Bir atanma meselesi

Özel sektörde hem de mağaza yöneticiliğinde çalışarak gününü gün etmek mi? Ben buna yeni mezun romantizmi diyorum :) kpss ye çalışmayı erteleme demeye geldim. Özelde paran olur ama vaktin olmazz

Annen hakli. Bosuna mi okudun emek verdin. En azindan bir kere denemis ol. Ben yerinde olsam 1 sene disimi sıkar kendimi sinava verirdim. Bir kere olsun adam gibi calisir denerdim.
Ki yaptim da . Saglikciyim 1 sene sabredip evde ders calistim 81 puanla da atandim. Kendi bransima yetebilecek kadar calistim ama sonrasinda o atandiniz yazisini okumak o kadar mutlu ediyor ki insani. 1 senelik yorgunlugunu 1 saniyede atiyorsun. Ben bir kere olsun sansini dene derim.

Öğretmenim. 1 yıl KPSS çalışıp ilk girişimde atandım. Ama gecemi gündüzüme kattım. Emek vermeden neyin ne olacağını bilemezsin. Yıllarımı atanma uğruna harcamak istemiyorum demişsin ama henüz bit çaba göstermeden pes etmek çok yanlış. Mağaza müdürü olmak KPSS den daha zır geliyor bana. Ve bir tavsiye 30 larına gelmeden asla evlenme.gez dolaş para harca. Hayatın tadını bi çıkar önce

İlkokuldan lise sona kadar her sınıfta din kültürü dersi var seçmeli çeşit çeşit dersler... İmam hatip liseleri ortaokulları her mahallede.,. Cidden doldu mu kadrolar hemen ingilizce bile 70lerle atanıyor yıllardır. 80 alan ilk tercihine atanır falan demek istediniz herhalde

Yok hayır puanlar çok yükseldi çok fazla mezun var
Herkes atanması garanti diye bu bölümü okudu.bakmayin alım iyi yoksa atanmak zor olurdu

Anaokulu öğretmeni olmayın da
İlahiyattan mezun olan soluğu anaokulunda alıyor

Ben olsam KPSS çalışırdım
Yöneticilik çok zor iş saatleri açısından

Seni farklı yapacak, diğerlerinin önüne geçirecek özelliklerin yoksa zaten özelde 1 yıl çalıştıktan sonra deli gibi alanında atanmak için KPSS ye çalışırsın

Bence içince kalmasın sen gir bir yerde işe başla... En azından denemedim demezsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…