki doğru,ama her ihtimalde içimde tonlarca yük taşıyorum
Ya demekki ondan sonra birini sevememişsin ki hep o gelmiş aklına..23 yaş sanki çok geç de gidip alakasız biriyle evleniyorsun,neyin cezasını veriyorsun ki kendine,bu boşluğun hiç dolmaz,ya evliylen başkasına aşık olursan
98 yılında ilk aşkı tattım bende, aradan yıllar geçti.. Yollarımız o zamanlar ayrılmıştı onun yüzünden.. O aşktı.. Daha önce ona karşı hissettiğim duygu yoğunluğunu kimseye hissetmedim..benim hayatımda yoktu ama 2 kez hayatımın çok farklı ve güzel bir yöne akmasına vesile oldu. Bugün hala oğlum(kuzenim) ile evli değil, eşim ile evliysem o vesile oldu..namaz kılıyorsam yine onun vesilesi ile oldu. Yani onun bana yaşattığı acı ile seccadede buldum kendimi.
Eşimi tabiki çok severek evlendim ama ilk göz ağrısı herzaman insanın içinde durur.. Tabiki şimdiki eş adayında seni mutlu edecektir ama üzülerek söylüyorum o yarım kalmışlığı eksikliği ufak bir olayda hatırlayabiliyor insan..
Onunla yollarımız ayrılınca bende senin gibi düşündüm.. Ben o büyük aşkı kaybettim birdaha asla bulamam bundan böyle beni seven,değer veren biri olmalı dedim.. Eşim çok sevdi beni, sahiplendi yaralıydım sardı sevgisiyle bende emek verenin yanında oldum..
Zaman zaman aklıma gelir. Sadece burnumun direği sızlar Buda elimde değil..
Hakkında hayırlısı olsun. Kavuşulmayınca aşk olurmuş..
Yazinizi kkuyunca aklima selvi boylum filminin son sahnesi geldi.
Gercekten sevgi emektir ama, yine de esinize haksizlik etmeyin. Ayin icinizden gecmisi esinizi dildurun her yerine kalbinizin. Ben boyle sevipte sevdiginin kalbi baskasinda olan insanlara cok uzuluyor ve eskiye takili kalanlara cok cok kiziyorum.
Ya demekki ondan sonra birini sevememişsin ki hep o gelmiş aklına..23 yaş sanki çok geç de gidip alakasız biriyle evleniyorsun,neyin cezasını veriyorsun ki kendine,bu boşluğun hiç dolmaz,ya evliylen başkasına aşık olursan
İmkansız olduğundan öyle.
Ama insanlarda oluyor öyle hatta ulaşabiliceğin biri bile olsa o aklına gelebilir o olsaydı nolurdu acaba diyebilirsin.. Kendimden biliyorum
Haa şimdikini seviyo muyum evet hemde deli gibi ama önceki aklıma geliyor mu kocaman bi evett!!
Pişman mıyım rahatsız mıyım bu durumdan onada kocaman bi eveettttt!!
Ama elimde değil ki benim namazlarımda aklıma geliyor.
Şimdikiyle iyi bi gelecek diye dua ettiğimde o geliyor aklıma
Ha dönsem kabul eder mi evet ama şimdikini bırakmamdeli miyim bırakayım
ahh canım benim :) bende öyleydim ve bazen denk geliyor adı geçiyor bir tuhaf oluyorum gördüğümde kalbim yerinden çıkıyor gibi oluyor ama sevgi falan yok platonik işte. onunla aynı ortamda olabilmek için ona sürpriz doğum günü hazırlamalar sürekli onun olduğun ortamın oradan geçmeler. şimdi en çok onu sevmiyorum. çünkü benim değerimi bilmediği için. beni deli gibi seven bana değer veren beni yüreklendiren biri var böylesi daha güzel. olmayacak duaya amin denmez. boşuna kendini üzme. mutluluğuna bak çok mutlu ol kararlarınla
98 yılında ilk aşkı tattım bende, aradan yıllar geçti.. Yollarımız o zamanlar ayrılmıştı onun yüzünden.. O aşktı.. Daha önce ona karşı hissettiğim duygu yoğunluğunu kimseye hissetmedim..benim hayatımda yoktu ama 2 kez hayatımın çok farklı ve güzel bir yöne akmasına vesile oldu. Bugün hala oğlum(kuzenim) ile evli değil, eşim ile evliysem o vesile oldu..namaz kılıyorsam yine onun vesilesi ile oldu. Yani onun bana yaşattığı acı ile seccadede buldum kendimi.
Eşimi tabiki çok severek evlendim ama ilk göz ağrısı herzaman insanın içinde durur.. Tabiki şimdiki eş adayında seni mutlu edecektir ama üzülerek söylüyorum o yarım kalmışlığı eksikliği ufak bir olayda hatırlayabiliyor insan..
Onunla yollarımız ayrılınca bende senin gibi düşündüm.. Ben o büyük aşkı kaybettim birdaha asla bulamam bundan böyle beni seven,değer veren biri olmalı dedim.. Eşim çok sevdi beni, sahiplendi yaralıydım sardı sevgisiyle bende emek verenin yanında oldum..
Zaman zaman aklıma gelir. Sadece burnumun direği sızlar Buda elimde değil..
Hakkında hayırlısı olsun. Kavuşulmayınca aşk olurmuş..
kim ilk aşkını tamamen unutabilmiş ki ?başkasınla birliktede olsan evlide olsan aklının bir köşesinde kalır . o masum duyguları hatırlarsın sadece . bir ömür boyu aşk sürebilir buna inanıyorum . ama şuda var ulaşamayacağımız şeyleri gözümüzde byütüyoruz onu farklı bir yere koyuyoruz . şu an ki sevgilini sevmiyorsan bence bitir ilşkini . kalbinin sesini dinle . o sana en doğruyu göstericektir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?