bir ayda adamın evine yerleştim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hastanız için çok üzüldüm, sizin durumunuz da zor. Evcil hayvanım yok o yüzden belki sizi yeterince iyi anlayamam ama ben olsaydım bu misafirlik olayını da fazla uzatmak istemezdim en kötü kediyi ona bırakır eve dönerdim. Şu durum sizin için bir fırsat olur mu emin değilim tanıma açısından, çünkü zaten ilişkiniz daha çok çok yeni. Herşeyin şu an güzel toz pembe olması doğal.
Neyse maalesef geçici bir süreç zaten, fazla kafanıza takmayın. İletişiminiz de iyi tadını çıkartın, kaybedecek birşeyiniz yok sonuçta.
ilk hafta biraz evimde kaldım ara ara, kedi burnumda tüttü. bir de bizim ev kalabalıklaştı. benim odamı yatağımı falan da kullanıyorlar. mecbur kaçtım yani. kendi evimde de yük gibi hissediyorum özünde :PP böyle saçma bir döneme girdim.

Kendinin cinsi cinsiyeti ne merak ettim? :) Ya benim kedim on dk en fazla yanimda duruo. Sanki ben ölsem daha mutlu olcakmis gibi :KK43: bosver rahatsiz olsa gel demezdi ya.
norveç orman kedisi ama sokaktan geldi. çırpı gibi bişiydi ilk zaman cins olduğunu anlamadık. bi büyüdü şimdi on kilo ablası ahauh. gayet insan gibi takılıyor.

ilk hafta biraz evimde kaldım ara ara, kedi burnumda tüttü. bir de bizim ev kalabalıklaştı. benim odamı yatağımı falan da kullanıyorlar. mecbur kaçtım yani. kendi evimde de yük gibi hissediyorum özünde :pP böyle saçma bir döneme girdim.

Açıkçası benim için bir ilişkinin en güzel dönemi bu ilk aylar. Flört, heyecan olur hani, gereksiz mutluluk saçarsın filan :)
Senin konundan anladığım kadarıyla aynı evde yaşadığınız için şu an bu heyecan azalmış doğal olarak, cazibemi yitirdim yazmışsın.
Tek olumsuz baktığım taraf bu oldu. Onun dışında ilişkinin ilerleyen dönemlerinde olsaydı gerçekten fırsat olarak bakardım bu duruma.
Şu an başka çaren olmadığını düşünüyorsun dolayısıyla yapacak birşey de yok, güzel vakit geçirmeye bak :)

norveç orman kedisi ama sokaktan geldi. çırpı gibi bişiydi ilk zaman cins olduğunu anlamadık. bi büyüdü şimdi on kilo ablası ahauh. gayet insan gibi takılıyor.

On kilo mu! :)) hey massallah. Nerden gelmis acaba cok ilginc. Ya cidden gece birlikte mi yatiosunuz mesela bunalip gitmio mu hic. Boyle kedi sahip iliskilerine hastayim. Benimki sevilmekten hic hoslanmio ya :( zor duruo ben severken. Sevgilini de ayni sekilde sevio mu bi de? Eger oyleyse adam hic gitmenizi istemez vala.

Başlığı okuyunca kurs aç kayıt yaptıralım reyiz diye koştum geldim :KK70:ama şartlar mecbur bırakmış geçmiş olsun hastanıza. Boşverin ya samimiyet iyidir, gelişine akışına bırakın, olan olmuş.

süreçte zaten sevgili olduğumuz için bazen sohbeti geçiyordu, bu hastalık işlerinin. eğer bize gelirse akrabalar benim çıkmam gerekir ev tutarım falan diyordum. o zamanlar hep "ne evi ev var ya işte" falan diyordu. hastamız eve geldiği gün de sabah gelip kendi aldı bizi eşyalarımızla. hani o teklif etti de süreç uzadı. ben bir iki haftada biter diyordum. 20 günden fazla oldu. ayrılırsam ev tutmam lazım, onu da üç aylık falan tutmalıyım. çok zorlayacak beni maddi olarak da.

O zaman gercekten rahat olun, tadini cikarin. Bence o sizin kadar rahatsiz degil. Zaten su an en iyi secenek bu gibi.

Açıkçası benim için bir ilişkinin en güzel dönemi bu ilk aylar. Flört, heyecan olur hani, gereksiz mutluluk saçarsın filan :)
Senin konundan anladığım kadarıyla aynı evde yaşadığınız için şu an bu heyecan azalmış doğal olarak, cazibemi yitirdim yazmışsın.
Tek olumsuz baktığım taraf bu oldu. Onun dışında ilişkinin ilerleyen dönemlerinde olsaydı gerçekten fırsat olarak bakardım bu duruma.
Şu an başka çaren olmadığını düşünüyorsun dolayısıyla yapacak birşey de yok, güzel vakit geçirmeye bak :)

yani en basiti öpüşmek oynaşmak diyeyim. ilk zamanlar adam fırsat kollarken, şimdi kk üyelerinin önerdiği gibi kırmızı minik gecelikle dolansam bile aldırmıyor. normal biri geziyor gibi devam ediyor hayatına. o sanırım biraz beni etkiledi çünkü baya fark edildi

