bir ay boyunca beraber zayıflayalım varmısınız arkadaşlar

sabah
2 lokma ekmek ve 2 dilim peynir
küçük bi kase nesquik
(derse geç kalmıştım)

akşam yemeğim
1 kornet 1 yemek tabağı patatesli tavuk
1 buçuk dilim ekmek (küçüktü)
1 türk kahvesi
7 bardakda çay içtim

Kızlar selam. Çok şükür bu sabah regl oldum. Bundan sonra şişkinliğim gider ve daha rahat kilo veririm diye düşünüyorum.

Sabah: 1 tam tahıllı sandviç ekmeği arası peynir, domates, yeşillik, ve çay

Öğle: Etli türlü, 1 dilim ekmek

Akşam: 1 dilim kavun.

Ara: Dondurma. Bence bunun günahı olmaz reglim neticede değil mi? :)))

merhaba kızlar aksam yeşil mercimek ıkı dılım tam tahıllı ekmek havuclu yogurt. sonra yuruyus yaptım sonra cıps ve dondurma yedım mısafır vardı gelırken getırmıs ıkram ederken bende yedım nezamandır yemedım canım ıstemıs cokk kacamak oldu ama oldu bıkere.bu sabahta ıkı bıskuvı bır bardak nescafe bukadar sımdılıkk..

kahvaltiiim (9:20)
150 gr kiraz, 150 gr cilek, 100 gr kavun(üstünde 1 kasik yulaf ezmesi koydum), 1 seftali, 250 gr karpuz, 1 ceviz, 3 kavrulmamis badem ve 1 bardak süt :) ck seviyorum bol meyveli kahvaltilarri :)

aa iyi fikir aslinda bacak calisabilirim yatarakk :) cok sagol canim.
bu adet olayi yüzünden progestan kullaniyorum canim hormon ilaci kanamam olmasin diyee
geçmiş olsun canım kıssa zamanda şifa bulursun

canım valla oyle bi düşüncem olmadı rast gelmemiştir konularımız ondan yazmamışımdır. yani kasıtlı bir şey yok ortada
neyse neyse biraz da takılmak istedim dün menu paylaşmamışsın ben ise dün çok az yediğimden paylaşmadım bugunde daha şimdi birşeyler yiyorrum sonumuz inş hayrola

1 moonliin ve yağmur kardeşlerden hiç ses çıkmıyor nerdeler bilgisi olan varmı cuma tartılma günümüz dün kızlar sporda 1000 kalori yaaktim haftasonu sınavlardan doalyı gidememiştim dedim kazasını yapayım ama bittim ve sabah tartıldım 700 kalori gitmiş biraz normal değil ama bende spor çok işe yarıyor
bayanbaloncuk sonunda kan tahlilimi öğrendim a rh pozitif önceden de biliyordum ama sonradan unuttum şimdi bende kan gurubuma göre beslenmek için sabırsızlanıyorum bide kitanbı alsam süper int ten biraz okuyum bakalım ne olacak

1 moonliin ve yağmur kardeşlerden hiç ses çıkmıyor nerdeler bilgisi olan varmı cuma tartılma günümüz dün kızlar sporda 1000 kalori yaaktim haftasonu sınavlardan doalyı gidememiştim dedim kazasını yapayım ama bittim ve sabah tartıldım 700 kalori gitmiş biraz normal değil ama bende spor çok işe yarıyor
bayanbaloncuk sonunda kan tahlilimi öğrendim a rh pozitif önceden de biliyordum ama sonradan unuttum şimdi bende kan gurubuma göre beslenmek için sabırsızlanıyorum bide kitanbı alsam süper int ten biraz okuyum bakalım ne olacak

bende ve ablamda cok ise yaradi canim :) tabi ben biraz orda yazan miktarlardan fazla yiyorum yoksa bayilip kalirim :1:

kızlar az kişiyiz zaten sabahtan menu paylaşimi yapabiliriz ben zaten bu aralar daha müsaitim şimdi sabah yediklerimi yazayım
sabah kalkınca 1 bardak süt
saat 12 gibi yarım dilimden de az ekmek biraz çökelekle beraber yedim yeşillik 1 zeytin şimdide zifiri bir çay içiyorum
saat 2 gibi bir yere davetliyim orada ev sahibi ümreden geldi herkes birşey yapıp getirecek bende şimdi tavuklu şehriyeli salata yapıyorum dua edin irademe hakim olayım inş inş

Tüm günü yaziim hemen
Sabah:2dilim Light etimek
1tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
1tatlı kaşığı kadar labne
Salatalık
1dilim salam
Şekersiz Yeşilçay

Öğle: 2tane salatalık, 2kaşık naneli süzme yoğurt ve Zero

Akşam: 1tabak zeytinyağlı barbunya ve cacık

Sporumuzda yaptım bugünlük tamam:1:

Selamlar kızlar,

Ben haziran sonuna kadar çalıştığım için sabah paylaşamam menümü, ancak akşamları.. Ama temmuz itibariyle izinde olacağımdan sabah paylaşabilirim.

