- 14 Aralık 2015
- 639
- 336
- 33
- 39
sevmediysen zorlama, kamuya falan girmeye çalış serbest avukatlıktan bi tık daha rahattırGenç bir avukat olarak nedense bu mesleği sevemedim ben. Genc avukatlara tavsiyeleriniz neler hanımlar :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevmediysen zorlama, kamuya falan girmeye çalış serbest avukatlıktan bi tık daha rahattırGenç bir avukat olarak nedense bu mesleği sevemedim ben. Genc avukatlara tavsiyeleriniz neler hanımlar :)
Herşey o kadar zor ki gerçekten. İstanbulda yasiyorum, burada hem cok avukat var hem de özel sektör piyasası cok kötü, terbiyesiz sapık, meslek etiğini kaybetmiş tonlarca avukat dolu. Kamu için de kpss hukukcular icin cok zor cok yüksek puanla alıyorlar. Ben su anda yüksek lisans yapıyorum akademiye gecmek hedefim. O olmassa, hakimlige hazırlanmayı düsünüyorum. Avukatlığı okurken cok hayal ettim ama okul bitince resmen duvara carptım diyebilirimsevmediysen zorlama, kamuya falan girmeye çalış serbest avukatlıktan bi tık daha rahattır
başta genelde öyle hissedilir ben de öyleydim, zamanla yoluna giriyor her şeyHerşey o kadar zor ki gerçekten. İstanbulda yasiyorum, burada hem cok avukat var hem de özel sektör piyasası cok kötü, terbiyesiz sapık, meslek etiğini kaybetmiş tonlarca avukat dolu. Kamu için de kpss hukukcular icin cok zor cok yüksek puanla alıyorlar. Ben su anda yüksek lisans yapıyorum akademiye gecmek hedefim. O olmassa, hakimlige hazırlanmayı düsünüyorum. Avukatlığı okurken cok hayal ettim ama okul bitince resmen duvara carptım diyebilirim![]()
İnşallah diyelim :)başta genelde öyle hissedilir ben de öyleydim, zamanla yoluna giriyor her şey
Direk mesleği bırak yol yakınken geri dönGenç bir avukat olarak nedense bu mesleği sevemedim ben. Genc avukatlara tavsiyeleriniz neler hanımlar :)
Hahaha neden ya, o kadar okuduk :)Direk mesleği bırak yol yakınken geri dön![]()
Canım şaka bi yana meslegimiz çok güzel iyi kı okumusuz . Valla yeniysen şimdi tecrübe kazanma zamanı parasına bakma bence yoğun bi büroda is ogrenmeye çalış çünkü meslekte ilk yillar çok çok önemliDirek mesleği bırak yol yakınken geri dön![]()
Gerçekten bence de cok güzel bir meslek. Bir ay oldu ruhsatımı alalı. Parasından ziyade, belki de benim şanssızlığımdan karşıma öyle kötü meslektaşlar çıktı ki, nefret ettim, küstüm mesleğe.Canım şaka bi yana meslegimiz çok güzel iyi kı okumusuz . Valla yeniysen şimdi tecrübe kazanma zamanı parasına bakma bence yoğun bi büroda is ogrenmeye çalış çünkü meslekte ilk yillar çok çok önemli
Hiç küsme dediğim gibi en önemli şey deneyim tecrübe .İlerleyen zamanlarda daha iyi anlarsın bunu .Gerçekten bence de cok güzel bir meslek. Bir ay oldu ruhsatımı alalı. Parasından ziyade, belki de benim şanssızlığımdan karşıma öyle kötü meslektaşlar çıktı ki, nefret ettim, küstüm mesleğe.