bir ayda 4 kilo zayıfladım

dayanamicam konuscam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2013
2.120
1.396
158
ve duramadan zayıflıyorum.. ramazanında etkisi var mı bilmem ama iftarda falan bişey yiyesim gelmiyor
boyum 178 kilom 55,5
yüzüm kaşık kadar kaldı
göz altlarım desen eroinmanlar daha nurlu görünür.
gittikçe çirkinleşiyorum zayıflık yüzünden..
şu sporcuların içtiği proteinlerden içsem biraz şişermiyim sizce:43::56::56::56:

Ah ben de 4 kilo zayıfladım canım bir de ben 175e 50 kiloyum kemiklerim sayılıyor resmen... Kilo alma diyetlerini okudum da ekmek, şeker bunları çok tüketmemiz lazım galiba. Ama öyle de sağlıklı olmayacak :( bilmiyorum napsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ah ben de 4 kilo zayıfladım canım bir de ben 175e 50 kiloyum kemiklerim sayılıyor resmen... Kilo alma diyetlerini okudum da ekmek, şeker bunları çok tüketmemiz lazım galiba. Ama öyle de sağlıklı olmayacak :( bilmiyorum napsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sürekli yiyorum ama boş bu kadar yağlı şekerli yemeğe kalp krizi geçiricez

ve duramadan zayıflıyorum.. ramazanında etkisi var mı bilmem ama iftarda falan bişey yiyesim gelmiyor
boyum 178 kilom 55,5
yüzüm kaşık kadar kaldı
şu sporcuların içtiği proteinlerden içsem biraz şişermiyim sizce:43::56::56::56:
Benim boyun 1.75 kilom 55 ama kemikliyim , hala kemiklerim çıkık gibi hissediyorum.

boyum 178 kilom 55,5
yüzüm kaşık kadar kaldı

tahin ekmek ye akşamları sonra yat uyu bak nasıl oluyorsun

:) denemek lazım

çok kalorili bırde yıyıp yatınca kılo aldırır herhalde. bır arkadaşım çook eskıden oyle almıstı bunyeye gore degısır ama. sende bana nasıl zayıflandıgını soylede işimizi görek :) ben vercem dıye yıyorum kafayı sız alcam dıye hay Allahım

Back
X