- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 33
- Konu Sahibi ebrarece49
Kızlar bugun itibari ile başladım 1 ay boyunca aksatmadan yapıcam isteyenler bana katılabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim deneyimlerimi sizinle paylaşmak için buradayım beraber zayıflayabilirizTekrar başarılar dilerim..yalnız değilsiniz..
Bende dün başladım .İlk gün gayet güzel geçti.Inşaallah devamıda aynı olur.Teşekkür ederim deneyimlerimi sizinle paylaşmak için buradayım beraber zayıflayabiliriz
ben bugun başladım inşallah başarılı oluruzBende dün başladım .İlk gün gayet güzel geçti.Inşaallah devamıda aynı olur.
Spor yapıyor musun acaba?ben bugun başladım inşallah başarılı oluruz
Evet zumba fitnes ip atlama yürüyüş dans hulahop çevirme hepsini yaptım ama şimdi ağır sporların zararlı olduğunu duyunca fitnes ve îp atlamayı bıraktım diğerlerini yapıyorum en sevdiğim zumba ve hulahopSpor yapıyor musun acaba?
Teşekkür ederim canım alıştırma yapman çok güzel inşallah sonuna kadar yaparızHayırlı olsun canım. Bende salı günü tam gaz başlıyorum bu diyete. Iki gündür de alıştırma yapıyorum :)
Salı gününden itibaren eşlik ederim sana :)
Teşekkür ederim canım alıştırma yapman çok güzel inşallah sonuna kadar yaparız
hadi bakalımEn azından tam 1 ay disimi sıkıp yapmak istiyorum. Bakalım bir ayda biz neler yapabilecegiz :)
Bayramda çıtır çıtır olmak istiyorumRamazan geliyor dengeyi bulalım 1ayda
Canı gönülden diliyorum bende bunu inşaallahBayramda çıtır çıtır olmak istiyorum
Teşekkür ederim tatlım inşallah hepberaberCanı gönülden diliyorum bende bunu inşaallah
Bizim evde dönen replik şu :"Sınırsız su ,Sınırsız suuu"Kızlar hadi güzelce yağlardan kurtulalım sonra Ramazan menüsüde yayınlicam
Ha ha haBizim evde dönen replik şu :"Sınırsız su ,Sınırsız suuu"
Ismin nedir canım nickin çok zordaBizim evde dönen replik şu :"Sınırsız su ,Sınırsız suuu"