Yok yahu ben kafamda senaryo olarak böyle düşündüm en kötü durumda. Hani hic bi care bulamazsak en kötü o bakar. Cunku hic boyle birsey tecrube etmedigimiz için aklimiza diger olasiliklar net gelmiyor. Cocuk icinde şunu diyebilirim texas ta yaşıyor ama kişiliği resmen bu. Ben bile oyle kibar naif degilim ama kendi ruhu bu neyleyim :/Bu zamana kadar aklınız nerdeydi, eğitin çocuğunuzu Fatmagülün abisi gibi olmasın. Konuya yazanlar da zaten çocuk yalnız kalsın dememiş, etüt merkezi, 2 saat yanında kalacak bakıcı veya başka çözüm bulursunuz, 2 saat için koca adamın çalışmaması abes demişler. Herkes nasıl yapıyorsa yaparsınız bir yolunu bulursunuz herkes KVye anneye çocuk baktırmıyor ki. Eşiniz ne iş yapıyor?
Kusura bakmayın genel olarak siz 2 yetişkini de birbirinden acaip gördüm, biriniz 2 saat çalışmamak için tüm gün evde oturuyor, öbürü bilmediği etmediği bir yeri tercihlerine yazıyor. Bu kafayla düzen bozmayın bence orda sizi apacaip bir hayat bekliyor sankim

siz bu işi bilmiyorsunuz iddialıyım
 siz bu işi bilmiyorsunuz iddialıyım

o sureye kadar ölmez de sağ kalırsak sanırım tayinimi yozgat degil de bir canakkale bir izmir gibi emeklilik sehirlerine aldırır bir de oyle denerim.
 o sureye kadar ölmez de sağ kalırsak sanırım tayinimi yozgat degil de bir canakkale bir izmir gibi emeklilik sehirlerine aldırır bir de oyle denerim. 

şu an beğenilmek ilçelerde bile kiralar 20 bin tl bandında. gidin küçük bir ile mis gibi yaşayın. mesela benim eşim iç anadolunun bir ilinden. ailesinin yaşadığı kasabada kiralar 3 bin tl bandında. ben mesela memurum o kasabada da şu anki yerimde de aynı maaşı alacaktım ama o ilçede yaşasam 3 bin tl kira verecektim vs vs. yani duruma maddi yönden de bakabilirsiniz bir tik. İstanbul un bir başka ilçesine tasinsaniz çıksanız tayininiz kira ücretlerini de göz önünde bulundurun derim. beni baglasaniz istanbulda durmam. haaa yaşayan bağımlı olan çok kendilerince haklılar. yaşasam ultra lüks sitelerin villaların içinde başımla beraber. İstanbul a can kurban. ama ki ahırda bozma (afedersiniz) sıkışık tepisik Afgan Suriyelilerin içinde tövbe ki yaşamam. kararınız oldukça zor ama ne mutlu ki sonu güzel olacak. memur olmak bence çok güzel garanti maaş. mis gibi. iyi seçimler
 şu an beğenilmek ilçelerde bile kiralar 20 bin tl bandında. gidin küçük bir ile mis gibi yaşayın. mesela benim eşim iç anadolunun bir ilinden. ailesinin yaşadığı kasabada kiralar 3 bin tl bandında. ben mesela memurum o kasabada da şu anki yerimde de aynı maaşı alacaktım ama o ilçede yaşasam 3 bin tl kira verecektim vs vs. yani duruma maddi yönden de bakabilirsiniz bir tik. İstanbul un bir başka ilçesine tasinsaniz çıksanız tayininiz kira ücretlerini de göz önünde bulundurun derim. beni baglasaniz istanbulda durmam. haaa yaşayan bağımlı olan çok kendilerince haklılar. yaşasam ultra lüks sitelerin villaların içinde başımla beraber. İstanbul a can kurban. ama ki ahırda bozma (afedersiniz) sıkışık tepisik Afgan Suriyelilerin içinde tövbe ki yaşamam. kararınız oldukça zor ama ne mutlu ki sonu güzel olacak. memur olmak bence çok güzel garanti maaş. mis gibi. iyi seçimler