Bir Aşk Yolculuğu...

ne güzel ya..demek ki karşılıklı aynı dua geçince iki tarafın içinden kabul oluyormuş..:16:
ben de diyordum ki benimki neden kabul olmuyor:9::9:
böyle şeyleri duymak gerçekten çok güzel..mutluluklar dilerim.. : )

Cok güzel bir hikaye, hele ki som cümlelerine bayıldımm..
Allah mutlulugunuzu daim etsin..

Son düzenleme:
Allah ayrımasın, hep mutlu olun, ufak tefek problemlerde bile, mutlu olmasını bilin inşş.. :16: sonsuz mutluluk... :nazar:

ne güzel ya..demek ki karşılıklı aynı dua geçince iki tarafın içinden kabul oluyormuş..:16:
ben de diyordum ki benimki neden kabul olmuyor:9::9:
böyle şeyleri duymak gerçekten çok güzel..mutluluklar dilerim.. : )
En doğru zamanda en doğru kişiyle olsun dilerimki.:69:
Çok teşekkür ederim canım... :)

Cok güzel bir hikaye, hele ki som cümlelerine bayıldımm..
Allah mutlulugunuzu daim etsin..
:69::69:
Amin, çok teşekkürler...

Allah ayrımasın, hep mutlu olun, ufak tefek problemlerde bile, mutlu olmasını bilin inşş.. :16: sonsuz mutluluk... :nazar:

Aminnn aminnnn aminnnn:nazar::69:
Çok teşekkür ederim...

Herkes mutlu olsun inşallah.:nazar:

ya ne güzel bir hikaye ben de hep böyle bir şey hayal etmişimdir resmen birbirinizin kaderiymişsiniz, Allah bana da böyle bir aşk nasib eder sizi de tamamına erdirir inşallah

ya ne güzel bir hikaye ben de hep böyle bir şey hayal etmişimdir resmen birbirinizin kaderiymişsiniz, Allah bana da böyle bir aşk nasib eder sizi de tamamına erdirir inşallah

İnşallah nasip olur canım benim, kısmetinde varsa inan bu kaçınılmaz bir son:)

Kaderim için hayırlım oysa o olsun. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

Daha güzel bir masal'ın olsun inşallah tatlım:69:

Canım çok güzel maşallah yaaaa okuduktan sonra öyle bi tebessüm oldu ki yüzümde...:3::3:Daim olsun inşallah,sonsuz olsun.:46:

Canım çok güzel maşallah yaaaa okuduktan sonra öyle bi tebessüm oldu ki yüzümde...:3::3:Daim olsun inşallah,sonsuz olsun.:46:

Canım çok çok sağ ol. Tebessüm ettirebilmek ne güzel.

Şimdi 1. senemize girmek üzereyiz acıcıkk bişi kaldı:69:

Bugünlerde içimde tuhaf kelebekler uçuşuyor, geçen sene bu zamanlar diyorum ve tıkanıp kalıyorum. İlginç:69:

Sonsuz olsun canım, hepimizin sevgisi, sevdiceği sonsuz olsun.:109:

Ne güzel bi hikayeniz varmış ve siz de geçen sene mayıs ayında tanışmışsınız demek..bizim de yarın yıldönümüz :69:
Allah daim etsin..Hep böyle mutlu olun inşallah canım :69:

Ne güzel bi hikayeniz varmış ve siz de geçen sene mayıs ayında tanışmışsınız demek..bizim de yarın yıldönümüz :69:
Allah daim etsin..Hep böyle mutlu olun inşallah canım :69:

Ahhh hemşommm:52:

14'ünde yıl dönümümüz bizimde :) Sizde çok mutlu olun canım benim, kahkahalarınız eksik olmasınnnn:69:

Gözlerim doldu pfff... :/
Hayalimdeki ilişki başlangıcı böyle bir şey, ilk görüşte deli gibi heyecan duymak, bir daha görmek istemek falan ... :43:
Belki olur.

Maşallah diyorum size. Çok güzel. :nazar::69:

Gözlerim doldu pfff... :/
Hayalimdeki ilişki başlangıcı böyle bir şey, ilk görüşte deli gibi heyecan duymak, bir daha görmek istemek falan ... :43:
Belki olur.

Maşallah diyorum size. Çok güzel. :nazar::69:

Canım benim merhaba,

Gözlerin dolmasın, ışıl ışıl baksın.

Evet onu ilk gördüğüm gece deliye dönmüştüm. Bir daha görebilecek miyim? Nerede göreceğim? Ben ne şekilde olacağım? Belki onu bulana dek...
O gece uyuyamadım bile. 6 Mayıs'tan tam 14 Mayıs'a kadar yoldaki herkesi ona benzettim, birinin yanında bi kız görsem hiddetlendim. O değildi, ama ben herkesi o sandım, o yaptım!

Çünkü "O" olsun istedim!

Aslında biz bu hikayeye 2010 Ekim'de başlamışız habersizce... Ben babasına ait olan kırtasiyeye gidiyorum ve Murathan Mungan'ın Bazı Yazlar Uzaktan Geçer adlı kitabını soruyorum. Siparişimi veriyorum. Ve çıkıyorum kırtasiyeden. O zamanlar sadece işim, kitaplarım ve müziklerim hayat bana. Tesiri dokunmuyor kalbime bakışları...
Ardından kitabı sormaya gidiyorum. Bu şekilde yalnızca 2 kez görmüş oluyoruz birbirimizi.

Taa ki kader bizi önce 6 Mayıs sonra da 14 Mayıs gecesi buluşturana dek.

Çok teşekkürler canım, darısı senin başına:69:

ayyy bayıldımmm bayıldımmm :nazar: Allahım bozmasın mutlulunuzu kuzum:8: çok hoşuma gidiyo böyle aşk hikayeleri... sabaha kadar anlatsalar dinlerim dedigim nadir aşk hikayelerinden biriydi :16:

ayyy bayıldımmm bayıldımmm :nazar: Allahım bozmasın mutlulunuzu kuzum:8: çok hoşuma gidiyo böyle aşk hikayeleri... sabaha kadar anlatsalar dinlerim dedigim nadir aşk hikayelerinden biriydi :16:

Çok teşekkürler balımmm:69:

Amin... :nazar:

Ben sana sabaha kadar da anlatırım farketmez kiiii:1:

Back
X