Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 gun once ameliyat oldum burun ucum cok kalkik ne zaman inecek bu halini sinirimi bozuyor uzulmemek icin direniyorum degisir diye ama o kadar kalkkik ki
Öncelikle şunu söylemeliyim zırvalık olarak görmezsen eğer bende burun ameliyatı olmuş geçirmiş biriyim. Doktorum Yakup Avşar profilimde burnumu görebilirsin.
1. ilk 1 ay bunalımdaydım evden dışarı çıkmadm okula gitmedim arkadaşlarımla dahi buluşmadım devamlı ağlıyordum bunlar çok normal ilk 6 ay burnundan hayır bekleme (1. haftada harika bir şekilde burnu oturmuş olan fotograflar görsemde her bünyede bu hızı bekleme)
2. Burnuna ameliyat esnasında yapılan işlemleri düşünebiliyormusun şişmeme ihtimali sıfır hatta dikkat edersen sabahları burnun iyice davul gibi olur akşama doğru daha beğenirsin. Burun ucu ise ödemin en son indiği bölgedir.
3. Burun ödemleri sağ ve sol eşit olarak inmez bu nedenle ilk aylarda eşitsizliklerin görünmesi normaldir örnegin benim burnum sola dönmüştü ve ben doktor burnumu yamulttu ne hale geldim diye aglıyordum oysa ki ödemlerin sağ sol ayrı ayrı inmesiyle alakalıymış ki ben o zamanlar bu kdr bilgili olmadığım için boşu boşuna korkmşm şuan gram kayma yok.
4.En önemlisi için rahat gönlün ferah olsun çünkü herşeyin çaresi var üstelik burun ucu ameliyatı kemik ameliyatlarına göre çok daha zahmetsiz 6 ay bekleyip üzerine doktorlar ile görüşmeye başlarsın ki bence bunun olmayacağını düşünüyorum.
Sağlıklı günler dilerim
Arkadaşlar medyaya aldanmayın programlara çıkan doktorların pek azı hariç çoğu reklamını yapabilmek için para ödeyerek çıkıyor. Parasını vermeden bu doktorlar hiç bir programa çıkamaz. Iyi olduklarından değil buna bütçe ve zaman ayırdıklarından kanallarda görünüyorlar........ameliyat olmadan once, ama medyaya yanildim......
Her yazılan yoruma ve gördüğünüz fotolarada yanılmamak lazım ama değilmiArkadaşlar medyaya aldanmayın programlara çıkan doktorların pek azı hariç çoğu reklamını yapabilmek için para ödeyerek çıkıyor. Parasını vermeden bu doktorlar hiç bir programa çıkamaz. Iyi olduklarından değil buna bütçe ve zaman ayırdıklarından kanallarda görünüyorlar...
4 gun once ameliyat oldum burun ucum cok kalkik ne zaman inecek bu halini sinirimi bozuyor uzulmemek icin direniyorum degisir diye ama o kadar kalkkik ki
Bir doktor eşi olarak söylüyorum reklam için Çıkmayan yok...Her yazılan yoruma ve gördüğünüz fotolarada yanılmamak lazım ama değilmiYorumun doğruluğu,hasta doktor ilişkisini tam net olarak bilemeyiz! Hasta psikolojisi,beklenecek süreyi doldurmadan yapılan yorumlar v.s. Başka doktorada ameliyat olunsa idi alınacak sonuç ne olurdu acaba? Burun ameliyatı cidden zor bir ameliyat.Ortaya çıkacak sonucu beklemek,değişiklik,beklenen ve ortaya çıkan sonucu karşılaştırmak zorr.. Üç kez ameliyat oldum burnumdan,çok şükür burun şekline geldi
Medyada birçok doktor çıkıyor evet.Kimi hastayı süsleyip boyayıp çıkartıyor göz boyuyor.Ama kimide tüm çıplaklıgı ile sonuçları gösteriyor..Kimin reklam için çıktıgı kiminde sonuçlarla çıktıgını anllayamamak imkansız yani.Kimse enayi değil![]()
Tabiki bir doktorun reklamıda olabilir.Ama reklamıyla çıkıp başarıları ilede çıkan doktorlar var.Sağlık proğramlarında umutsuz,mutsuz insanları,maddi olarak asla ameliyat olamayacak,geçirdiği bir kazadan dolayı hayata küsen hastaların yüüznü güldüren doktorlarda var! Herşeye raklam yapıyor diyemeyiz..Doktor siteler var,ameliyatları anlatan,komplikasyonları gösteren söyleyen.O zaman hepsi reklam kategorisine giriyor..EE biz nereden neyi görüecegiz,neyi okuyacagız bunlar yapılmasa! Buradan herkes süreçlerini anlatıyor doktor isimlerini vererek.Buda bir reklam o zaman (gerçi raklam amaçlı üyelerde var ama kendilerini, belli ediyorlar sonuçta)Bir doktor eşi olarak söylüyorum reklam için Çıkmayan yok...