Gelelim bugüne.

Sabah: 1 çok tahıllı sandviç ekmeği arası peynir, domates, yeşillik ve çay

Öğle: 1 porsiyon taze fasulye, 1 porsiyon bulgur pilavı, yağsız salata

Akşam: Karışık sebze sote, yoğurt, 2 dilim tam buğday.

Ve bol su :)

Tüm günü yaziim hemen
Sabah:2dilim Light etimek
1tatlı kaşığı kadar kahvaltılık sos
1tatlı kaşığı kadar labne
Salatalık
1dilim salam
Şekersiz Yeşilçay

Öğle: 2tane salatalık, 2kaşık naneli süzme yoğurt ve Zero

Akşam: 1tabak zeytinyağlı barbunya ve cacık

Sporumuzda yaptım bugünlük tamam:1:
ekmek çok az ve menunu çok beğendim tebrikler

Selamlar kızlar,

Ben haziran sonuna kadar çalıştığım için sabah paylaşamam menümü, ancak akşamları.. Ama temmuz itibariyle izinde olacağımdan sabah paylaşabilirim.

Gelelim bugüne.

Sabah: 1 çok tahıllı sandviç ekmeği arası peynir, domates, yeşillik ve çay

Öğle: 1 porsiyon taze fasulye, 1 porsiyon bulgur pilavı, yağsız salata

Akşam: Karışık sebze sote, yoğurt, 2 dilim tam buğday.

Ve bol su :)
tabi herkes kendine göre ayarlayacak menun hakkında biraz daha karbonhidrat alımında dikkat etsen sanki daha süper olur

kızlar iki gündür nerdeyse birşey yemiyordum bugun misafirlikte biraz kaçırdım yanliş neyse iki gün ceza bana dikkat edecem

Son düzenleme:
evet kızlar bu hafta düzensiz beslenicem gibi bişey yine 2 öğün yemeye devam aama saatlerim geç olucak ve yediklerimin miktarı az çeşidi fazla olucak.
bugün geç kaldıgım için 1 kase nesquik yedim ve annemin yaptıgı tosttan 3 lokma alıp çıktım
kep töreninde 2 küçük cup cake
1 tabak karışık menü aldım ve öğlen arkadaşlarla kutlamaya gittik orda .çok az yedim yani yanlız bırakmamak adına ondan akşam yemeği yemeyeceğim dedim ama yeni eve geldim 1 neskahve içtim 1 sabahtan kalan bir tane tost varmış hamburger ekmeği arasında peynir ve sos onu yedim şimdi bitki çayımı içiyorum bu hafta cumaya kadar böyle olucak :)

ablam ben geldim, dün aksam 2 tane magnum mini yedim. arkadasta kaldim ama eridi onlar merak etme :1: cünkü gece hic uyumadim yani dun sabah 8 den beri ayaktayim :1: 3 tane sinavim vardi ona calistik sabaha kadar.
bugun sabah kahvaltim, yarim adet simit icinde kasar vardi, 1 bardak sicak cikolata.
aksaam yemegim(18:00) 200 gr kavun, biraz kiraz, biraz cilek, 1 kase yogurt :)

bayanbaloncuk kardeş kitabı biraz karıştırdım kan gurubuna göre beslenme şekli ni okudum ama bellibir diyet gözüme çarpmadı iki öğün tavsiye ediliyor ama ben bu öğünlerde nasıl beslenecem onu anlayamadım

bayanbaloncuk kardeş kitabı biraz karıştırdım kan gurubuna göre beslenme şekli ni okudum ama bellibir diyet gözüme çarpmadı iki öğün tavsiye ediliyor ama ben bu öğünlerde nasıl beslenecem onu anlayamadım

canim kendi kan grubuna uygun ve nötr denen yiyecekleri yiyeceksin ögünlerde hepsi bu :) yani sunu ye bunu ye demiyor. o yiyeceklerden yiyorsun o kadar.

ablam ben geldim, dün aksam 2 tane magnum mini yedim. arkadasta kaldim ama eridi onlar merak etme :1: cünkü gece hic uyumadim yani dun sabah 8 den beri ayaktayim :1: 3 tane sinavim vardi ona calistik sabaha kadar.
bugun sabah kahvaltim, yarim adet simit icinde kasar vardi, 1 bardak sicak cikolata.
aksaam yemegim(18:00) 200 gr kavun, biraz kiraz, biraz cilek, 1 kase yogurt :)
birşeycikler olmaz eskiden benim motivem çok iyiydi şimdi toparlanamıyorum çünkü evde değilim yarın inş tekrar başlıyım diyorum çünkü evde olursam şartlanabiliyorum

Back
X