On kilo mu! :)) hey massallah. Nerden gelmis acaba cok ilginc. Ya cidden gece birlikte mi yatiosunuz mesela bunalip gitmio mu hic. Boyle kedi sahip iliskilerine hastayim. Benimki sevilmekten hic hoslanmio ya :KK43: zor duruo ben severken. Sevgilini de ayni sekilde sevio mu bi de? Eger oyleyse adam hic gitmenizi istemez vala.
benimki gece benimle yatar, sarılır yatar hatta kolunu üzerime atıp falan. dudaktan öper yani yalar hep. dibimden pek ayrılmaz yani. bazı kediler böyle oluyor ya o kedinin cinsinden galiba. bu sabah mesela ben uyurken saçımı yalıyormuş.

ve adamla inanamazsın ama benden bile iyi anlaşıyor ya. kucağından inmiyor. o da deli gibi oynatıyor bunu havaya falan atıp tutuyor, (ben yapamam gücüm yetmez) öyle oyunlar oynuyorlar. mesela sabah evden cıkıyoruz diyelim ben cikarken sallamıyor adam çıkarken bacağına sarılıyor gitme diye.beni kıskandıracak kadar yakınlaştılar.

yani en basiti öpüşmek oynaşmak diyeyim. ilk zamanlar adam fırsat kollarken, şimdi kk üyelerinin önerdiği gibi kırmızı minik gecelikle dolansam bile aldırmıyor. normal biri geziyor gibi devam ediyor hayatına. o sanırım biraz beni etkiledi çünkü baya fark edildi

E yani o zaman aslında büyük bir sorun var bence :)
2 aylıkken daha ilişki siz heyecanı kaybettiyseniz düşün evlenince ne olacak. Bu da sana bir fikir vermiş oldu karşındaki kişiyle ilgili.
Iyi tarafından bak :KK70:

E yani o zaman aslında büyük bir sorun var bence :)
2 aylıkken daha ilişki siz heyecanı kaybettiyseniz düşün evlenince ne olacak. Bu da sana bir fikir vermiş oldu karşındaki kişiyle ilgili.
Iyi tarafından bak :KK70:
doğru valla buna bile iyi tarafından bakcaz artık. haftada bire düşerse toplanıp sokakta kalsak daha iyi ahahahha

benimki gece benimle yatar, sarılır yatar hatta kolunu üzerime atıp falan. dudaktan öper yani yalar hep. dibimden pek ayrılmaz yani. bazı kediler böyle oluyor ya o kedinin cinsinden galiba. bu sabah mesela ben uyurken saçımı yalıyormuş.

ve adamla inanamazsın ama benden bile iyi anlaşıyor ya. kucağından inmiyor. o da deli gibi oynatıyor bunu havaya falan atıp tutuyor, (ben yapamam gücüm yetmez) öyle oyunlar oynuyorlar. mesela sabah evden cıkıyoruz diyelim ben cikarken sallamıyor adam çıkarken bacağına sarılıyor gitme diye.beni kıskandıracak kadar yakınlaştılar.

Hahah cok sevimli ya yerimmmm :) adam siz gitseniz cok mutsuz olur bence. Hayatini renklendirmissiniz resmen. Kuruntu yapma canım ya. Cinsel hayat mi sekteye ugradi?

Siz niye apar topar evden ayrılıyorsunuz adam olmasaydı nereye gidecektiniz daha yeni tanımışsın iyi cesaret sapık katil herşey olabilir ya da olabilirdi adam.. Yaşınız da küçük değili cahil genç diyelim

Vala değişik geldi kendinizden çok ödün vermişsınz yakında sizden sıkılır çünkü gizli saklı bir şey kalmamış size tavsiye bnce küçük bir odada olsa ev tutun değeriniz artsın evleneceğinizn garantısı bile yok onun işine gelir erkek sonuçta
bizim süreç bir hafta kalacak gidecekler gibi başladı. sonra durumu ağırlaştı biraz daha uzadı. şimdi hastanede dün yattı, hemen evime döndüm kediyi alıp. ama çıktığında gene gelirse 1 ay bizde kalabileceğinin garantisi yok. durumu biraz ağır hastamızın kanser ve baya son dönemi. o yüzden ev tutmak biraz radikal karar olur gibi geldi. bakalım azıcık daha direneceğim sonra gerçekten bir yol bulmam lazım

Hahah cok sevimli ya yerimmmm :) adam siz gitseniz cok mutsuz olur bence. Hayatini renklendirmissiniz resmen. Kuruntu yapma canım ya. Cinsel hayat mi sekteye ugradi?
işte aynen öyle. ilk zamanlar dibimden ayrılmayan adam, her buluşmamızda illa eve gidelim diye uğraşan adam şu an dönüp arkasını yatıyor. geçen çok yorgunum dedi öyle diyeyim. o yüzden karı kocaya bağladık diyorum haftada bire düşücez bu hızla gidersek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X