Neden asabi cevaplar yazıyorsun. Reklam yapmak kötüdür diyen olmadı ki... O reklam Amaçlı bilgilendirmeler elbette hepimizin işine yarıyor da senin kızdığın nedir...Tabiki bir doktorun reklamıda olabilir.Ama reklamıyla çıkıp başarıları ilede çıkan doktorlar var.Sağlık proğramlarında umutsuz,mutsuz insanları,maddi olarak asla ameliyat olamayacak,geçirdiği bir kazadan dolayı hayata küsen hastaların yüüznü güldüren doktorlarda var! Herşeye raklam yapıyor diyemeyiz..Doktor siteler var,ameliyatları anlatan,komplikasyonları gösteren söyleyen.O zaman hepsi reklam kategorisine giriyor..EE biz nereden neyi görüecegiz,neyi okuyacagız bunlar yapılmasa! Buradan herkes süreçlerini anlatıyor doktor isimlerini vererek.Buda bir reklam o zaman (gerçi raklam amaçlı üyelerde var ama kendilerini, belli ediyorlar sonuçta)
Euro kanallarında özellikle diş ve estetik doktorların reklamları dönüyor sürekli.İsteyen reklam yapar kendini tanıtır,isteyen yapmaz bu kadar basit.İnsanlar bu reklam yapıyor,kötü.. derse gitmez.Ama ben televizyonlardaki programlar sayesinde birçok şey gördüm öğrendim sonuçta.. Sizde kendi doğrularınıza göre hareket edersiniz.Reklam yapan kötü demek,buraya yazmak ne kadar doğru acaba? Sizin doğrunuz bana yanlış gelebilir!
Çok özür dilerim ama sizin net ve kesin yorumlarınıza bende fikrimi belirttim sadece.Asabi cevaplarım yok,siz biraz asabisiniz yazdığınız yorumlara bakın.. Kızgınlıgımda yok,çok şükür mutluyumNeden asabi cevaplar yazıyorsun. Reklam yapmak kötüdür diyen olmadı ki... O reklam Amaçlı bilgilendirmeler elbette hepimizin işine yarıyor da senin kızdığın nedir...
hıhı tabi... :)Çok özür dilerim ama sizin net ve kesin yorumlarınıza bende fikrimi belirttim sadece.Asabi cevaplarım yok,siz biraz asabisiniz yazdığınız yorumlara bakın.. Kızgınlıgımda yok,çok şükür mutluyumHayırlı bayramlar
![]()
arkadaslar lutfen yardim edin...
Bir ay once burun estetigi oldum ama burnumdan memnun degilim. Burnumun ucunu ince kibar birsey istemistim ama burnumun ucu top ve burun kanatlarindan birisi yukarda birisi asagida duruyor. Sis bu inecek bla bla zirvaliklarini duymak istemiyorum. Sisler inse bile bu kadar bariz asimetri ve sisin inecegini duzelecegini dusunmuyorum. 6 ay sonra revizyonu kesinlikle kafaya koydum. 6 ay sonra revizyon yapan bir doktor taniyormusunuz?