Eeee konu tekrarı bu ?
Sayfalarca konuşuldu orada bu mevzu ??
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-kiz-su-an-depresyonda-adama-guveneyimmi.html
Eeee konu tekrarı bu ?
Sayfalarca konuşuldu orada bu mevzu ??
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...-kiz-su-an-depresyonda-adama-guveneyimmi.html
son görüşmemizde sevgilisiyle yatakta yaptığı şeyleri bana gülerek espriyle ve nedense kızı biraz aşağılayarak anlattı.
Ona deki o kızda senin yatakta ne kadar beceriksiz ve o kadar küçük bir bamyayla yatağa nasıl
girme cesareti gösterdiğini anlatıyor de !!!!!!
özelini sağa saola anlatan bu aşşağılık insanı ,nasıl kalbınıze sokabılceksınız ...
erkek olmak doğustan gelen bir secım ,ama adam olmak her erkeğe nasip olmuyor cidden !
Ona deki o kızda senin yatakta ne kadar beceriksiz ve o kadar küçük bir bamyayla yatağa nasıl
özelini sağa saola anlatan bu aşşağılık insanı ,nasıl kalbınıze sokabılceksınız ...
erkek olmak doğustan gelen bir secım ,ama adam olmak her erkeğe nasip olmuyor cidden !
sana neden böyle bir şey anlattı ki, anlamadımyani sormadın mı niye böyle yapıyorsun, ayıp değil mi filan diye.. sevgilisine de yazık siz arkadaş mısınız şu an, seni kıskandırmak için mi yapıyor acaba
Allahim inanamiyorum böyle birini seviyorsunuz öylemi..
daha önce sevmem diyordunuz anlamiyorum bir insn birini severken nelere bakalr hic aklim almiyor...
güvenmesi lazim bir insana bu insan güven vermiyor ama sizde bu durumdan hostunuzsunuz yemekler filan elini tutup birakmiyor siz istemeseniz bunlari yapamaz kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?